לא קלטתם ולא תקלטו...

אהבתי כ"כ,,,

באמת אהבתי את התשובה ואני תמיד חושב שיש מקום לביקורות, אולם הכותבת נראת לי מאוד מקנטרת,,,וחבל אבל אני גם חושב שהיוצאים בשאלה הם לא פרימיטיבים שירדו מהעץ,,, והם גם לא אנשים שלא יודעים כלום,,,ההיפך, ויש בזה המון אומץ [ביציאה לשאלה,,,] והעובדה שרוב החרדים [ויש הרבה שלא טוב להם שם בגיטו,,,] מעדיפים להישאר ולהתחתן בגיל צעיר ולהמשיך את המסורת,,,

Kimbal1

New member
לא מדויק

אני הייתי מתנדב בהלל ואני יכול לספר לך שהיו תחומים שהרשנו ליוצאים לקבל החלטות לבד. למשל באורגיות נתנו להם לבחור עם מי להזדיין ובמסיבות הסמים נתנו להם לבחור במה להשתמש.

אז לפי חשבון פשוט את היום בסך הכל

בגיל בת מצוה: יצאת בשאלה לפני 10 שנים ואז היית תינוקת כהגדרתך. וכיום את בת מצוה. <לך תתעסק עם ילדה בת 12>

וואללה! מדהים!

זה בדיוק מה ששמעתי על חוזרים בתשובה! איזו מקריות!! (חוץ מהעניין הפעוט שהזכרת, בקשר ל"עצמאות". האם אלו החרדים שמפרנסים את עצמם? או שאולי אני זה שמשלם מיסים כדי שיהיה למשפחה שלך בגדים... תהיתי...)

לא נראה לי שאתם מדברים על אותו הדבר

היא כתבה אודות העצמאיות שאין לנו ואתה, בטפשותך כי רבה, משיב לה אודות איזוהי עצמאות. התכבד ושב בביתך!

ואללה,

אני מנחש שכשהיית קטן-קטן חתכו לך את חוש ההומור יחד עם הקליינטשיקל... כתראפיה במקרה שלך הייתי מציע את קריאת ההודעה שוב ושוב עם שימת לב לפרטים. יום-חמאה, נשומקאלע.

אכן.

קראתי שוב את הודעתך, והיא עדיין נראית תוקפנית.

לא להתרגז../images/Emo123.gif

הכותב הוא אינו אשה, ואינו יוצא בשאלה 10 שנים בדוק. זה יוצא בשאלה, טרי למדי. שמי שעקב בימים האחרונים אחרי ההודעות שלי, יכול לדעת במי המדובר. ולך המנוול הקשב לי. אתה צודק, הייחס כלפיך בה.ל.ל הוא יחס שונה מהייחס שמקבלים רוב היוצאים. נכון, ישנם יוצאים בשאלה שצריכים אבא ואמא שיאמרו להם מה לעשות על כל צעד ושעל. (וישנם כאלה שלא זוכים אפי' לזה ופשוט לא מתקבלים לה.ל.ל) חמודי שלי, המבחן הוא מבחן התוצאה: האמן לי, לשמחתי הרבה בורכתי באינטלגנציה רגשית ברמה סבירה, ולא ממש קשה לי להבחין ברגש בוז שמישהו רוחש כלפי. ולא כן, ההיפך הוא הנכון, המתנדבים בה.ל.ל מכבדים, מוקירים, ומעריכים את הראויים לכך. בכלל, מזה שאתה כורך את מתנדבי ה.ל.ל בכריכה אחת, ומשמיץ אותם כולם, ניכר שאתה לא ממש מכיר, לא רק את ה.ל.ל, אלא בכלל, איך מתנהלות אגודות שמורכבות ממתנדבים יחידים. חמודי, רגשי הנחיתות שלך לא בהכרח משותפים לכל היוצאים בשאלה, (בדיוק כמו שרגש הבוז של המתנדבים, לא היה משותף לכולם, גם אם נכון היה כדבריך) ולכן לא כל אימרה או עיצה נתפסת בהכרח על ידם כתוצאה של רגש עליונות. אז אנא, שעה נא לעצתי. וכשאתה ישב לתכנן איך להתנקם בה.ל.ל, ולהכניס להם בשיניים, אל תיקח דוגמא מהחילונים שסובבים אותך, ומהיחס שלהם כלפיך. חברי ה.ל.ל שונים מהם, גם משום שהם עברו הדרכה, וגם משום שהם לא מתעסקים עם מקרים כל כך קשים כמו המקרה שלך. אז באיי ותחשוב על מה שכתבתי.

אני לא מאמין שהצלחת לקבל תגובות...

יקיריי ויקירותיי, אתם באמת חושבים שהקוקיצה שווה את התגובות שלכם?

למעלה