לא רוצה לחזור

אאוטר

New member
לא רוצה לחזור

לא רוצה לחזור

לא רוצה לחזור החופשה הזאת, החופשה הזאת היתה קצרה מדי. קצרה מדי בשביל כל מה שתכננתי לעשות בה ולא עשיתי. כמו כל חופשה, כמו גם החופש הגדול, לדעת שהעבודות והמטלות מצפות לך, אבל לגשת לעשות אין כוח. אפשר בכלל לקרוא לזה חופשה? אני לא בטוח. פול עבודה גם לא היה חסר בלי המורות הסדיסטיות שחושבות שהמקצוע שלהן הוא המקצוע היחיד. מכירים את המורות האלה? כמה פעמים שמעתם ``המקצוע שלי הוא כמו מתמטיקה?``, לי נראה שכל המורות חושבות שהמקצוע שלהן הוא כמו מתמטיקה, ותמיד זה בא בקונוטציה של `צריך לתרגל`. אבל הלו, כאילו, מי בכלל מתרגל במתמטיקה? אני בכלל לא יודע מה קורה איתי השנה, ולאן אני הולך. ת`אמת, נשבר מהכל. אני לא רוצה לחזור. השבוע האחרון עבר כמו שטיפה מהירה, לא הרגשתי את הימים עוברים, ורק בלילות כמו אבן על הלב מנדנדות המחשבות על שיעורי הבית שמצפים לי. את הבוק ריפורט באנגלית, זה שהייתי אמור להגיש כבר לפני יותר מחודש, אפילו עוד לא התחלתי. זוכרים שדיברתי עליו? ואני אפילו אין לי כוח להתחיל. יש לי ים עבודות להגשה, גם אותן לא התחלתי. אני לא יכול לעמוד בזה יותר, אני עומד להתפוצץ. והחופש, הו החופש הזה, זה שעוד מעט נגמר, כמה זמן חיכיתי לך, וחופש נוסף אראה רק בעוד שלושה חודשים, ואז זה חופש של חרישה לבגרויות. וחרישה לבגרויות, אני לא יכול, אין לי כוח לזה, אוף, אבן גדולה על הלב. אז ביום ראשון צריכים לחזור, ואמרתי, אני . ויש את הסילבסטר התקוע הזה, שביננו לא ממש כולם מחכים לו, אלא שרק סתם יוצאים בשביל להגיד שיצאנו. נדחפים באיזה חור אלף אנשים, ועושים אותה כאילו נהנים; ולמחוסרי הדייט שבכל זאת רוצים לצאת, הפתרון המסתמן: מגיעים אחרי חצות, אבל זה כבר נושא להודעה חדשה. מה עושים ולאן הולכים? אתם מבינים, מנסים להסתכל קדימה, לחשוב שהכל בקרוב יהיה יותר טוב, אבל הרי שהוא לא! זה רק ממשיך ונהיה קשה יותר. אז כל האנשים מסביבי אפורים, וגם אני אפור. היו שהתייאשו כבר מוקדם יותר, אני נזכרתי רק עכשיו, אבל גם בי זה פגע. חבר טוב שלי מרגיש שאיבד את הטעם להכל ומכל. הוא הרים ידיים, אולי בצדק. הבין שיש דברים יותר חשובים בחיים, ושאולי האושר הוא הכל. כאן נכנסת לתמונה שאלת ה`מה יהיה בעתיד`, והמחשבות עליה גם כן הן אבן גדולה. גם טיפטיפ הקטנה מרגישה אפורה, היא מבואסת עוד מתחילת השנה. אין לה כוח לקלוט, והיא ישנה בכל השיעורים, אבל במלוא מובן המילה. עכשיו היה צריך להיות צילום של אופק נעלם בלונג שוט עם מוזיקת רקע, אבל החיים זה לא סרט, ולא הפקה של ערוץ שלוש או שתיים, כמה טובות שהן יהיו. ובסוף היום, שנניח את הראש על הכר, נחשוב רק על המחר, ושלא, הוא לא ממש כזה מזהיר, ולא, אנחנו לא ממש מחכים לו, ובעצם, הוא רק מקצר מהחופש הקצר שלנו עוד. חופש. לעשות מה שבא, בלי מחוייבויות. חופש כזה יהיה מתישהו? ומסתכלים על זה שנהיה גדולים, ונלמד לתארים ונחיה חיים מלאים כבר, ולא נלך עוד לבית ספר הזה, ואולי בכלל עוד מוקדם לחשוב על זה ונקווה רק לשרוד את ההווה, אבל גם העתיד הזה, מי מבטיח שאז נהיה מאושרים. ואיפה הטעם להכל.

רק שאלה לי אליך...

אם הפורום שלך הוא הטוב ביותר בישראל לנוער אז למה אתה צריך לכתוב כאלה דברים כאן? אמ..רגע...אני יודע.. כי הפורום הזה הוא הכי טוב לנוער... במיוחד אחרי מה שיש אצלך בפורום (בנות 12 ששואלות אם להתפשט או לא)

eyal@

New member
קורט לא עליך

אם לא הבנת נכון, פשוט אהבתי את ההודעה שלך (-: בכל מקרה אל תגיב לזה, OK ?

N0

New member
איפה הוא הזכיר פורום ?

N0 הלך להכין לו אוכל והוא חשב על הבעיה שלך ונראה לו די מוזר שאתה לא נהנה מהחיים שלך הוא מבין בית ספר יכול להיות מעיק אבל שמע כך את זה בקלות אם אין לך כח לעשות משהו על תעשה אותו תמיד תוכל להשלים בגרויות אח``כ (אם בכלל תצטרך יש צבא ועוד אלף ואחת דברים לפני שתצתרך להציג תעודת בגרות בפני מישהו ) להיות מאושר זה לא משהו שאפשר להבטיח זה גם לא משהו שאפשר לעשות זה תלוי איך אתה מסתכל על דברים אם אתה נותן למשהו שלא כיף לך לשחק לך תפקיד חשוב בחיים אז החיים שלך לא יהיו אומללים. N0

חופש!

אני רק נזכרת בללכת ביום ראשון לבית ספר, כל כך נורא. אני כבר רוצה להבריז, ועדיין לא נגמר החופש, והבטחתי או החלטתי לא להבריז השליש, ממילא זה רק חודשיים.. אני לא רואה איך אני אתפקד בבית ספר, אני עדיין ישנה לא יותר מארבע שעות בלילה, ועדיין לא מצליחה להביא את עצמי ללמוד, תוסיפו את זה למחברות לא מעודדות למידה ואנשים מטומטמים באיזור הישיבה שלי, וכבר בית ספר הוא מקום מאוד לא מעורר תיאבון, ושחייבים להבריז ממנו. בכלל, עכשיו התווסף לכל זה מימד מסוים של לחץ. אני מעולם לא נלחצתי בגלל בית ספר, -יום מעיק מדי? אפשר להשאר בבית לבהות בפורום הסטטי. אבל עכשיו אני מרגישה לחץ מסוים, זה גורום לי לאולקוס, אני לא צריכה את זה על הראש, ממוצע בטוסיק וגם לחץ זה ממש לא לעניין. אני רוצה לחזור חודש אחורה לימים היפים, כשעוד יכולתי להגיד בלב לא לגמרי שלם לאנשים ``זה לא רק שאני לא משקיעה, גם אם הייתי משקיעה לא הייתי מגיעה לציונים שלכם, אפילו לא בדיוק מיתקרבת``- היום אני יודעת שזה נכון. בית ספר- קקי. שנה שעברה עוד חשבתי ברצינות לא לעשות תיכון, חיים יפים ומטומטמים, בגרות מיותרת, תיכון מיותר, אבל איפה? אני סתם אהייה כאילו מורדת [שיער, הופעות, אולי פעם קצת סמים] אבל אקום [לפחות ברובם הגדול של הימים] כמו שצריך בשעת אפס, אסדר את הרסטות ואגש למעבדת פיסיקה לחרוש לחמש יחידות שלי. מוות.

luka

New member
ולך יש אנשים מוזרים...

סיפרתי לכם כבר על הילד ההוא שחושב שהוא מתקשר עם חייזרים? טוב אני אספר בכל מקרה, זה יהיה ארוך... אוקיי זה התחיל ככה, יום אחד ממש ממש בתחילת השנה (כיתה י כיתה חדשה לגמרי), קלטנו שהוא עושה כל מניי תנועות מוזרות עם הידיים אבל בהגזמה, כאילו הוא נכנס לטראנסים כאלה, ואלוהים איזו קורדינציה!! בהמשך השנה הוא התחיל גם לעשות קולות, עכשיו תתארו לעצמכם ללמוד שמונה שעות ביום שאיזה קרצייה יושב מאחורייך ועושה קולות, לדוגמא, קקקששש קקששש קקששש קקשש, יייאא באום!, זה סיוט!!! אחרי זה הוא מתחיל גם לזמר וזה נורא ממש נורא!, עכשיו פנינו עם זה למחנכת שאי אפשר ללמוד ככה (משחקים אותה למדנים) אמרו לנו הוא לא שולט על זה, הוא לא משתלט על זה, כן אה?, אז י 7 החליטה לעשות ניסויי ובגלל שאנחנו מגמת מדייה, לקחו כמה תלמידים מצלמה וצילמו אותו, איך שהוא קלט שיש מצלמה הוא הפסיק, (טוב הוא עשה את זה מתחת לשולחן), משמע: הוא שולט על זה!. הם ערכו את הסרט קראו לא: מסע בין כוכבים``, ולמה?, כי כשהוא היה בחטיבה שאלו אותו מה התנועות האלה?, הוא טוען שהוא מתקשר עם חייזרים, זה הצחיק אותי ממש! אם תשאלו אותי, יותר מידיי טלוויזיה! בטח אתם שואלים את עצמכם איך אתם מסתדרים איתו (או שלא...), אז יש את הצדיקים, שאומרים`` לא יפה לצחוק זה לא אשמתו אלה שמרחמים עליו, ולא עושים דבר בנידון, יש את אלה כמוני, שמשתגעים ולא עושים שום דבר... ויש את ההאלה שצורחים עליו להפסיק...פעם נתתי לו צרחה כי שעה שביעית וחאלס לא יכולתי לסבול את הקשש קקששש הזה באוזן!, כל יום המורה להיסטוירה צועקת עליו:``דיי כבר, אתה לא איתנו?``, וכל הכיתה:``דדהה``, בקיצור ס-י-ו-ט-!, הקטע הזה עם המצלמה תפסו את אותם ידים, לקחו את הקסטה ואיזה סרטים הם אכלוף חבל על הזמן, רצו להעיף אותם מהמגמה (משום מה הם טוענים שמדייה היא מגמה על רמה, כן אה בגלל זה ההוא נמצא שם, טוב בכל זאת תקשורת הוא מתקשר עם חייזרים- זו גם תקשורת) סיפרתי על כל זה אני חושבת..., טוב עוד פעם..., יערה.

dominik

New member
כן סיפרת על זה פעם

וכבר אז רציתי לכתוב לך (אבל פאדיחה להגיב על הודעות מלפני חודש, ואיכשהו זה כל ההודעות שיוצא לי לקרוא): בכל מקרה, גם לי יש כזאת ילדה בכיתה, שעושה כל מיני דברים עם הידיים ועם הראש ומספרת בדיחות לא מצחיקות, רק שאצלה איבחנו איזה משהו כשהיא היתה קטנה ולכן היא נכנסת לקריטריון של פרות הקדושות שעונות לתואר ``היא חולה, זה לא יפה לצחוק עליה``. אני ווייס, זה באמת קצת לא יפה ולכן רוב הזמן מתעלמים ממנה, אבל לדעתי אם הייתי משוגעת או משהו הייתי מעדיפה שיצחקו עליי מאשר שיהיו בקטע של ``מישהו שמע משהו?`` ומבט בתקרה כל פעם שאני אעשה שטות. אז בקיצור, תגידי לילד הזה שיילך להיבדק (אולי אפילו יתקעו אותו באיזו מרפאה ותוכלו להיפטר ממנו). דום

luka

New member
אותי דווקא לא...

אם היו בקשות רבות אני אספר אותו גם לחדשים שבינכם...

נונה

New member
אף אחד לא רוצה לחזור!

זה לט רק אתה החש ככה.. סך הכל כתיכוניסטית גם כן קשה לי לחשוב על כל המטלות שיש לי על הראש.. וכמובן הזמן.. איך שהוא הוא נעלם לי ובלי לשים לב הוא אזל. וכן הלימודים מתחילים עוד מספר ימים וכן הבגרויות ממתינות לי בפתח (ואני גם בטוחה שבחיוך גדול) אבל גם אם כל זה צריך להמשיך ולנצל את הגיל.. הרי המבוגרים יותר אומרים שאין כמו גיל ההתבגרות! אז לדעתי יש לנצלו.. ולנסות לשלב כמה שאפשר וכמה שיותר את הכל (לימודים והנאה). חוץ מזה תמיד אפשר להשלים בגרויות... אבל אפשר גם לא! הבחירה היא בידינו בלבד!

amperlamper

New member
כל הכבוד.שיר הלל לאומללות

זה ברור לחלוטין שלכל אחד יש רגעי דיכאון ואומללות ורחמים עצמיים, של איפה אני, מה יהייה איתי, למה כלום לא יוצא לי, למה אני לבד, האם החיים שלי הולכים לאיפשהו והאם אני רוצה בכלל שילכו לשם. אבל אנשים שהולכים כל היום וחושבים על כמה שהם מסכנים ואבודים (ראה הרהורים פילוסופיים לעיל) , והולכים לישון עם המחשבות האלה לפי דעתי הם גם מעוררי רחמים- להתרכז באומללות שלך זה ככ עליבות נפש. אם יש לך רגעי שפל שכאלה אני ממליץ לך לזכור שיש ערימות של אנשים שברגע זה אוכלים יותר חרא ממך, ולא בסגנון `` לא עשיתי בוק ריפורט, מה יהייה איתי?..`` אני גם לא מדבר על אנשים שגוססים נרקבים וגוועים ברעב ומחלות אלפי ק``מ ממך. אם אתה תצא קצת מהבועה הפאתטית שלך ותתעניין במי שמנצא סביבך תמצא אנשים עם בעיות הרבה יותר קשות ממך. אז אם אתה לא מסוגל להסתפק במה שיש לך אז אני בטוח שאתה יכול לשמוח לפחות שאתה מספיק בר מזל שאין לך בעיות כאלה. מעבר לזה, אמנם אני לא מכיר אותך יותר ממה שאתה רושם פה, אתה מסוג האנשים שנהנים באופן מעוות וסוטה מזה שיש להם בעיות או מהבעיות שהם המציאו לעצמם, כיד שיוכלו לומר לעצמם ולכל העולם ``יש לי בעיות אמיתיות שאתה לא מבין בהן שום דבר אז תשתוק``. זו מין עליונות חולנית ודוחה שכזאת, ואני יודע כי אני, ב- 17 שנותי הקצרות ועוד כלמיני אנשים שאני מכיר ערנו את השלב הזה. אני רק מאחל לך שתעבור אותו במהרה, ושלא תשקע לאומללות המדומה הזאת

אאוטר

New member
ואולי

מסכים. צרות העולם הגדולות מלוא חופן, אבל אם אדם לעצמו לא ירגיש לפעמים במפחי רוח ויחשוב רק על זולתו, אקרא לו מזויף. ואיני נופל למפחי רוח לעיתים קרובות, אז תני לי רק הפעם.

dannnnnna

New member
פאק יט

פאק יט

אתה יודע מה?..קיבינמאט..שהשעורים יחכו עד ש..ממ..לא יודעת .. אלעק מי כבר עושה את זה?.. הסיכוי שהמורה תשים לב כל כך קלוש שעדיף כבר ללכת לים -וגם עם היא כן תראה מה היא תעשה?.. ואין עבודות זה סוף המחצית וכמה לחץ כבר יש בכתה י ? לא הרבה בימיוחד..(אל תבינו לא נכון..אני לא נהנת) אבל זה הסחפות להגיד שיש יותר מדי לחץ אבל לא רוצה לחזור..רוצה לשבת בים כל היום..ומדברים על ים..חופשים בחורף זה רע!!..לא רע.. זה גם משהו אבל אין ים אין מה לעשות זה מבאס..כמה אפשר לשבת אצל אנשים בבתי קפה בקניון..ואין כסף לדיסקוטקים כבר.. אז אוף..קיבינמאט.. לא רוצה לחזור..רוצה להמשיך לצאת בערבים לישון כלהיום לקום בערב ושוב..ותראו רציתי לישון היום..ואני פה במקום..פאקק!..לא נורא.. חוץ מזה עם הביתספר שלי יש סיכוי טוב שהוא יתפרק לא?..(והמבין יבין).. סאלאמט..

sendy_salman

New member
תגובה..

טוב אז ככה.. בעקרון אני בדיוק כמוך, יש לי יום שני ביולוגיה אין לי מושג על מה אנחנו לומדים בכלל.. פרויקט בפיזיקה יום ראשון עוד לא התחלתי וככה הרשימה ממשיכה א ב ל לעולם אני לא רוצה לשמוע אותך עוד הפעם אומר: ``אין טעם לחיים``

אאוטר

New member
אולי השתמע

דבר שלא התכוונתי אליו, הוא `אין טעם לחיים` שיתכן והייתי צריך לדייק יותר ולהבהיר שמדובר בתהייה של `מה הטעם לכל זה`. מחוייך, אאוטר. (ותודה)

למעלה