לא רק החרדים....

לא.

ואין שום קשר בין הדברים. התקשורת מכתיבה לנו מה להגיד לא מה לראות. ויש הבדל כי ששרון ניצח ראיתי אותו חוגג. ושחרדים לא משרתים בצבא זה בלי תמונות. הבנת?

ואת השואה ראית במו עינייך?

ואת זה שכדור הארץ מסתובב סביב השמש ולא השמש סביבו ראית? ואת זה שיחיא עיאש ישב והרכיב את מטעני הנפץ ראית? ואת זה שיש לישראל נשק גרעיני ראית? רוצה תמונה טובה של זה שחרדים לא משרתים בצבא - לך לבתי הקברות הצבאיים ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל....

לא. לא ראיתי את השואה.

אבל קראתי עליה ולא הסתמכתי על תמונות בלבד ולא הסתמכתי על ניצולי שואה בלבד. קראתי והשכלתי. דוד שלי הי"ד קבור בבית קברות צבאי (הר הרצל) ותאמין לי שאילולא החרדים אני בספק אם בכלל היו מכריזים על יום לחללי מערכות ישראל. התפילות למינהן לעילוי נשמתם של בחורינו, בתי הכנסת המפוצצים אנשים בימי הזכרון הללו, הזעקה היומיומית ל-השם כדי שיחזיר את אחינו. תאמין לי אני הולך לבתי קברות צבאיים והרבה וכל פעם מחדש אני נדהם לראות קבוצה של חרדים, אנשים טובים, שעוברים ממשפחה למשפחה ומתפללים איתה וכל פעם מחדש החרדים האלה שוכחים את ה"אויבים החילונים" וכל פעם מחדש החילונים שוכחים את "האויבים החרדים" וכולם ביחד מתפללים לאלוקים.

waxm1

New member
ואת אלוהים ראית??

ואת הבמבה סאלי ראית?????????? ואת הרב עובדיה מקלל ראית?? (זה היה בחדשות!)

אני ראיתי את אלוהים והיא מאד נחמדה

תוכיח שלא

אתה אלוקים לדאבוני לא ראיתי

אבל לא הסתמכתי על עיתונות שתסביר לי עליו ועל קדושתו. כמו-כן אני רואה שכבודך כלפי החרדים לא גובה במיולד ואני שואל אם אתה מתנהג אליהם בצורה כה שפלה אז אתה באמת מאמין שכך תוכל לשנות את אופי המדינה?

noam amit

New member
תורתם אומנותם - לעילויים לא לכלל

כאשר אתה משווה בין ספורטאי מצטיין לבין תורתו אמונתו אז אני מוכן שכל אדם אשר מגדיר תורתו אמונתו יעבור לפנימיה (כמו הספורטאים שהולכים לוינגייט) ושיהיה לו סדר יום מלא של לימודים ואשר יוכיח כל הזמן שהוא דבק בלימודים ושהוא עילוי - וגם כך שכל ישיבה כמו בארץ שכל בית ספר - תבחר את העילוי עד שניים שלה שהם העתיד של המדינה בנושא דת וכל השאר שהם סתם לומדי תורה שיעשו כמו ישיבות ההסדר - צבא לימודים צבא, אצלי ביחידה היה הסדר אחד שהיה קם ב 5 לפנות בוקר להתפלל ולומד גמרא בלילה ובשאר הזמן יוצא לשטח ונלחם איתנו והיה מקבל הטבות שונות בזכות זה. אני בעד עילויים למען עתיד היהדות אבל לא בעד מסה של פרזיטים החיים על חשבון הכלל.

Secular

New member
יש הבדל עצום!

אצל החרדים,ההשתמטות כתובה בחוק-כלומר,חרדים אינם חייבים בשירות צבאי. אצל החילונים,השתמטות גוררת אחריה צעדים משפטיים כולל ישיבה בכלא,אי קבלה לעבודה וכו´ וכו´... נוסיף לכך את העובדה,שאחוז המשתמטים בציבור החילוני הוא זניח לעומת אצל הציבור החרדי,ועוד יותר מזה,חצי מתוך ה-40 אלף הללו אינם משרתים בגלל בעיות גופניות אך נכללים באותה קטגוריה, בדוק את דבריך לפני שאתה מסית!

אינני מסית כלל אני בעד שירות צבאי

30,000 חרדים משתמטים מצה"ל בצדק או לא בצדק. 20,000 חילוניים משתמטים מצה"ל בצדק או לא בצדק. חרדים מחוייבים לשרת בצה"ל אלא אם כן הם לומדים בישיבה מסויימת ולכן יש להם פטור כשם שלספורטאים יש פטור (תורתם אמנותם). אין חוק הפוטר חרדים משירות בצה"ל.

../images/Emo41.gif וזה מה שלא בסדר - חוק טל

מה שלא בסדר הוא שחרדים יכולים לקבל פטור משירות צבאי. וזה מה ששינוי תשנה בקדנציה הנוכחית!

בר בי רב

New member
אסור לגייס את החרדים עכשיו!

לדעתי יש לעשות את מרב המאמצים על מנת לנקות את צה"ל מאנטי-ציונים למיניהם. שערותיי נסמרות כל פעם מחדש לשמע הזוועות שעושים טייסים אנטי-ציונים בחה"א - אני אפילו לא רוצה לחשוב על רבבות מוצהרים שכאלה בצה"ל. לדעתי יש לגייס את החרדים, כמו גם את הערבים, רק 12 שנים לאחר שיבוטלו מעכות החינוך האוטונומיות ואנטי-ציוניות שלהם ותיכפה עליהם בקפדנות רבה מערכת החינוך הממלכתית-ציונית (הממלכתית-דתית על החרדים).

בר בי רב

New member
אל"מ יגאל שוחט כמשל

מראשי מאבק הסרבנים וטייס קרב בכיר לשעבר. לא מזמן שמענו סיפור של טייס אחר, גם הוא קצין, שסיפר כיצד הוא רימה את צה"ל בלבנון ובמקום להפציץ מוצב אויב על גג ביה"ס הוא שיקר ואמר שנפלה לו הפצצה בטעות לים (ואח"כ הפיל אותה לשם בכוונה). אני מדבר על טייס מסק"ר שהתארח בתוכנית "פגישה לילית" וסיפר על כך שבתקרית מסויימת הורו לו לחסום בכל מחיר ציר תנועה אבל הוא החליט שלא לעשות זאת, וימים לאחר מכן חשף תחקיר ידיעות כי החיילים החטופים מחוות שבעא שהו כשהה בכפר שבעא וטייס המסק"ר שהגיע לאזור סרב בתוקף לצעקות המח"ט באזור לחסום את ציר הבריחה של המחבלים עם החטופים. אותו הטייס סיפר גם על כך שרבים מחבריו הטייסים מבצעים דבר הנקרא "סרבנות אפורה", כי מסתבר שלכוחות הקרקע אין כל סמכות על הטייסים, גם אם הם בדרגות גבוהות הרבה יותר. כך הוא סיפר שבכל פעם שהם מטילים ספק ב-´מוסריות´ משימתם הם מתחילים לשאול את הכוחות בעיצומו של הקרב כל מני שאלות טיפשיות ברצף עד במגיעה "השאלה השביעית" ואז בד"כ כוחות הקרקע נכנעים ומוותרים על הסיוע האווירי. על זה אני מדבר, אם מותר לי לענות.

למעלה