לא רוצה שיגמר הלילה

לא רוצה שיגמר הלילה

רוצה את הלילה שימשיך עוד קצת שהחושך יכסה את העולם לעוד כמה שעות קיימים מעשים בעולם הזה שלא צריכים אור יום שיפה להם החושך והאפילה הגדולה כאב וצער שקל יותר לשאת בחשכת הליל להתכנס מתחת לשמיכה החמה והלילה הקר שהקור בנשמה אף לא אחד יוכל לחמם ורק חשכת הליל תביא לה מזור לא רוצה שיעלה הבוקר אור השמש שהשמים ימשיכו להיות אפורים כבדים שהחושך יסתיר את הכאב שבנשמה את המבט הכבוי שרואה במראה את הצעקה הצילו הלא נשמעת בקולי שאני משקרת ואומרת הכל בסדר וכולם מאמיניםפ שאכן הכל בסדר ואני לא חייכתי ימים רבים אוהבת את קור החורף הזה כי הוא כמו החושך וההקור העוטף את נשמתי הכואבת חיה כי אין לי אומץ לעצור הסיוט הזה הנקרא חיים רוצה להצטרף למלאכים שלי ואין בי האומת לעשות מעשה אולי צריכה שיצילו אותי מעצמי כיום זה רק ענין של זמן פעוט התחושה הזו של כאב בעקבות המילים שאמרה האחיינית הבכורה שלי שלחה מסר ברור עם אחותה הקטנה שהבכורה שונאת אותי פינקתי גדלתי ועזרתי לה כל חייה בעולם כזה לא רוצה לחיות יותר נתתי מעצמי בלי סוף עבורה וזו התודות שלה ,השנאה כלפיי בגללה מונעים ממני הכניסה לבית של אחי כאילו הייתי הדודה המרשעת והרעה למרות שנתתי בחיי כל שהיה לי עבורם פינקתי ללא תמורה מצידם מסתבר שזה לא מספיק עבורם הקנאה באחותה גורמת לשנאה והמשפחה נקרעת לשניים ואני זו שהוכרז עליה חרם משפחתי וזה כואב הכי בעולם ,

Happy Hour

New member
אכן עצוב - כמה `טוב` שאין לי משפחה....

http://www.youtube.com/watch?v=IdRvPTs0GTY&feature=related מוקדש לנסיכה (תרתי משמע) ואלומת האור

תודה

זה שיר חזק מאד תמיד משמיעים אותו ביום הזכרון אוהבת את הביצוע הזה , המילים מאד מתאימות לי כבר המון שנים

לנושנוש

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifעצוב לשמוע אותך ככה.

אני די בטוחה שכל זה לא קורה סתם. בטח יש איזה בעיה לנערה הזאת, איזה קושי או כאב. אולי זאת דרכה להחזיר לעולם. אולי את היחידה שהיא יכולה לבעוט בה בלי פחד....
לא יודעת אם זה עוזר לך......מה שכתבתי. מקווה שמחר תרגישי יותר מעודדת.

זה שלא התגייסה

הצבא שחרר אותה מגיוס בגלל בעיה רפואית שהיתה לה בילדותה היא סלה מחוסר הורמון גדילה , היה לה גידול שפיר על עצב הראיה לכן היא נמוכה האח והאחות שלה כבר 180 , האח התגייס האחות בכתה יא , היא נשארה קטנה כמו האמא שלה העובדה שסרבו לגייס אותה קבלה את זה קשה שהציעו לה להתנדב אמרה "אני לא אכפה את נכוחותי על הצבא " השנתיים שהחברים שלה היו בצבא היא יצאה מהשגרה לא מצאה אתץ עצמה , לא רוצה ללמוד עבדה כמוכרת בחנות בגדים, ילדה שנבחרה כמצטיינת שכבתית למרות שעברה ולמדה מגיל 16 היא מפספסת את החיים מתמרדת בי בהורים נעה ונדה בלי סוף לא רוצה לשמוע על לימודים של מקצוע נפגעה שלא גייסו אותה ולא מוצאת את מקומה בעולם וכל הזמן כועסת , לא שולטת על ההוצאות שלה תמיד במינוס לא מוכנה להקשיב לאף אחד, וכל הזמן כועסת וצורחת על כל דבר , היא הלכה לאיבוד בגלל שלא התגייסה כך אני מרגישה האהבה לאחות בת ה6 משגעת אותה כי היא מרגישה כמו אמא כלפיה ואמת היא עזרה בגידול שלה בגלל מחלת ההורים לדעתי היא מקנאה באחים שלה שהם דומים לאבא ,וחיים שלהם נורמליים יותר , הם רגועים שקטים דיי ברור להם המסלול החיים שבו הם זורמים והיא מבולבלת , אני יכולה לעזור לה , אך היא לא רוצה בי

chenby

New member
יקירתי

את הצעקה הצילו הלא נשמעת בקולי שאני משקרת ואומרת הכל בסדר וכולם מאמיניםפ שאכן הכל בסדר ואני לא חייכתי ימים רבים אוהבת את קור החורף הזה כי הוא כמו החושך וההקור העוטף את נשמתי הכואבת חיה כי אין לי אומץ לעצור הסיוט הזה הנקרא חיים רוצה להצטרף למלאכים שלי ואין בי האומת לעשות מעשה אולי צריכה שיצילו אותי מעצמי כיום זה רק ענין של זמן פעוט האם יתכן שמילים הקשות מאוד האלו שכתבת - הן משהו שאולי גם היא מרגישה? לא מוצאת את עצמה, היתה עם פוטנציאל גדול ומחלה באה ועשתה משהו ועכשיו היא חושבת שאין טעם.. אז נכון את בת 52 והיא בת 22 ועדיין - אין שום הבדל גילאים - כשאדם חושב שנגמרו לו החיים. שולחת חיבוק גדול גדול. ממקום גבוה שלך - את יכולה במקום להעלב ממנה, למצוא את החמלה כלפיה - אולי ככה גם תמצאי ריפוי גם בה וגם בך.

אני אוהבת אותם לכן זה כואב

אני יודעת שאוכל לעזוןר לה אבל ההכרזה שלה "אני שונאת אותה" המסר שהגיע עם הקטנה כואב מאד אחי התערב ודבר איתה ועם האמא אני מקווה שזה יעזור , כי ככה אחי נקרע לשניים

אופירA

New member
מנהל
איך את יכולה לעזור לה?

הרי היא לא רוצה, אז איך אפשר לעזור למי שלא רוצה את עזרתך? מה היתה מערכת היחסים ביניכן במשך השנים, שגרמה לכך שהיא לא רוצה את עזרתך? ייתכן שהרצון שלך לעזור לה, ללא שהיא מעוניינת, גורם לה לרתיעה, שבגילה ובמצבה היא מתרגמת ל"שנאה". אל תקחי אלייך את היצרים של בת עשרה מתוסכלת. אבל כן תנסי לראות מה החלק שלך בקצר ביניכן, ואיך את יכולה לשנות את הדברים באופן שהיא לא תצטרך לשנוא אותך ולמרוד בך.

חיבוק..

היה לי קשה לקרוא את הקטע, עצוב. האמת היא שאני ממש הפוכה ממך בזה שקשה לי מאוד עם החושך. אני מחכה כל הזמן שתהיה רק שמש שמש שמש. מבחינתי, אני מוכנה גם עם לילה יותר קצר. יש משהו מדכא בלילה שיותר קל לי איתו באור יום. אני מאחלת לך שהדברים יפתרו בקרוב ותחווי המון אושר :)

שבת נפלאה לך כבשה קטנה

שכתבתי את השיר ההוא הרגשתי שחור בנשמה מאז השחור התנדף למדתי לכתוב ולשכוח ככה אני שורדת את ריצת המכשולעים של החיים ועכשיו תודה לאל יש אור בחיי מוקפת באהבה של החברים שידעו לעזור לי להחלים , וגם אחי לקח עמדה ואמר סנגוריה עלי אצלו בבית

איזה כיף לשמוע

אני שמחה שדברים אצלך התבהרו ואת מרגישה שמחה סביבך. באמת יש משהו תרפיוטי מאוד בכתיבה, וגם אני למדתי את זה רק לאחרונה. עשית לי ממש טוב, תודה ששיתפת בתחושה הטובה!

למעלה