לא קשור לאופנועים אבל ...

לא קשור לאופנועים אבל ...

לבית משפחת קולרגול נוספה חתלתולה ללא שם בת חודשיים לגזע " בריטי כחול " בעלת פרווה אפורה \ כחולה ( לא סטיב לא לקחתי פטריות ) ועיניים צהובות ועכשיו לתאכלס ..אין לה שם !! צריך למצוא לה שם נאות הקשור לחגבים רצוי מארץ השמש העולה
ולא!! חליל אני לא קרא לה "לאה"

enigo

New member
הצעות :

"שרה" מאוית CaRa(אני יודע שזה לא בדיוק!) קיס קיס על שם KX (וככה במילא בסוף קוראים לכל החתולים כשרוצים שהם גם יבואו) "BLUE" על שם הפרווה וצבע TEAM YAMAHA לשטח. "רקסי" על שם XR... בעצם אולי עדיף שתחכו עם השם הזה לכלב....
נחשוב על עוד מחר
תתחדשו! או יותר נכון תתחדשי! ותתיחסי לבעלים שלך יפה אינשם!

ג-ד-ו-ל !!! בואנה היא גיזעית למה

ללכלך חליל ..נו באמת ..אגב בתעודות היא מופיעה כאלזה
מאיפה השם הפלצני הזה

שמת לב כי מנהלי הפורום משום מה יש

תחביבים זהים זה מפחיד עד כמה ..לא ? אגב בעוד חצי שנה החתול הנבול שלך
מול החתולה שלי בכביש נס הרים ?

ish996

New member
היאבוסה../images/Emo3.gif

או בקיצור יאבו. למרות שזה טיל, לא חגב. אפשרויות נוספות: 1. וולבי - על שם שסתומי וויסות גז הפליטה המרובים בדו"פים היפנים השונים. 2. אס"כי - אוכלת סלעים כל יום. 3. ספקטרום - על שם מגוון הצבעים שהיא מגיעה built in. זהו בינתיים. תתחדש לך ומיאו לחתולה.

STIVENZ 426

New member
הסטיב חזר מהגלות.. ויש לו הצעונת..

"סקורפה" וביום מן הימים, היא תתן לך בראש בבת-שלמה.. איך? סטיב ואגב, הבקבוק הכחול מתחת לכיור עם הכיתוב "טקילה משובחת" הוא לא באמת טקילה..

hananlv

New member
על סקורפה אפשר

לעמוד 10 דקות בלי להוריד רגל לא ממליץ לנסות על חתולה.....

choochee

New member
../images/Emo3.gifחתולים זה אצלי

לי יש 3 בבית ותרמתי לבתים מאמצים כבר אולי 30 אחד מהגורות פח הזבל שתרמתי עונה לשם "דוש" על משקל דו"ש ודוקא התאים לאופיה של פעם בחדר של המאמצים (=כביש) ופעם בחצר שלהם (=שטח)

מתעקש על המלצתי ההיא...

לאה. ובהטייה... com.לאה הלאה הסלון החדש... הלאה ריפוד המושב ב-200... הלאה המסך החדש והשלם... 1500 טבין ותקילין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאה.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo6.gif יש לי אחד אחר אם כבר בכתום

עסקינן.. "האופנוע הבא של סטיבנס".. מה? "כולה" 50 סמ"ק.. וכמובן שיש תוספת לשם שהצעתי: "שיינתן לסטיבנס ללא כל תמורה כאות להערכה, מסירות, ואספקת חומוס אחלה למשך שנתיים חינם". מה אתה אומר קוגלגר? ואגב חליל, קיבלת את המסר? סטיב

למעלה