לא תאמינו....

לא תאמינו....

אני בעבודה והפלאפון נשאר באוטו.... יחד עם בעלי... (חחחחחחחחחחחחח) למישהו יש מקום בבית? לאורחת חביבה ובלתי צפויה? הא?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:(
מהר לקפוץ אליו לעבודה ולקחת ת'פלאפון. אחרת מישהי תישן על המחצלת מחוץ לדלת הלילה...

לא מצחיק בחיי......(חחחחחחחח)

אין מצב שהנייד יוחזר אליי עד הערב.... לא שאני מודאגת...(אני ילדה טובה וחביבה) אבל! משהו חסר....

odo13z

New member
מאמי. לשלי יש קוד נעילה....

שרק אני יודע. צריך לחשוב כמה צעדים קדימה..... תתקשרי לחברה שיינתקו אותו זמנית כי אבד לך......

טאKילה

New member
אהבלה../images/Emo67.gif

למה הפון לא בתיק? אוחחחחחחחחחחחחח שני עפיפונים בבית אחד. בואי לפה נו...

הפלאפון שלי חופשי

כל אחד יכול לקחת אותו חכם ציני אמר" אם אתה רוצה לשמור על סוד תשאיר אותו גלוי" אל תנסו את זה בבית

שום סוד.....(חחחחחחחחחח)

מה אני נראית לכם? לוליטה?! חוץ מזה.... לפעמים כייף להיות נטול פלאפון... הילדים לא יטריפו אותי בצהריים... נו... תעודדו אותי (חחחחחחחחחח) חוץ מזה... מנהל.... מה קורה אתך? נגמר הריח של הבית מרקחת??????????????????

הלואי והיה נגמר

אני בבית על כוס תה בטח עוד מעט אצא קצת לסידורים אי אפשר להיות ממש חולה

odo13z

New member
פסיפלורה. תגידי לו "חבר וירטואלי"

ואם בוירטואלי מדברים משהו כזה קטן.... . מביט בך בעניים עצומות אהובה וירטואלית מלכת לבבות עלי שלכת בלחייך נחלי מיים בשערך גבעות ועמקים נסתרים נחשקים חיוך קטן מבט זוהר ואת נעלמת לי ברשת האם אזכה אי פעם לראותך ?

odo13z

New member
כל הכבוד לוקחת. יש לך ראש.../images/Emo8.gif

אהבת את ה "וירטואלית" ?

כן!../images/Emo140.gifמאוד../images/Emo70.gif זה מזכיר לי שיר

שכתבתי לחבר וירטואלי שהיה לי....פעםםםםםםםםם אתה/אהבה וירטואלית אוהב אותי במילים רכות מלטף אותי איתן ארוכות כשאני רואה על המסך את שמך גופי מתפתל בחוסר מנוחה אתה מעביר בי רגש עמוק ונוגע ללבי עד הכאב המתוק כשאתה לי רושם מתוך לבך רוצה אותך אוהב אותך מתגעגע אלייך ושולח את ה"נשיקה" אתה חודר לי לנשמה בתאווה יפה שלי חמודה שלי מתוקה שלי ילדה שלי אהובה שלי לי אתה אומר וגורם לי להרגיש, האישה הכי חשובה אתה כותב -את מרגשת אותי ואני מחזירה -ואתה מרגש אותי לבי כבר רועד ורק המסך עד ומאושר זולגות לי הדמעות אם יש לי אותך מה אני צריכה עוד ואני מלטפת את המקלדת כאילו היא חלק מגופך ואני יודעת ,אין שום ספק אצלנו הרומנטיקה ניצחה

odo13z

New member
WAW !!!!! לוקחת !!!!! נהדר.../images/Emo140.gif

מרגש . עוד פם האזניים שלי חמות.

odo13z

New member
לוקחת..... הדימיון עובד אצלי כל כך

הרבה.....שאני כמעט לא קשור למציאות. אני משול קצת לעפיפון יום אחד עוד אתעורר.... ואגלה שהכל היה רק חלום והינה התעוררתי לי במיטתי ועל ידי גודייבה. אני נפוליאון ? אוף...איזה חלום לחום היה לי בואי נא מדמואזל בואי פנקי אותי מעט וכל הבסטיליה תלך לעזזל.

למעלה