לא תאמינו....

ואני באופן כללי...

מעדיפה בדמיוני.. את המרקיז דה סאד...
מענגני דרך כאב ומצליף בי מכל הלב זו דרכו לומר שהוא אוהב ואני כמדמואזל או מאדאם הופכת להיות לצלו של האדם לנשק רגליו ולבקש עוד מכה העיקר שבסוף יתן לי נשיקה כי אחרי הסערה בא השקט כשאהבתו את כולי חובקת אודו אל דאגה אני לא בקטע של סאדו... אבל הצרפתית שלך הוציאה ממני את השפחה.. מרדדד...

אלמרה

New member
תנסי אולי מקרה הפוך על הפוך?

תדרבני מלאן אנשים (חשוב ביותר בנים ובנות) לצלצל אלייך כל היום ולבקש את שולה או משה או מנחם או עיקי או עוגי או צפרדעולה וכאלה שמות.... בערב הוא יגיע סחוט מהעבודה ויקטר על מליון שיחות שלא היו מיועדות לך... ואת תאנחי תוך הרמת עיניים לשמים: "מה אני אומר? כל היום מטרטרים אותי כל מיני זרים שאני בכלל לא מכירה..." מבינה את זה כפרה מתוקה? כאילו את..... והוא.... ובכלל... את בטח הבנתותי, אני בטוח שלא צריך לזביר לך.

חוץ מזה ש....

בא לי לפרק ת'צורה של עצמי על הקטע הזה של השלומיאליות...(חחחחחחחחחח) איך נתתי לפלאפון להחליק לרכב ולא לשים לב.... הכל בסדר.. תאמינו לי... בעצם.... רגע... אני יושבת כאן.... מקלידה.. מטפלת בדוחות ומתחילה לחמם את עצמי (חחחחחחחחחח) בקטע של.... זה מה יש... מה שקרה.. קרה... ואם תבוא תלונה הקטנה ביותר.... אוחחחחחחחחחחחחחחחח (חחחחחחחחחח אני מפחידה את עצמי לפעמים....) אין פייריות בחיים..... תאמיני לי .... (או שלא חחחחחח) אני ילדה טובה! (תשארו בסביבה... אולי בכל זאת אצטרך אתכם )

odo13z

New member
מחזיק לך אצבעות פסיפלורה...

אני......מה זה מבין אותך..... טוב . כבר קיבלת את כל העצות. ספרי בערב שהכל בסדר ?

אנחנו כאן אל תדאגי...

ואם צריך תרימי
....סתם צוחקת כפרעעעעע
הומור שחור שכזה...
אני פ'גרת אל תשימי לב אליי...
אבל באמת תעדכני מה קורה...דואגים לך!

למעלה