לא שווה להתגייס

SEVEN DAYZ

New member
לא שווה להתגייס

נמאס לי מהצבא המגעיל הזה. אם ככה נראה הצבא שלנו אני מוכן לוותר על המדינה. הצבא הזה הרס לי את החיים. וכל הזמן אני שומע עוד ועוד סיפורים על העוול שהמערכת הפשיסטית הזאת גורמת. משבצים אנשים לאן שהם רוצים בלי להודיע להם בכלל....בושה וחרפה. יום אחד אני מרים טלפון ומגלה משהו קריטי שלא טרחו להודיע לי.....ולא טרחו לשאול אותי אם אני רוצה. גועל נפש. הרסו לי את החיים. אני שוקל ברצינות לא להתגייס ואני קורא לכם לא להתגייס למערכת שמנצלת אתכם. ולכל אלה שיקפצו "זה תרומה למדינה" "זה חובה". וואלה, החובה הזאת מעניינת לי ת'ישבן. אני לא, ואני חוזר לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבזבז את 3 השנים מהטובות בחיי, כשאני צעיר, על תרומה למדינה שלא נתנה לי כלום בחזרה. חרא חיים. יאללה תוסיפו עוולות שהצבא הפשיסטי עשה לכם ונהפוך את זה לשרשור אנטי-צבא.

אושרי59

New member
גם לי עשו בעיות וניסו לגייס אותי לפני הזמן

בגיל 17 בצו השני אמרו לי שבגלל שאני נפלטתי מהחינוך המיוחד בית ספר נתיב בת'''א ואין לי מסגרת מגייסים אותי לפני הזמן ולפי מה שנרשם לי מהצבא אז(אוגוסט 2008 ) אני הייתי אמור להיות בצבא 43 חודשים סרבתי עשיתי להם בעיות בסוף הוחלט שאיני כשיר לשרת בצבא וכל העיניין נגמר[ 2.איני חושב שלעודד אנשים לא התגייס יפתור את העיניין כי אז הצבא יגיד שמי שכותב את הטענות שלו לדברים שנעשו מתחת לשולחן הוא מעודד אנשים להשתמט ושונא את המדינה וזה לא יעזור לאף אחד צריך להתלונן על זה באמצעי התקשורת ואולי כך ימצא פיתרון לתרגיל שנעשה מתחת לשולחן

SEVEN DAYZ

New member
אז בואו נעלה על בריקדות!

הגיע הזמן לשבור את שלטון המושחתים והפרוטקציונרים!!! גם לנו, פשוטי העם, מגיעה הזדמנות שווה! אם יש כאלה שיודעים את הקב"א- גם לנו מגיע. שמעתם?! גם לנו מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#!@#$!##@$@#$%@@#%#% ודווקא לעודד אנשים לא להתגייס נראה לי רעיון מצוין.

שתי דברים לאידיוט

אין קשר בין צה''ל לפשיזמם דבר שני אתה אידיוט אתה מוזמן לרדת מהרץ ולא צריך אותך כאן כי אתה בוגד אפס בלי שום כבוד למדינה וצבא שבזכותם אתה חי פה אז תסתום את הפה שלך ולך חפש את החברים שלך בעזה

veggiebear

New member
ל-"elad ויש כינוי אחר" אתה פאשיסט בעצמך!

אתה יודע מה זה פאשיזם? אתה קורה למישהו ללכת מהמקום בו הוא גם בגלל שהוא לא רוצה לשרת בצבא. דרך אגם אין צבא אחד בעולם חוץ מהצבא הזפטיסטי לשחרור לאומי. אתה ממש אידיוט גמור שעובד בשירות בעלי ההון. וכן יש לי חברים וחלקם גרים בשטחים שנכבשו ע"י בצבא שלך. לפי איך שאתה מתבטא אני בטוח ב100% שאתה פאשיסט המדינה יותר חשובה לך מהאזרחים. במקום לעודד דברים חשובים כמו שינוי חברתי וביטול שלטון ההון והתאגידים אתה רק מחזק את המצב שבו אנשים לא יודעים כלום חוץ ממה שהם רוצים שתדע. אתה נותן להם כוח, תומך בגישה שלהם שאני צריך לשרת אותם. ל-"SEVEN DAYZ" תהיה חזק ותמשיך להאמין בצדק ובחופש הגיע הזמן שכולם ידעו מה הצבא עושה לפלשתינאים ולמפגינים ישראלים.

veggiebear

New member
*תיקון טעות

דרך אגב אין צבא אחד בעולם חוץ מהצבא הזפטיסטי לשחרור לאומי שהוא לא מאורגן בצורה פאשיסטית (כמה שזה עצוב לשמוע).

לveggiebear .

כמה דברים 1.אתה הגדרת אותי פשיסט בגלל שאני תומך בצה''ל 2.אני לא אמרתי שהמדינה חשבוה לי יותר מאזרחים 3.אין עם פלסטיני ,אבל יש פליטים אן ירדנים ואן מצרים ,ישראל מעולם לא כבשה שטח פלסטני ,ישראל כבשה את רצואת עזה ממצרים.מירדן ישראל אפילו לא כבשה את השומרון ירושלים והבקעה,ירדן נסוגה במהלך המלחמה (67) וירדן כבשה את ירושלים ואת מזרח הירדן מישראל ב48 (עדין שטח כבוש ?) 4.מכיון שאני מאה % פשיסט וגם המדינה והצבא שלי כאלה ..אני אסביר לך בשמה שונה משהו ''על פי חוקי מדינת ישראל ועל פי חוקי האו''ם העלבת אדם/הוצאת דיבה /הפצת מידע כוזב לגבי אדם עלולה להביא לתביעה משפטית .'' יום טוב (נ.ב. אני אכן מזהיר אותך בתביעה בגין הוצאת לשון הרע)

veggiebear

New member
Ok אתה יכול לנהל שיח דמוקרטי ותקין,

ואתה יכול להמשיך לאיים. עצם זה שאתה בעד שאנשים שלא משרתים בצבא לא יגורו בארץ זה עיקרון פאשיסטי. חוץ מה זה צורת ההתארגנות של צה"ל כמו כל צבא היא פאשיסטית. אין עם פלסטיני אתה מתעלם מהזכות של אנשים להגדרה עצמית. וגם מתעלם מההתנחלויות ביהודה ושומרון, מהשליטה של צה"ל במעברים, שטחים ימיים ואוויריים, מחסומים והריסת בתים בכל שטחי יהודה ושומרון.

aloniguy

New member
שלום לך דמוקרטית גדולה...

עקרון שלטון החוק הוא עקרון בסיסי ביותר בדמוקרטיה, ועם כל הכבוד, יש חוק שירות חובה...לא מתאים לך? תוציאי פטור, אבל אל תתחלי במסע הסתה ועידוד של אנשים לא להתגייס.... ועם כל הכבוד לעם הפלסטיני (לא בציניות) הם מונהגים ע''י טרוריסטים במלוא מובן המילה, שלא מכירים ובחיים לא יכירו בקיומה של מדינה יהודית! ויאבקו וילחמו באויב הציוני עד סוף הימים... ולא אני לא ממציא את זה, זה נאמר מפיו של חאלד משעל ראש הזרוע המדינית של חמאס, וכרגע אחד האנשים הכי בכירים בארגון.... וכן, מי שהולך בצורה עיוורת אחרי טרוריסטים שלא אכפת להם מאנשיהם בכלל, מגיעים בסופו של דבר למצב שכזה... וכן ישראל עושה פעולות תגמול כנגד מטרות מסויימות, טרוריסטים חמושים וחוליות של משגרי קסאמים, העובדה שהם עושים זאת בסביבה אזרחית ומשתמשים בנשים וילדים כמגן אנושי בשביל לזכות בדעת קהל תומכת, זו עם כל הכבוד האחריות של המנהיגים שלהם.... צה''ל מנסה להוית כמה שיותר מדוייק, הוא לא מכוון להרג אזרחים, בניגוד לעמיתנו פעילי חמאס וחמושים שתחתיהם....

veggiebear

New member
אוקי מה זה דמוקרטיה?

מה שבטוח שזה לא שלטון החוק דמוקרטיה זה שלטון העם מצב שבו כולם שולטים: לא תאגידים, לא יהודים, ובטח שלא מס מצומצם של אנשים לא שלטון הרוב! כולם שולטים! עפ"י עקרון חופש המצפון והדמוקרטיה אני יכול לבחור לעשות מה שבא לי עפ"י מצפוני. בקשר "לפעולות התגמול" של צה"ל רוב ה"טרוריסטים" שהוא דופק הם אזרחים שמארגנים הפגנות לא אלימות כלל או כלפי סתם אזרחים חפים מפשע. אני לא יודע כמה יצא לך לפגוש כאלה, אבל יש לא מעת חלק גדול מהאסירים הפוליטים הם ילדים שיכולים להיות בני 12. אני גם לא יודע כמה פעילי חמאס יצא לך לפגוש. אין לי ספק שהצד מאנשים טובים ולוחמי חופש שמסתכלים עלייך כטרוריסט. "צה''ל מנסה להוית כמה שיותר מדוייק, הוא לא מכוון להרג אזרחים" למה הוא הורס בתים מ\ויורה במפגינים ישראלים ופלשתינאים כל יום! "העובדה שהם עושים זאת בסביבה אזרחית ומשתמשים בנשים וילדים כמגן אנושי בשביל לזכות בדעת קהל תומכת" פעילי איפה אתה רוצה שפעילים יפעלו בים? ואתה לא יכול לדרוש שהפגנה תעשה במדבר זה שצה"ל בוחר לפזר אותה בגומי (שגם זה אסור עפ"י אמנת ז'נבה), לא הופך את ההפגנה ללא מוסרית. דמוקרטיה ומדינה יהודית לא הולכים יפה ביחד כשקבוצה מסויימת נהנת מזכויות יתר וכל המציאות היא צורת שלטון וחוקים מפלים.

aloniguy

New member
אני אענה בהרחבה

בהזדמנות למה אין לי הרבה זמן.... אני רק רוצה שתגידי לי איך בדיוק את רוצה לדבר עם ארגון שטוען שילחם בנו עד סוף הימים ולא יכיר לעולם במדינה ליהודים?!?!? ומה לעשות העם הפלסטינאי מונהג ע''י אותו ארגון, והוא זה שסופג את תגובות צה''ל לפעולות הטרור של חמאס... אהה צה''ל הורס סתם בתים? צה''ל הורס בתים של אנשים שקשורים בצורה כלשהי לפעולה עוינת כלפיי ישראל.... הורס את הבתים של המשפחות שלהם, ובצדק! שאדם, לפני שהולך לפגוע בנו בצורה כלשהי, ייקח בחשבון שפעולה זו תשאיר את משפחתו ללא קורת גג.... וישראל מפזרת מפגינים כמשתקפת סכנה כלשהי לשלום החיילים, עם כל הכבוד לכל הפגנה שהיא, כשהיא עוברת את הגבול ויש סבירות שתהפוך להיות מסוכנת, צריך לפעול בהתאם...

aloniguy

New member
מפזרים הפגנות

שהסבירות שיהפכו להיות אלימות ובלתי ניתנות לשליטה, מפוזרות.... גם אצלנו, בשביל הפגנות עם כמות מסויימת של אנשים צריכות לקבל אישורים, לקבל אישור מהמשטרה ולדאוג שיהיו מאובטחות.... כשהמון מתאסף ללא שום אישור מתאים ועם סבירות גבוהה לכך שתצא משליטה ואולי גם תהיה אלימה ותסכן חיים - אז כן, חובה לפזר אותה....

Sun Hello

New member
אתה חי כנראה בעולם אחר.

אתה לא צריך אישור לכל הפגנה שהיא, אלא אם כן מדובר בצעדה של מעל לחמישים אנשים או עצרת עם נאומים (ואני חושבת שבנאומים הכוונה היא לנאומים פוליטיים בלבד). אם אתה מדבר על דמוקרטיה וחופש אתה צריך להבין שיש לך חופש להפגין. אתה באמת חושב שיש איום על חיים של חיילים בכמעט כל הפגנה שבה הם יורים על מפגינים? ועוד הפגנות לא אלימות? של אנשים שלקחו להם אדמות? זה שהשוטרים עצמם לא מכירים את החוקים או שלגורמים כאלו ואחרים יש אינטרסים להשתמש בחוקים לא רלבנטיים מימי השלטון הבריטי או העות'מאני, זה לא אומר שזה לא חוקי לערוך כל הפגנה שהיא (בתנאי שהיא לא חורגת מהחוקים שלעיל). לא מזמן התפרסמה כתבה על הנושא הזה, אגב, של אלימות שוטרים והשתמשות בחוקים לא רלבנטיים בשביל למנוע חופש ביטוי והפגנה.

veggiebear

New member
אין לי הרבה מה לומר גם אני לא רוצה...

במדינה יהודית. וכאן עלינו לבחור אם אנחנו רוצים דמוקרטיה, שוויין, חופש או שאנחנו רוציפ לחיות במדינה אליטיסתית אם כמה סוגים של אננשים. כאשר הנחותים שבינהם גורשו מהארץ שלהם וחיים תחת משטר אפרטהייד. לפי מה שאתה אומר אני יכול להניח שלא הייתה באף אחת מההפגנות הללו, ושאתה סתם מאמין בכל מה שאומרים בכלי התקשורת. http://www.youtube.com/watch?v=Ok0JesDdag8 http://www.youtube.com/watch?v=dPn9cHXrk90&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=MSOmT9PAd7o&feature=related יש עוד אלפי סרטים כאלה מהשנים האחרונות. ועוד סרט שיעניין אותך http://alllies.org/zope/home/hebrew/video/video4 זה עוד כלום אבל זה עדיין יכול לתת לך קצת פרופורציה על מה שקורה.

aloniguy

New member
מוזר מאוד...

כשאין לך מה לומר אתה מתחבא מאחורי אמירות נורא כלליות ויפות... כשיהיו לך תשובות לשאלות שלי, נוכל להמשיך לדבר... כרגע מבחינתי שאתה סתם יפה נפש שמתחבא מאחורי אידיאולוגיה בגרוש שנשענת על כלום ושום דבר...חי לך בעולם וורוד שאין לו שום קשר עם המציאות שאנו חיים בה...

aloniguy

New member
ותקרא את תגובתי

לסאן הלו שמעליי.... לאחר שראיתי את הסרטונים רק חיזקת את טענתי.... הפגנות נורא טעונות חלקן גם מגיעות לאלימות, ועם כל הכבוד שקבוצה גדולה מגיע כל כך קרוב לחיילים ונשקפת סכנה לבריאותם, כן חובה לפזרה!

veggiebear

New member
OK אם אתה דורש תגובה

אני אסביר בקצרה ובפשטות כי לדעתי אני די מבין את המצב בשטחים שנשלטים ע"י ישראל. בנוגע לחמאס שתומכיו נמצאים בכל השטחים הכבושים והם לא הורגים כל יהודי שבא במגע איתם: הרעיון שעומד מאחורי הארגון הזה (שאני לא מסכים עם דרכיו כמו שאני לא מסכים אתך), הוא זכות שיבה לארץ ישראל ועם זה אני כן מסכים. מה לעשות הפלשתינים גורשו ביד קשה ע"י התנועה הציונית שעד היום מפלאת קבוצות בתוכה. ה"מדינה היהודית" היא לא שוויונית עפ"י איך שהיא נראית ולכן הם מתנגדים לה. "אהה צה''ל הורס סתם בתים? צה''ל הורס בתים של אנשים שקשורים בצורה כלשהי לפעולה עוינת כלפיי ישראל.... הורס את הבתים של המשפחות שלהם, ובצדק! שאדם, לפני שהולך לפגוע בנו בצורה כלשהי, ייקח בחשבון שפעולה זו תשאיר את משפחתו ללא קורת גג..." אני מניח שאם אני מתנהג לא יפה המשפחה שלי לא יכולה לעצור בעדי וכשאני עושה משהו למען אחרים אני לא חושב על המשפחה שלי. אבל נעזוב את זה כי זה לא העניין צה"ל הרס ב4 שנים האחרונות 4100 בתים והותיר יותר מ1700 ילדים בלי בית אני מניח שכך אתה רוצה לעשות שלום. לפלשתינים אסור לבנות באחוזים רבים מאדמותיהם ולכן הצבא מוריד את הבתים המטרה היא הפקעת קרקעות בעיקר לטובת התנחלויות ועסקי נדל"ן. "כ-60% מכלל הריסות הבתים מתבצעות במהלך פלישה צבאית, הריסות אחרות (כ-30-35% מכלל ההריסות) נעשות בעקבות צו הריסה שמוציא המנִהל האזרחי בשטחים, או משרד הפנים והעירייה במזרח ירושלים ("בנייה ללא אישור")." (הוועד הישראלי נגד הריסת בתים) הנה לך כמה סעיפים מתוך אמנת ז'נבה: סעיף 3 אוסר על "פגיעה בכבוד האדם, ובייחוד אסור יחס משפיל וזלזול". פגיעות והשפלות הן עניין שבשגרה בחיי הפלסטינים בכיבוש הישראלי. סעיף 32 אוסר על מעשי רצח וכל התאכזרות כלפי האוכלוסייה האזרחית, לרבות היחס שאוכלוסייה זאת זוכה לה במחסומים וב"חיפושים מטעמי ביטחון". סעיף 33 קובע כי "פעולות גמול נגד מוגנים ורכושם אסורות" - זהו בבהירות המקרה של הריסות בתים של אנשים חפים מפשע במהלך פשיטות של הצבא הישראלי, אבל בהתחשב במספר האדיר של המקרים של ההריסות חסרות האבחנה, הוא חל גם עליהם. סעיף 33 אוסר גם על ביזה, ואפשר להחילו על השימוש הנרחב שישראל עושה במקורות המים של הגדה והרצועה, בעיקר מכיוון שהיא מונעת את המים מהאוכלוסייה המקומית, ובוזזת אותם לשימוש אזרחיה. סעיף זה גם אוסר על שימוש בענישה קולקטיבית הבאה לידי ביטוי בסגרים, עוצר, הריסת בתים ופעולות שגרתיות אחרות של רשויות הכיבוש. סעיף 39 קובע: "בני חסות [=נכבשים] שאיבדו את מקור פרנסתם כתוצאה מהמלחמה, יהיו זכאים להזדמנות למצוא פרנסה". "סגר" קבוע על השטחים הכבושים, כזה שישראל מטילה מאז 1993, עומד בסתירה לכך. סעיף 49 קובע: "אסורה העברה בכפייה של מוגנים, יחידים או רבים, וכן אסור גירושם של מוגנים מתוך שטח כבוש אל שטחה של המעצמה הכובשת או אל שטחה של כל מדינה אחרת, כבוש או שאינו כבוש, יהיה המניע להם אשר יהיה", ובכך הוא אוסר גירוש וכל "טרנספר בכפייה" ונוגע ישירות לנהלים שגרתיים, כמו שלילת תעודות תושבות של תושבי ירושלים הפלסטינים, או איסור על פלסטינים לחזור הביתה לאחר עבודה בחו"ל, לימודים או נסיעה. ניתן לטעון גם שפועל יוצא מובן מאליו וצפוי של ההריסות הוא העברה בכוח של פלסטינים מאדמתם. מדיניות זו מייצגת צורה של טרנספר אלים, האסור בחוק הבינלאומי. סעיף זה גם מציין: "המעצמה הכובשת לא תגרש ולא תעביר חלקים מאוכלוסייתה האזרחית שלה לשטח הכבוש על ידה" - איסור ברור של מדיניות ההתנחלויות של ישראל. סעיפים 50 ו-51 ב"נספחים לאמנת ז'נבה מ-1949" מדגישים את ההגנה על אזרחים בזמן מלחמה. "האוכלוסייה האזרחית מורכבת מכל בני האדם שהם אזרחים. האוכלוסייה האזרחית ואזרחים אינדיבידואלים יזכו להגנה כללית מפני סכנות הנובעות מפעילות צבאית". בסעיף 53 נאמר: "חל איסור על הכוח הכובש להרוס כל רכוש השייך באופן אישי או קולקטיבי לבני אדם פרטיים". במסגרת סעיף זה חל איסור על הנוהג להרוס בתי פלסטינים, כמו גם על הריסה סיטונית של התשתית הפלסטינית (לרבות הרס המוסדות האזרחיים וארכיוניהם ברמאללה), כפי שנעשה בכיבוש מחדש במרס ואפריל 2002. סעיף 64 אוסר שינויים במערכת המשפט המקומית הגורמים, בין השאר, לניתוק האוכלוסייה המקומית מאדמתה ומרכושה, כפי שישראל עשתה בהפקעות קרקע נרחבות, ובהתקנת תקנות למכביר. סעיף 146 מטיל אחריות אישית על מי שהפרו בצורה בוטה את האמנה. על פי סעיף 147 הפרות בוטות כוללות פעולות רבות שנעשות בדרך שגרה בכיבוש כמו: הרג מכוון, עינויים או יחס בלתי אנושי, גרימה מכוונת של סבל רב או פגיעה חמורה, גירוש בלתי חוקי, לקיחת בני ערובה, הרס נרחב של רכוש ותפיסת רכוש. עד כה לא הועמדו לדין קצינים ישראלים, אנשי צבא או משטרה שביצעו מעשים כאלה. זה שצה"ל הרס כמה בתים של מחבלים זה לא העניין היחידי בהריסת בתים, למרות שגם זה לא חוקי ולא מוסרי. בנוגע להפגנות הללו אתה צריך להיות בהן כדי להבין או לראות אותן, כנראה שלא ראיתה אותן כי כל פעם שמישהו מתקרב יורים בו גם כדורי גומי (לא חוקי) .ברור לכל מי שנוכך בהפגנות (כולל החיילים), שלא נשקפת סכנה לאף חייל. צה"ל יורה בהרבה אנשים שאין לי ספק שהם בחיים לא ירימו יד על בנאדם, כל מי שאני מכיר שירו בו הוא ללא ספק פעיל למען שלום. תקח את מה שאני אומר בחשבון ואל תתגונן בבקשה תענה ברצינות בבקשה.

למעלה