לא רוצה לחזור

החופש לא מספיק

לא נותר לי הרבה להוסיף רק שאתה צודק במיליון אחוז, אני כל כך מזדהה איתך. החופש נגמר וזה מבאס כי לא הספקתי לעשות כלום! ואני בכתה י``ב אני ממש לא רוצה לחשוב איזה לחץ אדיר מחכה לי ולכולנו. חבל שאי אפשר היה לקבל עוד כמה ימים של חופש...אולי שביתה? בכל מקרה שותפה ומזדהה ה ח ו פ ש ה זה לא מספיקה אם בא לך תגיב......

אני כל כך מסכימה

כן, החופשה קצרה מדי והסילווסטר היה מעולה חוץ מזה שלא השתכרתי מספיק לא עישנתי מספיק המוסיקה הייתה חרא לא התנשקתי בחצות שברו לי את הלב וחזרתי הביתה ב2, כמעט בדמעות. HAPPY FUCKING NEW YEAR

natkaz

New member
לתיכוניסט היקר :cool:

תשמע תיכוניסט יקר, אני מבינה ללבך, תקופה זו, שנה זו בעצם, היא השנה הקשה ביותר, אני חושבת. תאמין לי, כולנו עצובים כמוך שהחופש נגמר, וכן, הוא באמת היה כמו שטיפה מהירה. אבל מה, אני לא דחיתי את השיעורים והעבודות שלי לרגע האחרון לא בגלל שאין לי חיים, אלא בגלל שאני מעדיפה לעשות את השיעורים ולנוח בחופש כיאה למה שצריך לעשות בחופש. אני לא פונה אליך באצבע מאשימה ולא כלום. ביום השלישי של החופש, אמרתי לעצמי, זהו. עד כאן. היום אני מסיימת את כל השיעורים. ומניסיון שלי, השיעורים, ככל שדוחים אותם יותר, כן, הם נראים מפלצתיים יותר, וזה אולי מה שקרה לך. פחדתי לגשת לשולחן העבודה שלי, חששתי, לא רציתי לעשות את השיעורים אבל הייתי חייבת. אז ניגשתי ועשיתי, וזה לא היה כל כך נורא. סיימתי את השיעורים והרגשתי מה זה טוב. אי אפשר לתאר את זה. כאילו 20,000 סלעים ירדו לי מהלב. אז עצתי אליך היא כזו: באותו יום, תעשה את כל השיעורים, גם אם הם לא למחר. עבודות להגשה, תתחיל באותו היום שבו מודיעים על העבודה ותעשה מעט בכל יום. מתכון בטוח להצלחה. אתה פשוט צריך ללמוד לארגן לך את הזמן. אין מנוס. בברכה, סמדר

למעלה