לא רוצה.

JamesNox

New member
לא רוצה.

״בוא״ הוא אומר, עומד בפתח המטבח, רומז בראשו לחדר השינה.
הוא לובש רק מכנסי פיג׳מה, קשורים בשרוך במותניו הצרות. דאם, הוא נראה טוב לגילו. הוא נראה טוב לגילי. נו, טוב, אני לא מכיר הרבה בני עשרים שגורמים לי לרצות ללקק ולנשק כל סנטימטר בעורם כמוהו.
״לא״ אני אומר, ממשיך לפנות את הכלים מהשולחן. התעוררתי מוקדם במיוחד, ממהר לסדר את המיטה בחדר האורחים, להסתיר כל סימן לזה שאנחנו לא חולקים מיטה כבר כמה ימים. כמה לילות. הטינאייג׳רית נויירוטית מספיק בלי ספקולציות על מצב הנישואים של אבא ודאדי.
״כדאי לך...״ הוא משדל בקול רך, מראה לי את אזיקי הוולקרו שבידו.
אני מפנה את ראשי בסרבנות. לא רוצה.
״אמרתי לך לבוא!״ הוא מצליף בקול הכי דומי שלו. הברכיים שלי הופכות לג׳לי. הגוף שלי נפנה לציית בלי לשאול.
אבל אני עוצר.
כל תא בגופי צורח אליו. כל שריר רוצה לציית. כל עצב כמה למגע שלו. לכניעה ולכאב ממנו, שימיסו את החרא שיושב לי בנשמה כבר כמה ימים. שיקשור אותי ויכאיב לי ויגרום לי להרגיש חי. ירסק אותי ויבנה אותי מחדש. יגרום לי לבכות מכאב ולשחרר את הבכי שתקוע לי בגרון, לא לבלוע ולא להקיא.

אני עוצם עינים, נשען על השיש ונושם עמוק, מנסה להרגע. לאסוף את שרידי השליטה העצמית שנשארו לי.
ואני מזכיר לעצמי למה.
וזה כל כך קשה לאמר לא.

״לך להזדיין״ הוא נובח, ונעלם לתוך חדר העבודה שלו, טורק מאחוריו את הדלת.
אני שוקל לרסק ספל על הרצפה בדרמטיות, ואז נזכר שאני אצטרך לנקות (ולקנות ספל חדש). אז במקום אני ממשיך למלא את המדיח. זה עדיין הבית שלי, המטבח שלי. גם אם גוש הבכי בגרון גדל בעוד כמה סנטימטרים מעוקבים.

JamesNox

New member
אפשר.

הפתעתי אותו כשנכנסתי לחדר וממאתי אותו כשהזין שלו בפה של מישהו אחר. בן זוג של חברה.

אוי

אין לי מילים. מצטערת לשמוע

gaya36

New member
מותר לך לכעוס

ובזמן שלך תוציא את זה גם . מנסיון ,דווקא מהצד הבוגד השקט שבא אחרי הידיעה היה יותר קשה מהמילים והרגש שבאו לאחר מכן. אני דאגתי להיות במקום אחר עם בעלי ולא בבית, דווקא במקום לא מוכר אפשר להוציא ולבטא את הכאב באופן הכי טבעי ....

A לוןA

New member
בזמנים כאלו

מה נשאר להציע לך מלבד
...

יש לך מושג מה הצעד הבא? מה הולך לקרות הלאה? מה הוא אומר על כל העניין?

JamesNox

New member
תגיד, כמה זמן אתה מכיר אותי?

אתה עוד לא יודע שאנחנו לא ממש מדברים?
זאת אומרת, אני מברבר בלי הפסקה, אבל אנחנו לא ממש מדברים על דברים כאלו.
התחלה טובה תהיה הודאה בטעות מצידו.

A לוןA

New member
חשבתי שאולי מקרה כזה

כן יוציא ממנו משהו
הרי הוא אמר משהו על זה, לא? הסביר? דיבר? המהם?

JamesNox

New member
מה, בזמן אמת?

כשמכנסיו עוד היו מופשלים?
אין לי מושג מה הוא אמר. שמעתי רק את הדם שעולה לי לראש.

A לוןA

New member
ברור שלא

אבל עברו כבר כמה ימים מאז. "בוא נזדיין ונשכח מהכל" זה לא ממש התגובה למה שהיה, לא?

JamesNox

New member
מסתבר שכן.

זה אפילו לא זה. זה יותר ״יאללה, בוא אני אעשה לך נעים כמו שאתה אוהב. נכון אני לארג׳?״

A לוןA

New member
נראה לי שזה המקום

שבו מערכת יחסים בדסמית היא יותר מערכת יחסים ופחות בדסמית
ואתה צריך להבהיר- קודם כל לעצמך- מה בעצם אתה רוצה עכשיו.
להיפרד?
התנצלות?
הסבר?
התחייבויות?
שינוי כללי המשחק?
ואחרי שתבהיר את זה לעצמך- ותבהיר לעצמך גם שמותר- ואפילו נדרש מבחינתך, עם כל הצד הנשלט והמרַצה- לדרוש ממנו תשובות/הבהרות וכו'- אולי תוכל להתחיל לתת לו להיות לארג' איתך.

וקח עוד
, זה על חשבון הבית.

JamesNox

New member
לא להפרד. בשום פנים ואופן.

אבל בדסמ או לא, אנחנו עדין זוג. לא?
ואני אולי סאב, אבל אני לא אפס. יש לי רגשות. ויש לי גבולות.
אמנם במהלך השנים, בהנחייתו, בטיפוחו ובעידודו, מתחתי ובדקתי את כל הגבולות שלי. אבל אני עדיין בן אדם, ומונוגמיסט בנשמתי.
אני מבין שאני לא יכול לספק את כל הצרכים המיניים שלו. אני אפילו לא מתקרב לזה. אני שרוט מדי, והוא בשיא הליבידו שלו אחרי שנים מפוספסות בארון.
אבל אני עדיין מתקשה לחלוק בו. זה מכאיב לי. גם כי אני מקנא נורא וגם כי זה מזכיר לי כל הזמן עד כמה אני לא מספיק.
אז הגענו לפשרה. עושים ביחד. אפילו במקרים שאני רק בחדר, נוכח ולא משתתף, אני מרגיש כאילו שאני חלק מהעניין. שאני לוקח חלק בהגשמת הרצונות והפנטזיות שלו. גם זה שאני חלק מתהליך הבחירה של מישהו נוסף עוזר לי.
ובטח, לעזאזל איתו, שבן זוג של חברה טובה שלי זו לא אופציה. במיוחד כי הסדרי המונוגמיות שלהם לא ברורים לנו (ולפי התגובה שלה זה ממש לא מצא חן בעיניה). כך שהוא דופק את החיים של עוד זוג, על הדרך.
ולא עוזר בכלל שהוא בחר מישהו כל כך צעיר. כאילו שהאגו שלי לא מספיק חבוא גם ככה.

למעלה