לא רק בלונדינית....:)

שהוא בכלל שחקן מצוין וגדול

ורווזויל הוא הסדרה שאחרי באפי ביופיאן. ממליצה לכם על הסדרה. ותמיד מתארחים שחקנים גדולים בסדרות באמריקה... כמו בחברים- בראד פיט, וינונה ריידר וכו'

sour spirit

New member
But we ARE forgetting Buffy is not

Friends...now is it? sorry for the english, guys, the stupid keyboard's not changing my language to hebrew, so ill have to stick to english for today....
anyways, Buffy isnt like jjust some american show. it isnt about bringing superstars cameoes to the show - its about something else, which i dont know what it is... but, go figure.... what im trying to say here, is that even if we had a few known stars on the show, there weren't so many of them - like there are on regular American shows...! (like friends for insttance) so im guessing Buffy's not big with superstar showing, but that is cool and unique! yey me! found another unique thing about my little Buffy!!!

לiלה

New member
אה יש גם את .... ../images/Emo58.gif 7

אשנטי כמובן..... היא זמרת גרועה לדעתי אבל שחקנית דווקא חביבה.

B a n j o

New member
היא גם הייתה

ב"אחי איפה אתה?" בתור אחת המפתות בנהר וגם שיחקה בסידרה "סוכן חשאי" את המרגלת שבגדה (מאיפה אני זוכר את הדברים האלו????) בכלל, מלא דברים שאני רואה אני תמיד מזהה מישהו ברקע ומשגע את המשפחה איפה הוא שיחק קודם

IDOffryn

New member
ועוד אנשים...

ננסי מ"המשאלה" שחקה פעם במכושפות כשדה שרוצה ללדת בן בן הרופא מהעונה ה5 שיחק בעונה הרביעית של מכושפות אביר מהעבר הדודנית בת' של טארה שחקה בעונה השנייה של מכושפות מישהי שאור שחור רוצה להרוג למה כל השחקנים?? wb!! ועוד כמה קלייר קרמר שמשחקת את גלורי (כמובן שחקה במעודדות צמודות למי שלא יודע) עשתה הופעת אורח בתור עצמה(כן היא מספיק חשובה כדי לשחק את עצמה! תנחשו איפה היא התפרסמה?.) ב"סברינה המכשפה הצעירה" וסניידר גם ישחק במכושפות באחד הפרקים הבאים הערוץ 3... וזה מה שזכור לי..

ד י י ז י

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 3x01

השחקן שמשחק את ג'יימס (קראו לו ג'יימס נכון? הערפד המאוהב ששילם למשהו לתלוש לו את הלב?) שיחק גם בסרט "גוף מושלם" על אחת בולימית. (רק לנו מראים אותו כל שנה?
)

IDOffryn

New member
ועוד אנשים!

במשאלה הילדה שבודקים עליה את המכונה ששואבת דם מצינורות ישר לכוס של המסטאר זאת ויטני ממועדדות צמודות וcant hardly wait שיחקו שם :טארה אוז מרסי הילדה הבלתי נראת, בפרק היפה והחיות-פיט שהפך למפלצת כשהוא התעצבן, ורוקה,ג'ק מ"הזפו", אותה אחת המשאלה שהזכרתי למעלה,אוון מnever kill a boy... וג'סי מהפרק הראשון! וקצת למשהו אחר תראו משהו נחמד דרלה, אמי, קרודילה - נבחנו במקור לתפקיד של באפי באפי- נבחנה במקור לתפקיד של קרודילה(חח תדמיינו לכם את שרה וכריזמה מתחלפות בתפקידים..) קנדרה- כבר נבחרה להיות קרודילה אבל בסוף היא עזבה ג'ונתן-נבחן להיות זאנדר

B a n j o

New member
אני טיפסתי

על הקירות בגלל זה.... באמת מפריעה, ורואים שזו לא טעות כתיב כי היא כתבה את זה כמה פעמים

לiלה

New member
../images/Emo10.gif

די.... אל תכעסו ככה זה מפחיד ואני עשיתי את זה בטעות ועוד דקה אני אבכה.

B a n j o

New member
מווואואואואאאאאהה ../images/Emo123.gif

סתם, לפחות אני יודע איך באמת אומרים את השם שלו. זה כמו בנשואים פלוס שהיה היום I was pronauncing it in English !

IDOffryn

New member
אתם יודעים

יש אנשים שלא יודעים מה זה צחוק "מאווווה" המרושע! אני לא מבין איך אנשים לא יודעים מה זה!!

למעלה