לא רוצה !

סוודרית

New member
לא רוצה !

לא רוצה לנקות לא רוצה לעבוד לא רוצה לבשל לא רוצה לעשות כלים לא רוצה לענות לטלפונים + פלאפונים לא רוצה לנסוע באוטובוסים לא רוצה לעשות כביסה לא רוצה לתלות + להוריד + לקפל כביסה לא רוצה ללכת לקניות לבית לא רוצה ללכת לבתי חולים לא רוצה לקום כל יום בשבע בבוקר לא רוצה לחזור הביתה מאוחר כל יום לא רוצה לעשות שפם וגבות יותר לעולם לא רוצה ללכת למספרה לא רוצה לחכות שעות לדוד בשביל מים חמים לא רוצה לעשות דיאטה לא רוצה לעשות הליכות לא רוצה לעבוד לא רוצה לחכות כל הזמן לסופ שבוע שיבוא לא רוצה לשאוב אבק מהשטיח בבית לא רוצה לקבל טלפון מהבנק שלי לא רוצה להתלונן כל הזמן לא רוצה להיות לבד לא רוצה להיות אחראית יותר לא רוצה עוד מלא דברים לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה !!!!!! והכי אני לא רוצה שישאלו אותי שוב מה את עושה היום בערב לסילבסטר" <סווד שרשימת ה- כן רוצה שלה כפולה בטריליון מרשימה זו>

אנגסטרם

New member
אז מה? גם אני לא רוצה

אבל אני לא מטרידה אנשים בהודעות שצמד המילים 'לא רוצה' מופיע בהם 32 פעם (לא שספרתי או משהו. מה חשבת? שגם תטרידי אותנו בהודעה עם מלא 'לא רוצה' וגם תכריחי אותנו לספור אותם?? היית מתה)

חגית02

New member
אפשר לנסות לעודד?

יש לך רשימת כן רוצה, שזה לכשלעצמו נחשב בעיני לדבר חיובי ומה עוד שהערב שהחשבת לבעייתי ברמת התוכניות אליו נגמר! בכל מקרה, מה שלא בחרת לעשות יש דרכים נוראות יותר להעביר את הערב וחוששני שהרגע סיימתי לבצע באופן מושלם אחת מהן.

לא רוצה - לא צריך

לא רוצה לנקות - יאללה אל מי את עובדת?? עוד יאמינו שאת באמת מנקה... לא רוצה לעבוד - אז איך יהיה לך כסף? לא רוצה לבשל - חה!! הצחקת אותי!! מאמי להכין סנדביץ זה בעליל לא נקרא לבשל. לא רוצה לעשות כלים - ושוב הצחקת אותי!! לא רוצה לענות לטלפונים + פלאפונים - והפעם זו בדיחה. ממתי את עונה לטלפונים / פלאפונים? אני חושבת שבשלוש השנים האחרונות היתה לי מערכת יחסים צמודה מאוד עם המשיבון. לא רוצה לנסוע באוטובוסים - צודקת. זה לא נעים. לא רוצה ללכת לקניות לבית - מה?? זה הכי כייף שיש! לא רוצה לקום כל יום בשבע בבוקר - לקום בשש וחצי יותר טוב?? לא! אז תשתקי. לא רוצה לחזור הביתה מאוחר כל יום - תפסיקי לאחר לעבודה אז לא יחזיקו אותך עד מאוחר. לא רוצה לעשות שפם וגבות יותר לעולם - אלוהים ישמור. מאמי, עדיף שתעשי העולם לא מוכן לסוודע שלא עשתה שפם וגבות. לא רוצה ללכת למספרה - אז איך תשמרי על הבלונד המזוייף שלך? לא רוצה לחכות שעות לדוד בשביל מים חמים - תקני את השעון האוטמטי הזה. המצאת המאה הדבר הזה. לא רוצה לעבוד - התחלת לחזור על עצמך?? לא רוצה לקבל טלפון מהבנק שלי - ככה זה שלא יודעים להתנהל... לא רוצה להתלונן כל הזמן - את לא לבד מאמי... תראי איזו חבורה מגובשת אנחנו!! לא רוצה להיות לבד - אהה זו בעיה. הודגש באמצעות מדגישומטיק
<מלאך שממש ממש התאפקה לא לשאול - אז מה עשית בסילבסטר?>

סוודרית

New member
גם כן את ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פת'תחת לי ת'תחת יא חתיכת כלבה מסריחה ! עשית לי את היום ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח <אוהבת אותך בובה>

למעלה