שוב היי..
תראי אני אתחיל מהסוף, היה לי חבר כזה 7 שנים!!!!!!!!!!!!!!!! כמובן שמיציתי את ה7 שנים רעות שלי איתו ואני ב7 שנים טובות עם הנוכחי שלי (אנחנו שנתיים כבר ביחד) אני יכולה להגיד לך שהם לא משתנים, אמנם הגיל היה מעט שונה אבל משהו באופי הזה מזכיר לי אותו אמנם לקח לי קרוב ל4\5 שנים להפנים את זה אבל הבנתי שהוא מראה לי שהוא אוהב אותי במחוות קטנות של התנהגות ממש סרט אילם, ללא מילים, אבל אותי זה לא סיפק בסופו של דבר, והוא גם לא היה האחד שלי (ממש חדת אבחנה אני הא?) אז לא הסכמתי להמשיך ולקבל את זה.. אם הייתי מרגישה מה שאת מרגישה לא הייתי מוותרת , אבל אני חייבת לשאול אותך כמה שאלות ותעני לעצמך בכנות אמיתית את מוכנה לקבל אותו כמו שהוא?, בלי לשנות או לצפות ממנו לדברים שהוא לא מסוגל לתת כרגע? מה האינטואיציה שלך אומרת לך לגביו? תקשיבי לקול הפנימי גם אם לא מוצא חן בעיניך מה שאת שומעת! תשקלי את כל השתנים, תביאי בחשבון שהוא לא יהיה מוכן לחתונה בקרוב,והכי חשוב אל תנסי ללמד אותו,לפתוח אותו להראות לו, הם חוזרים לקונכיה שלהם בבהלה, זה מזכיר להם את אמא שלהם. תהיי את, הרי זה מה שהוא אוהב. אתם במקום די בעייתי שרק את יכולה להחליט לאן ממשיכים מכאן.. יקח לו זמן להתבגר, יש לך את הזמן לחכות? הוא לא יבוא איתך לכל האירועים והשמחות, יש חברה שתשמח לבוא איתך? נחמד לו בדירת שותפים, את יכולה להיות שותפה להרגשה? קחי בחשבון את כל היתרונות והחסרונות כי את תשלמי את המחיר לטוב ולע.. תעדכני ואני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם, אני רק רציתי לתת לך נקודות שונות למחשבה כי לפעמים הכאב מעוות ת'מציאות