לא קל להיות

שירקאן12

New member
לא קל להיות

שוטר במדינת ישראל. על אחת כמה וכמה להיות מבצע שליח של מדינה.
. כשהרשות המחוקקת לא נותנת לך את הכלים המתאימים,ועוד דופקת את ה
והעבריין מקבל פרס ע"י המערכת השיפוטית והשוטר נדפק ע"י אותה מערכת.
25 שנה הייתי במערכת הזאת כמתנדב
וכאזרח רואים את הדברים אחרת מזוהה עם מערכת קשה ונוקשה ושעות מטורפות העבריינות חוגגת ולא תעבור עד שיחליט לתת משאבים למערכת המבצעת כלומר ל...
אני כשהייתי נער והייתי רואה ניידת לא מביט לכיוון. היום .....חבל"ז מקווה שהקובץ יעבור.

שירקאן12

New member
ניו יורק

יותר גדולה מישראל וגוליאני נוריד את רמת הפשיעה ברחובות. שהעבריינים בישראל ינסו להיות גברים בארה"ב הם ילכו הרבה שנים על הפס הצהוב תישאלו רוזנשטיין...איך הכלא שם בארה"ב אין חופשות למי שרצח מדרגה ראשונה שמה זה לכל החיים (פור ליייף) ואצלנו איך לא אחרי ישיבה של שנה והתנהגות טובה הרוצח יוצא לחופשה .... פרס.... אז מה הפלא. ראיתי בריאלטי איף המשארה הטמרקית עובדת הלוואי עלינו.... כושי בארה"ב שתקף שוטרת ואושפזה בבית חולים באופן קשה נידון בכלא ל....שימו לב ...לא ]פחות משישים שנה. ( אמיתי לחלוטין) ואצלנו בישראל ...נכון ניחשתם.....: אצלנו בישראל : אין חוקים
אין תרבות
אין דרך ארץ
אין משטרה
ואין מערכת שיפוטית
מה יש שחיתויות והרבה אומללות לשמה. וכמעט שכחתי אין ממשלה
רצינית. ציון 0

ben 911

New member
צודק שירקאן. ../images/Emo45.gif

לא פלא שאחוז השוטרים הפושטים מדים עולה מדי שנה בצורה מדאיגה. תנאי עבודה קשים, שכר נמוך, לאחרונה מח"ש (מחלקת חקירות שוטים) נכנסת להם לנשמה. הידעתם שכל שוטר מתחיל מקבל שכר של 4000 שקל בערך.. ? ועוד חותם על חוזה שאין ולא תהיינה לו תביעות כספיות למשך 5 השנים הקרובות.

אני לא../images/Emo196.gif

אבל אהבתי לראות את הבת שלי במדים ( במהלך השרות הצבאי ), אין ספק שפרק זמן זה שיפר את הבטחון העצמי שלה, אבל ככל שהתקרב זמן השחרור הגיעה להחלטה שאין לה מה לחפש במשטרה, אנשים טובים יש בכל מקום וגם במשטרה אך בנוסף לכך יש שם אנשים שזה לא מקומם, הם לא ראויים להמצא שם, הם מושחתים ומוציאים שם רע לאחרים, משכורות נמוכות ישנם בכל המגזרים, זה לא שונה מסקטור אחר במשק, האנשים שנבחרו לשרת צבור צריכים להיות אמינים והגונים ומורמים מעם ולא אחרת, סוגית השכר היא תוצר של מדיניות כלכלית, לויאליות של עובד במקום עבודתו ומתן שירות נאות זה דבר שונה בתכלית.

למעלה