לא קשור אבל מעניין

אכן "אני אוספת מה שבא לי", אבל

נדמה לי שהיה פעם שרשור על איזה פריטים מותר להוסיף לאוסף שמציגים בתערוכה, כמו זו שהיתה בגני התערוכה, ולכך התכוונתי. בגלל זה גם שמתי את המילה "מותר" במרכאות. התשובה שלך ענתה לי בהחלט על השאלה, וגם בעיני זה לא משנה אם יש להן ערך כספי או לא. הערך הרגשי מספיק בעיני.

rachelea

New member
אריק את פלא הכנת המעטפה תצטרך...

תצטרך ללמד אותי את פלא הפלאים: כיצד מכינים מעטפה שכזו? אני רוצה להכין מעטפות דומות (עם סביבונים כמובן) לחנוכה.

בּני

New member
ועוד בבולים החדשים

לא מספיק שעשו בול מכוער, לדעתי, אבל ממש מכוער, לכבוד 50 שנה למוסד לביטוח לאומי, אז גם פה הם (הביטוח לאומי) צריכים לגנוב מאיתנו כסף? מחיר הבול - 7 ש"ח... הוצאה גדולה לאוספים בול+צמדה+מעטפה+חנוכיה...

11moti

New member
שילוב מנצח-הרצל+מגדל מים(בריכה)

דובוש, בהמשך לשיחתנו המעניינת מאמש,ובהמשך ל100 שנה להרצל-ז"ל,הריני להזכירכם שבכניסה להרצליה (צומת הסירה-(לטובת ניסים...))על בריכת מים יש את הפסל של הרצל. צריך לבדוק אולי מישהוא גם הדביק בול על הבריכה ואז הכל יהיה מושלם!!

11moti

New member
אם ההר לא בא למוחמד...(תביא את הפקי

דה עם החותמת למגדל ותחתים.) ואיך תקח את המגדל אח"כ? כמו בסיפור(שאתה בטח מכיר אבל אפרט לטובת הנוער) על השיטה לצייד תנינים עם :משקפת, מלקטת(פינצטה) וקופסת גפרורים-כל החומרים נמצאים אצל אספני הפורום!!-תוכל להשאיל-הם נחמדים!! ולביצוע:מחפשים ומוצאים תנין(זה פשוט!) אז שולפים את המשקפת ,הופכים אותה ומסתכלים עליו-(הוא נראה במצב הזה קטן מאד)לוקחים את הפינצטה ומרימים אותו בזהירות (ממש כמו בול ישן-עם שובל..)ומניחים -בתוך קופסת הגפרורים. וזהו !!!-פשוט ביותר, ועם המגדל מים עוד יותר פשוט כי הוא לא ינסה לברוח ...(התנין אולי כן)

doroni10

New member
המגדל לא ינסה לברוח???

בימים חמים שכאלו יבוא רק דון קישוט והמגדל לא רק שירים רגליים אלא גם ילחם בחותמת!!! אגב, הצעה לתחרות- מי יצליח למצא ולהציג תמונה של ספר דון-קישוט (לא משנה באיזו שפה) הישן ביותר שיצליח למצא- ו/או פריטים המתארים את הסיפור (בולים, מטבעות, ופוגים ו/או כל פריט אפשרי) דורון,

דובושכ

New member
" מגדל"- בריכת המים בהרצליה

יש בין " המשוגעים" למגדלי מים שחושבים שבריכות מים לא "נחשבות". אני פתרתי את העניין באופן "אלגנטי" : צילמתי את בריכת המים מזווית שבה רואים גם את מגדל המים המרשים של הרצליה. דרך אגב מגדלים דומים יש ברעננה ובהוד השרון. הצילום המצורף לא שלי. מחפש חותמת אירוע על מעטפה של מגדל המים בהרצליה!

11moti

New member
אגב-הקבלן ששיפץ את הבריכה/מגדל

הינו מבני דודנו, מה שקרוי "עבודה עברית -יוק", והעיקר שבסמל של הרצליה 7 כוכבים עבור 7 שעות העבודה(העברית?) שהרצל ראה בחזונו...

למעלה