לא תאמינו...

Deathatred

New member
שים לב שבתמונות יש ילדודס

התמונות מציגות את ההסתה שילדים פלשתינים עוברים.

MoonShield

New member
ומה קורה אצלנו?

האם בספרי הלימוד הישראלים השטח מחולק לשתי מדינות? האם במפות שתלויות בבתי ספר יסודיים יש סימון של הקו הירוק? אם תבקש מילד בן 10 לסמן את גבול ישראל על המפה - איפה הוא יעביר אותו?

MoonShield

New member
גם לא שלי

והחינוך לאמונה בארץ ישראל השלמה, צחי, הוא פסול בדיוק כמו החינוך לאמונה בפלסטין השלמה.

בבית-הספר שלי, לדוגמא,

סיני עדיין מלאה בעשרות התנחלויות ישראליות ודגל ישראל מתנוסס על רקעה בגאון. אין כזאת חיה ''שטחי איי-בי-סי'', והמפה כוללת, כאילו מתוך ''הרחבת אופקים גיאוגרפית'', גם כ-30% משטחה של ירדן הצמודים לנהר הירדן. התירוץ של בית-הספר הוא ''המפות ישנות ולא הוחלפו כבר זמן רב''. גם בבתי-הספר של הרש"פ ודאי יש המשתמשים בתירוץ זה. די כבר עם העמדת הפנים- תדרוש מעצמך את מה שאתה דורש מהעם השכן והפוך. כאשר אתה דורש מצד אחד את מה שהצד האחר אינו מקיים, אתה נוהג כאדם צבוע. זה מה שאתה תמיד כותב לחברי יח"ד. הפוסל במומו פוסל, צחי.

eviv

New member
במפות בבית סיפרי אפילו

הקו הירוק לא מסומן...

cicada

New member
בכל ספרי ההסטוריה, כאשר מצורפת

צפת ארץ ישראל, יש חלוקה לשטחי A, B, C לפחות אלו שלי יצא להתקל בהן.

eviv

New member
איפה אתה לומד בקיבוץ'?

במפה בבית סיפרי ההבחנה היחידה שאפשר לנחש איפה הקו הרוק היה אמור להתקיים זה העובדה שאתה מבחין בצפיפות של יישובים בעלי שם ערבי...

רוב הפלשתינים רק אומרים לך

שהם בעד 2 מדינות לשני העמים ואומרים גם שהם בעד זכות השיבה של אחיהם הפליטים מ48' במבחינתם יהודים כמוך גירשו אותם מביתם, כלומר, מדינה פלשתינית בין הירדן לים. - במקום לבלוע את ההצהרות הריקות מתוכן שלהם, תלמד לשאול אותם את השאלות הנכונות, לקרוא בין השורות, להקשיב למה שהם אומרים בינם לבין עצמם, ולמה שהם לא אומרים. מאד פשוט.

eviv

New member
יובל בשיא הרצינות...

רוצה לבוא איתי פעם הבאה להפגנה בשטחים כדי לשאול בעצמך
אני הייתי ואני דיברתי איתם, אתה מוזמן גם, בכל מקרה אם אני אומר לא תאמין לי... בשבועות הקרובים נמשך מסיק הזייתים אני מזמין אותך להצטרף יום אחד ולדבר עם האנשים...

הם גם יגידו לי את מה שאני רוצה

לשמוע כביכול, הכל תעמולה, אני מעדיף להקשיב למה שנאמר בכלי התיקשורת שלהם, בטלוויזיה ובעיתונים, אני מעדיף להקשיב למנהיגים שלהם, כאשר הם מדברים לקהל שלהם, אני ראיתי את הקבלת פנים שקיבל השותף של ביילין לז'נבה (לא זוכר איך קוראים לו) בעזה לאחר "ההסכם", העובדה שאין שם תנועת שלום אחת ודברים רבים אחרים, אני יודע שאין וויתור על זכות השיבה, יש להם עוד את המפתחות וכל מיני חוזים הם לא התגברו על עלבון התבוסה ב48'. בקשר למסיק זייתים, עם כל הכבוד הייתי מעדיף לעזור לחקלאים ישראלים שגם נמצאים בקשיים כלכליים, לפלשתינים יש מספיק מובטלים שיכולים לעזור, הם לא צריכים אותי, אם כבר הייתי הולך לעזור למסכנים, הייתי עוזר למסכנים אמתיים, לא כאלה שנמצאים כל הזמן בתקשורת, כאלה שבאפריקה, תאמין לי יש עוד הרבה מטרות טובות יותר.

באמת יש מספיק מובטלים פלשתינאים

הבעיה היא שרובם לא יכולים לצאת מהעיר/כפר שלהם, ובטח שלא להגיע לאדמות. אם עוד נשארו להם כאלו...

למעלה