לא קשור לאופנועים אבל ...

אני לא מאמין!!!! חליל ראית מי כאן ?

ראש רעף !! האגדי מהפורום ההוא האם י.ע רואה זאת ? ו..פטפט ..דווקא חתולה נטולת אינטריגות היא

choochee

New member
פרווה כחולה-אפורה = -->

שם החתולה צ"ל "Y" של ימהה (ובהגיה עברית : וואי) זה גם הולך עם WHY - כלומר "למה" שאצלי בבית זה ככה : "למה שברתם לי את הסטריאו ??!!" (הלכו 500 ש"ח תיקון אחרי החתולים) "למה אתם נטפלים אחד לשני ??!!!" "למה אתם לא עוזבים את העציצים ??!!" באמת למה לא ? Y

TShavit

New member
חשבתי להציע "חגבית", אבל נראה

לי ש"אל-מידיה" הוא השם המנצח, בפער גדול. יאללה, סגרנו? טל

חליל ואיזה תירוץ אביא ליו"ר עמותת

החתולים של עמותת "רויטל " מצ"ב תעודת היוחסין שלה שעליה כתוב "אלזה" איעך תקשר זאת ל"אל מידיה " אה ?

STIVENZ 426

New member
זה פשוט...

קודם כל, אל-זה=אל-מידיה משוואה פשוטה.. ומכאן נובע: -זה=מידיה. מבין כפרה? איך הפיח? עברה הפריחה?
סטיב.. השפיות,מכאן ואילך..

ברברים

כיו"ר עמותת החתולים של "רויטל" אני מוחה בתוקף על הברבריזם הזה. אלזה - חתולה אנגלית מיוחסת מבית טוב, צאצאה לאלופים בעלת תואר אבירות ואתם מתכוונים לקרוא לה א ל מ י ד י ה ?????!!!!! ס ל י ח ה ???!!! מר קולרגול, קודם כל תגיד תודה אם היא בכלל תריק לכיוון שלך, אח"כ תחשוב על שינוי שם -- לך כמובן, אולי לסר רוברט השלישי או משהו שהיא תוכל ללכת איתו ברחוב עם הראש מורם !! דדדההה ! מרויטל, הידועה לשימצה גם כברמנית.

הי חמוד, אהה סליחה לוכך סלעים קשוח

ממש הרגע חזרתי, מטיול בן שבוע עם זוגתי על אופנוע ברחבי יוון. מה אני יגיד לך, פשוט לקנא בהם ובהרבה. זהו בינתיים. נ.ב. מצב למה ???

למעלה