לא רק בלונדינית....:)

shokoklit

New member
לא רק בלונדינית....:)

אממ...האמת היא אני סתם רוצה לראות אם אני יכולה להעלות קובץ להודעה, ושמתי תמונה שערכתי בפוטושופ סתם כי אותי היא הצחיקה... :)

Adamba

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

פשששש גדול! אהבתי מאוד מה שעשית לו תמשיכי לעשות עוד תמונות כאלה יש לך את הכישרון You got the gift :)

לiלה

New member
ניצו"ש ../images/Emo9.gif

אוקיי... יום אחד ישבתי בסלון וראיתי E וראיתי את השחקן של טוד (טוד הרובוט) וחשבתי: "אה!!!!!!!!!!! בטח מדברים על באפי!!!!" קפצתי מהכיסא והתחלתי לרוץ מסביב לחדר עד שלבסוף קלטתי מה אני עושה וחזרתי לטלויזיה בשביל להקשיב לראיון.... מה מתבר? שזה לא קשור לבאפי ויותא לו איזה סרט חדש.... לא מעניין
. אבל אז פתאום השחקן צרח: "פיית'!" ואני צרחתי אחריו: "פיית'! מה ? מי?" והייתי בטוחה שזה יהיה קשור בבאפי.... למה עוד הוא יכול לצרוח פיית'? אבל שוב טעיתי.... הוא תרח למישהי שעברה לידו.... לסיכום-
!

matanbu

New member
הוא שחקן ממש מפורסם

אז זה לא מפתיע שלא התמקדו דווקא בבאפי

Wicked Wicca

New member
גם אני הופתעתי...

כשראיתי את הפרק שלו בבאפי לא ידעתי שהוא כזה מפורסם. ואחרי איזה שבוע שבועיים אני רואה שיש לו איזה שהיא תוכנית על חיות או משהו כזה ואני כזה "יווווו, מה?!" ואחר כך ראיתי אותו מנחה איזה טקס ואז הבנתי שהוא קצת יותר מאיזה מפלץ של פרק אחד...

B a n j o

New member
אף אחד לא הזכיר

שהוא שיחק ב"שלושה בדירה אחת" !!!! (טוב, אולי זה היה לפני זמנם של הרוב כאן
)

IDOffryn

New member
תתפלא

אבל גדלתי על השידורים חוזרים של התכנית הזאת..

גם אני:)

הוא שחקן ממש ממש מפורסם... אני נורא אהבתי 3 בדירה אחת, ולא שמתם לב שהבית שלו הוא כמו של שלושה בדירה אחת?

B a n j o

New member
אני גדלתי

על השידורים המקוריים של התוכנית המשך אולי גם של המקוריים של זה, אני לא זוכר אם זה המשך לשנות ה80 גם לפחות הייתי שם כשיצא SW החלק השלישי

android

New member
אז אני משער שאני גדלתי על השידורים

החוזרים של החוזרים.....

רינת4

New member
ג'ון ריטר-

תאמינו לי שאני לא זוכרת אם זו שם הדמות שלו ב"שלושה בדירה אחת", או השם של השחקן..?

max2k

New member
שם הדמות

זה ג'ק טריפר שף מתלמד. סידרת ההמשך הייתה עם איזו בלונדה את שהייתה אישתו?

B a n j o

New member
שף מתלמד ../images/Emo6.gif

זה אומר שגם אני אגור יום אחד עם שתי בחורות?
והסדרת המשך היתה עם אישתו ואבא שלה שהציק לו. היא הייתה יותר מעניינת משלושה בדירה אחת שדי היתה לה פואנטה אחת רק...

sour spirit

New member
../images/Emo13.gif וזה מה שמראה שבבאפי גם מופיעים

שחקנים קצת יותר ממוכרים!!! דבר ראשון, המאסטר - מוכר עוד הרבה לפני הסידרה ג'יילס - שחקן בריטי מוווכר ומווווכשר (סליחה, פשוט יש לו אחלה כשרון משחק!!) אליזה (פיית) קלייר קריימר (ooooohhhhh.... somebody called me Glory?) ובטח היו עוד כל מיני... כי אני לא מכיר את כל השחקנים ואת רמת הפופולריות שלהם.... לפחות בארה"ב. כי פה בארץ אין אפאחד שהוא מפורסם, אלא אם כן הוא איזה מפלצת ארגנטינאית שמשחקת במורדים.... ותוך כדי כך, בין ניבול פה לניבול פה, נזכרתי בעוד אחד: קול....נראה לי זה השם, הווסל של המאסטר, זה שמת... (באמת) הוא שיחק במורטאל קומבאט ועוד כמה סרטים...

רינת4

New member
אבל זה ברור שפה

אנחנו לא מכירים הרבה כוכבים שבארה"ב גם אם הם לא הכוכבים הכי גדולים, הם בטח יותר מוכרים. אצלם "תפקיד אורח" זה לא משהו סתמי. הם בדרך כלל בוחרים באנשים מוכרים כדי לתת מן "קריצה" למעריצים. ד"א-גם מי ששיחק את סקוט-פאבריציו משהו, משחק בהג"ש(אני יודעת שרובכם יודעים את זה), ושיחק בכמה סרטים ששודרו בארה"ב בכבלים. אבל אני לא חושבת שהוא נחשב שם לשחקן "גדול",אולי כן- אין לי מושג...

smgfan

New member
לוק זה בריאן ת'ומפסון והוא באמת

שיחק ב"מורטל קומבאט 2" (שאו-קהן). וגם המורה לביולוגיה\אשת הגמל-שלמה- קוראים לה מוזטה ואנדר והיא גם שיחקה ב"מורטל קומבאט 2" (סינדל), בנוסף היא גם היתה ב"זינה" ובסרט של וויל סמית' על המערב הפרוע ובעוד הרבה סרטים.

למעלה