לא תאמינו.

mati88

New member
../images/Emo6.gif

"אם יש לי רק טיפ אחד לעתיד, שימרו על עמוד השידרה שלכם..." כמעט בכיתי מרוב צחוק...
וזה לא אברי גלעד? יענו עם א'?

greeneye

New member
יאפ.

טחחחחחח
דור (ידיד מצחיקול) ואני צוחקים על השיר הזה כל הזמן. "דברים שכדאי לדעת כדאי לדעעעעעעעעעעעת" או.....שורה מצחיקה במיוחד: "שנגלו את הכלים זמברו את הכללים!"

bubaale

New member
על מה את מדברת??../images/Emo80.gif

זו שורה גאונית!! אני אומרת לך, תנסי כל בוקר לזמבר לך איזה כלל או שניים, ותראי שתרגישי אחרת! מה זאת הציניות הזאת?.. למה תמיד להיות אנטי?

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי.. פעם ראשונה שראיתי את זה פשוט התפלצתי.. "פמפמפמפם ילדים.. שמרו על עמוד השידרה שלכם" איי.. כל כך עלוב..

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gif

זה שיר כזה קורעעע זה נשמע כאילו הם שרים הוראות שימוש או משו כזה...

ElinorL

New member
אני לא אומרת שאין מוזיקה טובה בארץ

אבל אין הרבה... ושאמרתי בארץ התכוונתי לקרב הצעירים שבארץ כי אין הרבה שיודעים מזה מוזיקה אמיתית ואיכותית...

luli pop

New member
יש המון מוזיקה טובה בארץ!

פשוט יש יותר מוזיקה גרועה... אז זה לא ממש מתאזן...

mati88

New member
תסלחי לי שאני שוב

כל כך פי.סי איתך, אבל מי שם אותך בתור שופטת מה זה "מוזיקה אמיתית ואיכותית"? כאילו זה משפט די דבילי להגיד שאין הרבה שיודעים מזה מוזיקה איכותית... זה לא קשור כבר לזה שזה בארץ.... לכל אחד יש הרי את המוזיקה האיכותית מבחינתו... מבחינתי המוזיקה הכי איכותית בעולם תהיה הביטלס נניח, בשביל פולי הפנקייק שלו, ובשביל אח שלי, עם כמה שזה אולי עצוב, הפס קול של המורדים... ואני לא יודעת מה את מגדירה צעירים, אבל כל אחד, בכל גיל, יוכל להגיד לך מה זה מוזיקה איכותית... למרות שלך היא יכולה להשמע זוועה... תשקלי את מה שאת אומרת לפני שאת אומרת...

ElinorL

New member
אוקי

פעם שניה קודם כל מזה פי.סי? דבר שני לא משנה מה מוזיקה של "אוי בייבי בייבי אי ואנט יו בייבי" זה לא מוזיקה ורואים שהממילים מוקרצות מהת*** אני אישית יש מוזיקה שאני לא אוהבת ואני בכל זאת מעריכה את האמן כי הוא כתב, הלחין, מנגן וכ"ו ולעומת זאת אני לפעמים שומעת שירים בידיעה שהם שירים שטחיים חסרי משמעות כי זה פשוט כיף לשמוע אותם אבל בעיני מוזיקה "איכותית" זה שלא יהיה לך רק קול יפה. אתה צריך לדעת לכתוב שיר עם משמעות מעבר לבייבי בייבי ולדעת לשיר יפה בלי פלייבק מה שעושה את טורי (הזמרת שהזכרתי מקודם) לכ"כ מעולה זה שהיא שרה פי אלף יותר יפה בהופעות מאשר בדיסק וזה אומר שהקול היפה הוא שלך ולא של האולפן והעריכה וההקלטות, זה שהיא יודעת לנגן על פסנתר מהמם ובחלק מההופעות היא מנגנת על 2 במקביל ושהיא כותבת את השירים והבם באים ממש מהלב והם יפים ולא שיטחיים בהופעה היא לא צריכה רקדנים חצי עירומים, זה פשוט היא והפסנתר ויש לה קהל גדול שמעריץ אותה! זאת זמרת אדירה ולא משנה מה את לא יכולה להשוות את זה לבריטני שאפילו לא יודעת בעל פה את המילים לשירים שלה ובהופעה שהיא עשתה בלי פלייבאק חוץ מזה שהיא זייפה היא התבלבלה במילים של השיר שלה! (שלא כ"כ קשה לזכור אותו מרוב שהוא דפוק...) לזה התכוונתי ואני שקלתי טוב מאוד את מה שאמרתי...

mati88

New member
את שומעת ולא מקשיבה...

טוב, אז דבר ראשון, פי. סי. זה קיצור של פוליטיקלי קורקט (ביטוי של ק"פ). דבר שני, מה שאמרתי, לא היה נגדך, כי לי זה נשמע לפחות כאילו שהתגוננת... פשוט אמרתי לך שמה שמבחנתך איכותי, גרוע לגמרי מבחינת מישו אחר, וכן, יש אנשים (לא אני, שלא תבינו לא נכון) שמעריכים את בריטני ספירס בתור רקדנית, זמרת או מה שלא יהיה...(ובאופן מפתיע הל בני למעלה מ12...)

ElinorL

New member
לא הבנתי את הקטע של השמיעה וההקשבה

אבל בכל אופן אני יודעת שפי.סי זה שלהם ופשוט לא ידעתי שיש לזה קיצור... דבר שני לא יודעת אם זה היה התגוננות אבל פשוט רשמתי את דעתי בעניין ואת לא חייבת להסכים איתה אבל אני לא חושבת שהיום יש הרבה זמרים טובים וזה שחושבים שהם טובים לא עושה אותם טובים בעיני :)

Yuvalenko

New member
מסכים, אלינור ../images/Emo127.gif

אכן, כמו שמתי אמרה, זה עניין של טעם, של פרספקטיבה, ושל חוש. בסופו של דבר, בנאדם מקשיב למוזיקה לפי שני קריטריונים - מה שהוא אוהב, ומה ש"כולם" אוהבים. כמה אחוז לכאן או לכאן, זה תלוי באופי של הבנאדם כבר. אבל לדעתי (ולדעת אלינור, מסתבר), כבר אין הרבה מוזיקה טובה בארץ הקטנה שלנו. זמרים, אגב, יש לא מעט, והדור הצעיר הוכיח כבר שיש פוטנציאל, אבל לכתוב את המילים, ולא סתם גיבוב של שטויות, זה גם חשוב. מצד שני, יש גם ניצוצות קטנות של "כתיבה יוצרת" צברית למהדרין. נקווה שאכן זה יתפתח לכיוונים חיוביים. לצערי, מספר הלומדים מוזיקה בבתי ספר הולך ומצטמצם, שלא לדבר על אקדמיות והשכלה גבוהה. זהו. זיינתי מספיק ת'שכל.

ElinorL

New member
יובל, קיוויתי שתתשתף בדיון הזה

לא יודעת למה אבל אני תמיד אוהבת לקרוא את הדעה שלך :)

פIלי

New member
באמת יש מעט מאוד

שיודעים מהי מוזיקה איכותית ואמיתית.. וזה עצוב. תראי למשל את מתי, היא באשלייה שהביטלס זה מוזיקה איכותית..
חבל מאוד. מאוד.

פIלי

New member
היי היי היי!

הם מנגנים עם 2 אקרודים. ת'אמת, אין לי בעייה עם מוזיקה פשוטה, אבל הביטלס פשוט.. לא טובים.

bubaale

New member
עניין של טעם...../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

[בקיצור- טובים.]

למעלה