לא רוצים .... לא צריך !

keinan4

New member
לא רוצים .... לא צריך !

פרוייקט הפרקים (אתם בכלל ידעתם שהיה קיים כזה פרוייקט ?!?!) חדל לפעול עקב חוסר שיתוף פעולה של חברי הפורום .... שלום ותודה !

אנשייים!!!../images/Emo105.gif

תשתפו פעולה!!! מה כל כך קשה לשלוח מסר עם 3 פרקים?!?! קינן..תתן עוד הזדמנות כי עברו רק איזה יומיים מפרסום 10 הפרקים... אז יאלללל...קדימה! כולם לשלוח!!

רשימת הפרקים..../images/Emo105.gif

207 - the all nighter 319 - stolen kisses 320 - the longest day 414 - a winter's tale 106 - detention 111 - beauty contest 222 - parental discretion advised 323 - true love 420 - promocide 503 - capeside revisited בבקשה (
) לשלוח לקינן מסר עם שמות (\מספרים
) של פרקים שאתם הכי אוהבים(
)

מרילנצח

New member
קינן !! אל תתיאש!!! חכה קצת תן לזה

זמן.. זאת גם ככה תקופה לחוצה לרובינו ולא כולם נמצאים פה כל היום כי יש מלא מבחנים בגרויות עבודות ומלא איכסה.. אז אל תתיאש עדיין תן לזה עוד איזה שבוע ככה ורק אז תלחץ עוד אנשים..

Dawson girl

New member
תגובתי בנושא:

חבר'ה, הדבר הזה יצא מכלל פרופורציה!! בהתחלה חשבתי שזה רק משחק חביב כדי להעביר את הזמן בסבבה, נראה מהם הפרקים הכי אהובים של הסדרה.. אבל קינן פיתח לזה אובססיה!! בחיי! אני מודאגת...
מה קרה?... לא נורא אם לא כולם הגישו... לא להיות כ''כ עצבנים! נמש

אני מסכימה עם נמש

גם אני שלחתי אתמול את הרשימה ואני לא חושבת שזה כ"כ מסובך לשלוח, וזה דווקא נחמד, אבל זה אמור להיות משחק! זה לא חובה ולא צריך להלחץ מזה (בשביל זה יש לנו את בי"ס!). אם אנשים ישלחו אז יהיה נחמד, אבל אם לא - לא נורא, לא צריך סתם להתעצבן. ואותו דבר לגבי שאר הפרוייקטים שנעשים פה בפורום. זו דעתי, בכל אופן...

נכון שלא צריך להילחץ..../images/Emo105.gif

אבל הוא מאוד רצה לעשות את זה וזה מעצבן כשלא משתפים פעולה... אז צריך לשתף פעולה..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמסכימה חלקית...

נכון - הפרוייקט יצא מכל פרופורציה, יש פה אנשים שננצאים בתקופת בחינות, ככה היה גם עם העיתון וראיתם שלא כעסתי...
לא נכון - הוא השקיע בפרוייקט , והתעצבן שזלזלתם...
בכל מקרה , הפרוייקט הוא להנאה שלכם , אם לא יצליח הפסד כולו שלכם, לא צריך להתעצבן...

מרילנצח

New member
מסכימה עם קרין...

באמת דברים יצאו כאן מפורפורציות אבל בסך הכל אם לא יצא אז ההפסד כולו שלנו....

LillipooT

New member
לא לא לא ../images/Emo60.gif

חבל לבטל את הפרויקט! לא נורא אם לא מספיק אנשים שיתפו פעולה.. אני אישית נורא רוצה לדעת מי הם הזוכים
אז לא כולם רצו להשתתף... שטויות.. בעייה שלהם
לא להתיאש..

תראה........ אני כתבתי לפני כמה ימי

ימים תגובה לשרשור עם הפרקים הסופיים עם שאלה איפה אני יכולה להשיג תקצירים לפרקים (עם עדיפות לעברית) ואפאחד לא ענה.... אז איך אני אצביע אם אני לא יודעת מה היה בכל פרק

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתקצירים לפרקים בעברית...

אני לא יודעת מתי שאלת ולמה לא ענו...
בכל מקרה הנה אתר עם תקצירים לפרקים בעברית... והאתר כמעט הכי טוב ( אחרי האתר של לי... ) בעברית... דוסון קריק ישראל

תודה רבה קרין!!! ../images/Emo9.gif

ולקינן - אני אבדוק ואשלח לך את הבחירה שלי
אל תתייאש!

ועוד שאלה ../images/Emo35.gif בבקשה בבקשה

צריך לדרג בסדר שונה או בסדר אקראי, 3 הפרקים שאני הכי אהבתי........? אוףףףף יש לי 4!!

למעלה