לא שווה להתגייס

veggiebear

New member
נו אמרתי את מה שהיה לי להגיד

עכשיו תלך לשטחים, לך להפגנות ובדוק נתונים. יפה נפש זו מחמאה, ומי שמתחבא מאחורי אמירות כלליות ויפות זה אתה. אתה זה שלא בדקתה את המקרים לגופם ומשתמש בדברים שאתה שומע כל הזמן בכלי התקשורת או מאנשי צבא. "כרגע מבחינתי שאתה סתם יפה נפש שמתחבא מאחורי אידיאולוגיה בגרוש שנשענת על כלום ושום דבר...חי לך בעולם וורוד שאין לו שום קשר עם המציאות שאנו חיים בה..." אולי אני זה שלא יודע מה קורא בעולם, האידיאולוגיה שלי לא נשענת על דבר והיא כולה פנטזיה. אבל אני מניח שזו לא האמת, מה שאתה חושב זה בדיוק מה שאומרים בחדשות הטלוויזיה מה שאני אומר נשען על דברים שאני רואה במציאות. ועם זאת האידיאולוגיה שלי גם נבנתה בעזרת ספרים וכתבים של אחרים כמו כל בן אדם. להגיד שהיא לא נשענת כלום זו אמירה שלא אמתמודדת עם המציאות שתוקפת את הטוען ולא את הטענה גישה מאוד מתנשאת ומעליבה. נ.ב. אני באמת חושב שמטרת השיח היא לשפר את פני הדברים ולא לנצח ואני מצפה ממך לשקול את מה שאני אומר ולעשות דברים חיוביים בנידון.

danidin1234

New member
...

עזוב אותך תרומה למדינה אתה חתיכת קוקסינל מה אתה מתבכיין כמו איזה ערסית בצו ראשון הומו.

veggiebear

New member
ולמה אתה מפלא הומואים כך?

נראה שאתה וחבריך קיבלתם חינוך שמלמד אתכם לשנוא אחרים רק כי הם שונים. ולהנציח את המצב שכמה בעלי הון דופקים את כולם.

מ ר נ פ ש

New member
יש לך הרבה אומץ

לכתוב דברים שברור לך שיתקיפו אותך בגללם בצורה מגעילה ואכזרית. אתה מדבר על טאבו, על משהו ש"אסור" לדבר עליו בחברה הישראלית. אבל אתה לגמרי צודק במה שאתה אומר. הורים במדינה הזאת שולחים את הילדים שלהם למות בשביל פוליטיקאים טיפשים ומושחתים, ועוטפים את זה בזיוני מוח על "נאמנות למדינה". פשיזם טהור. אתה כבר לא ילד: אם אתה יכול להשתחרר מהצבא, תעשה את זה. וכל הביריונים שלא יכולים לסבול שמישהו אומר את האמת, ושמקפיץ להם את הפיוז שמישהו מעז להתלונן (כי כשהם התלוננו כשהם היו קטנים אבא'לה החטיף להם מכות רצח) - יכולים לקפוץ.

aloniguy

New member
למות בשבילך!!!!!!!!!!!!!!!

חתיכת פראזית!! למות בשביל ההורים שלי!! שיוכלו לשבת לשתות קפה ושבת בבוקר בלי לפחד שאיזה מחבל יקפוץ להם מהשיחים ויוריד את כולם!!! (חס וחלילה)...אני לא נלחם בשביל שום פוליטיקאים טיפשים ומושחתים.... חמאס וארגוני טרור אחרים לא מכירים ולא יכירו בקיומה של מדינה היהודים, ולדברם ילחמו באויב הציוני עד סוף הימים.... איתם אתה רוצה לדבר? אתה מוזמן, מאמצים נעשים, אבל כמובן ללא שום הצלחה עד פה.... אין דבר שאני רוצה יותר משלום ולא יצטרכו יותר צבא מזדרגג.... אבל עד אז, זכותנו המלאה להגן על עצמנו....

למעלה