לא

Mikey G

New member
הקורס שולט

אתה לא קולט שהקורס כבר השטלת ולא רק על על הפורום!

ממש ביזיון!!!

רכ ביגלל שהי התבלבלא זא לו עומר שענכנו לו יחולים להדריח!!! הכורס שולת!!!

royelmo

New member
הוא צודק

מי שזה לא יהיה - הוא צודק! אתם פשוט קורס של אמריקאים...!

Mikey G

New member
ROY../images/Emo70.gif

באמת רועי...? אם לא שמת לב השם ROY זה באנגלית - שלא נדבר על ROYELMO!!!

royelmo

New member
הבעיה...

שני, הבעיה היא, שאתם לא יודעים להפריד בין החיים האמריקאים בבית, לבין החיים בנוער תל"ם! זאת הבעיה!

royelmo

New member
Mikey G../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום רב, את\ה ממש דפוק\ה. וגם פחדן\ית שמפחד\ת לזהות את עצמו\ה. זה לא חוכמה לכתוב דברים בלי להזדהות, במיוחד שזה פורום שבו כולם מכירים אחד את השני. וכן- קורס ההדרכה של נוער תל"ם, זה פשוט תעשיית אמריקניזציה מגעילה. הפחד האישי שלי, הוא מעבר לפיד ההדרכה לשכבת האמריקאים שנה הבאה... אני כבר רואה את עצמי בא לבקר בתל"ם, ומגלה שהפעולות מתנהלות באנגלית. בברכה, רועי, ROY, ROYELMO, ROEE, ROI, או איך שלא תקרא\י לי :)

s h e l b y

New member
roy...

אתה יכול ללכת ל***** אני מאחלת לך שתלמד מה זה כבוד כי בלי זה אתה לא תשיג אף אחד ושום דבר.... יא אמריקאי

royelmo

New member
הייי!!!!

היי! תודה על הקללה! בעצם זו לא קללה ללכת ל*****! אז תודה רבה... מה הטלפון של האקדמיה ללימוד כבוד? אני רוצה להרשם... בכל מקרה, אני ישראלי אמיתי! ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY ROY

רועי

אני לא יודעת למה אתה כל-כך מעוצבן אבל תיזהר עם מה שאתה אומר... ממתי לך יש בעייה עם אמריקאים? ואני חייבת לציין שבכל שיכבה בתלם יש המון אמריקאים ואם יש לך בעייה עם זה אז אל תהייה בתלם!!!

royelmo

New member
WoW!

1) אני לא מעוצבן :) 2) אין לי בעיה עם אמריקאים 3) את אומרת לי לא להיות בתל"ם? להזכירך, אני לא עזבתי את מחנה חוויה באמצע, בשביל להיות במחנה של אמריקקים! חוצמזה, אני בתל"ם הרבה יותר שנים ממך, (לא רק בגלל הגיל), אז אין לך שום זכות להגיד את זה, בתור עוד אחת שהצטרפה לתל"ם בגלל הנסיעה ללונדון! ואל תגידי לי שלא!!!

רועי... וכל השאר

כחלק מהקורס.. או בעצם כחלק מתל"ם... אין לאף אחד בעיה עם אמריקאים אבל אתם חיים בישראל!! אין לי שום בעיה עם אנגלית או כל שפה שאתם רוצים לדבר אבל ברגע שזה מתחיל לנתק אנשים שלא כ"כ מבינים כמוכם זה מתחיל כבר לעצבן! ולפעמים המנטליות שלכם פשוט עולה על העצבים... כמה שזה כואב... זה נכון! אנחנו לצערי קורס שהרוב בו אמריקאים וכולם אותו הדבר... קצת גיוון לא יזיק... ענת נ.ב אני מזכירה שוב שלא כולנו אמריקאים...

s h e l b y

New member
ענת../images/Emo23.gif

הי (זאת מיכל) את מרגישה שמנתקים אותך? אני מקוה שאת לא מדברת אלי כי את יודעת שאני ואת לא קשורות לשטויות של אמריקאים... נכון? אני מבקשת שלא תקשרי את זה אלי ושאם יש לך בעיה איתי אז תדברי איתי בבקשה ישירות ולא במעגלים דרך הפורום... ( ודרך אגב, אני שמחה שאת שמחה) ואני מקוה שכל השטויות עם האמריקניזם יפסיק כי זה ממש שטויות... XXXX:)

מיכל

לא קישרתי אלייך כלום מיכל.. רק ציינתי שאת כבר מההתחלה יודעת שאני לא מתה על כל הקטע... ענת

מה???

רועי!!! לידיעתך אני הייתי בתלם בכיתה ד ו ה... אז אל תגיד שטויות! ומה זה קשור שאני טסתי למחנה באמריקה? ישראלים לא טסים לאמריקה? יודע מה? עזוב! אין לי על מה להתווכח איתך... אם זה מה שאתה באמת חושב אז בסדר. אתה לא צריך לכתוב לי תשובה כי ממש לא איכפת לי

למעלה