לא רוצה ללכת לעבודה

לירננה

New member
לא רוצה ללכת לעבודה

מה עושים עם זה?? זה חוזר על עצמו כל הזמן בזמן האחרון. ערב לפני רע לי ואני מבואסת לגמרי מזה. לא מתחשק לי ללכת לעבודה. ואז כשאני מגיעה אז בדרך כלל טוב יותר, אני נהנית לרוב. אבל לאחרונה גם זה לא תמיד. זאת אומרת יותר טוב מאשר מה שהיה ערב קודם,אבל עדיין אני מאוד מחכה לסוף היום. זו עבודה מאוד מאוד דורשת, דורשת אותי ודורשת יוזמה ודורשת את הנפש וההשקעה שלי. וקשה לי נורא להתמודד עם זה כל הזמן. אני יודעת שמה שאתם יכולים להסיק מזה זה-תעזבי את העבודה הזאת אם לא טוב לך שם. אבל העבודה הספיציפית הזו זה לא העניין. דוקא יש שם אנשים טובים ונעים לעבוד איתם, ומתחשבים בי וברצונות שלי, ודוקא העבודה מעניינת גם אם היא קשה לי. מה שקשה לי שם נראה לי שיהיה לי קשה בכל עבודה. אלא אם כן אני אלך לעבודה מונוטנית ומשעמת שלא דורשת הרבה (אבל אז ישעמם לי) לא בטוחה שאני מובנת כל כך. הבנתם משהו ממה שרציתי לומר? אני ממש מתוסכלת. קשהלי כל כך ואני לא יודעת איך לשנות ומה לעשות. ואני מפחדת שיהיה לי ככה כל החיים בכל עבודה.

מוכר כל כך...

אולי תנסי להכניס משהו שעושה לך טוב לתוך העבודה, למשל אם אוהבת לבשל- תבשלי לחבר'ה מהעבודה, אולי תבקשי תפקיד יותר מעניין ומאתגר, אולי תביאי דברים נחמדים לעבודה על שולחן העבודה- כל מיני פיצפקעס למינהם.

לירננה

New member
התפקיד שלי

מעניין ומאתגר, זה חלק מהקושי שהוא יותר מדי מאתגר וקשה לפעמים. אבל זה התפקיד שלי ובשביל זה אני שם. לשים דברים נחמדים על השולחן זה לא ממש יעזור כי אני לא יושבת כל כך ליד השולחן. והאנשים שאני עובדת איתם דוקא באמת נחמדים וטובים. אני לא יודעת איך להפוך את זה לפחות קשה ויותר כיף. באמת קשה לי. וכל יום מחדש עכשו גם אם יש ימים יותר טובים. תודה מתוקה

למעלה