לא קלטתם ולא תקלטו...

nikitao

New member
לא קלטתם ולא תקלטו...

מתנדבי הל"ל חושבים אתכם לתינוקות מגודלים, וכעת אני לא חושבת שהם טועים, הם טוענים שאתם אנלפבת"ם, וגם בזה הם לא טועים.... הם לא יודעים שהדוסים שיצאו מהדת על-מנת לעשות לזה פרסומת - הם לא מסלטה ומשמנה של החברה ולהיפך - הם השוליים, יערב לכם ויבושם לכם ההשפלה שאתם מקבלים - אני לכאן לא אכנס להפריע לכם...... אני מרחמת עליכם..... אין לכם כבוד עצמי, אתם לא עצמאיים כמו שרציתם, אוי מסכנים שלי, הל"ל לקחה לכם את העצמאיות.... אני במקומכם לא הייתי עוברת מדת לדת.... אבל איך כתב אחד מכם - לכל אחד יש את ההנאות שלו... ואתם אוהבים לקבל רחמים, ומרחמים על עצמכם "והרבה", לא נראה לי שיש לכם תקנה, הייתם טפשים וכנראה שכאלו תשארו - אתם לא מקבלים דימוי אחר מהבייביסיטר - הל"ל, אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות - כנראה שאצחק וחזק - כי זה תלוי רק בכם, ואתם היחידים שתחליטו לחייכם - אתם הרי "עצמאיים" (חוץ מזה שהל"ל מכתיבים לכם).. אל תדאגו לא אפריע לכם להתמסכן... ביי, חיים יפים, אני מרחמת עליכם...

מני3

New member
את צודקת בהחלט

אנחנו מסכנים וענלפבתייטים , למה את מגלה את זה לכולם, הרי אנחנו מתאמצים להסתיר את זה ועושים מאמצי על. זה באמת לא יפה מצידך לרדת מהאולימפוס שלך לביבים כמו הפורום הזה, ולהתעסק עם ענלףבטים כמונו. קומץ אל"ף או קומץ בייס בוא

צר לי לראות שאת כועסת

אם כי אני מבין את כאבך. כולנו מחפשים רחמים, או הזדהות, או תשומת לב, תקראי לזה איך שאת רוצה, נדמה לי שגם את. אני דווקא התרשמתי שהרמה כאן ממש גבוהה. בכלל לא נראה לי החלוקה הזאת של כאלו שהם כביכול רמה גבוהה, או בלשונך: "מסלתה ומשמנה של החברה" לבין השוליים. מניסיוני, לפעמים דווקא בשוליים ניתן, לפעמים, למצוא איכויות שאין אצל אלו שקוראים לעצמם "סלתה ושמנה..." צר לי לשמוע שאינך מתכוונת לבקר כאן עוד, תחסרי לי מאד.

Le Fay

New member
ממוש, נפלו לך המון נקודות.

מציעה שתתחילי לאסוף, זה מלכלך פה את הרצפה. אותך דוקא קלטנו מהמשפט הראשון. רק תזבירי לי שאני אבין: אם החיים שלך כל כך יותר נפלאים, למה את פה ולא שם???

רינהא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifu ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifולא יותר

תגידי, את סתומה?

דבר ראשון: לכי תזדייני. זה אולי ירגיע אותך. דבר שני: תקראי! זה אולי יעזור לך. דבר שלישי: תדחפי את הרחמים שלך לתחת. זה אולי המקום היחיד הראוי לכך. יש כאן לא מעט אנשים שמעולם לא היו בשום קשר עם הלל. >ספל חמאה עברה מדת קולקטיבית לדת בהתאמה אישית<

טוב

New member
אתה אל תגיד לחלוני בתחפושת מה לעשות

<טוב מצטרפת לבלאגן>

יש לי תחושה חזקה,

שאין לך מושג מה זה ומי זה הלל. יופי שאת יודעת להגיד רינה ובני. למה את חושבת שאכפת לי מה מתנדבי הלל חושבים עלי? מה את חושבת שכל החיים של היוצאים זה הלל? נכון, הלל תורמת רבות ליוצא, בעיקר בתחילת דרכו אבל במשך הזמן אנחנו פורשים כנפיים ועפים לבד. כל עוד שהם עוזרים, למי אכפת מה הם באמת חושבים (למרות שאני יודעת שזה לא ככה) ואת יודעת מה, את לא היית עוברת מדת לדת, גם אנחנו לא. עדיף לצאת ממנה לגמרי. מה שמצחיק אותי זה לראות שאת חושבת שהלל "מכתיבים" לנו איך לחיות, ממי, אולי תבואי לבקר, תראי שאף אחד לא מכתיב או מצווה. זה לא תורה יקירתי. לעומת זאת לך יש שכל מטופש (או קש מטופש) שמכתיב לך שטויות לראש. את לא מכירה את היוצאים ולא מכירה את הלל ומה שאת לא מכירה אולי עדיף שלא תדברי עליו? אבל כמובן את מוכתבת על ידי התנהגויות שראית אותן מסביבך ונוהגת בדיוק לפי התקן. אז חיים יפים אחותי, חיים מוכתבים, 10 לידות ובישול ארוחת צהרים נעים. ואני לא מרחמת עליך, תאכלי את מה שבישלו לך ועדיף שתשתקי. ככה לפחות אולי יחשבו שאת חכמה. <אלוהימית בעד צחוק וחזק!>

זה כל הכיף!

נראה לי שאנחנו צריכים לממן משהו כזה על תקן קבוע. ככה פעם בשבוע איזה מחב"ת חביב (בלבד!) שיתן לנו התחזקות ויראה לנו מה לא הפסדנו. כל קשר בין זה לבין דיונים על אמיתות ודילוגים בתורה הוא מקרי בהחלט.

2 סיבות:

ללא ספק יש כאלה שלא מכירים את הלל וקוראים את הפורום, חשוב לי שהם ישמעו תשובה ענינית ואמיתית על מה שבאמת קורה. אמנם היא משעשעת אותי אבל יש לי כמה אנשים שקוראים את הפורום ואני לא רוצה שיחשבו לרגע שזה המצב. הסיבה השניה היא שלבוא ולקלל אותה סתם אני לא אוהבת אז אני בוחרת להתיחס אליה ברצינות ויחד עם זה בוז לשטויות שהיא כותבת, ענין של סגנון לא ענין של כוונה.

תיקון קטן

ואני משום מה חושב שזאת לא היתה טעות טכנית, "מסלטה ומשמנה" (להבדיל מ-"מסלתה ומשמנה") הכוונה בדרך כלל לסלט משומן, או ערבוב של אנשים שונים עם רצונות ותכונות שונות בתבנית אחידה של מערכת משומנת[מכספינו כמובן]. בקשר לביקורת שלך על הל"ל, אם היית כותבת בצורה קצת יותר בוגרת ולא בצורה של "תינוקת מגודלת", הייתי יכול להתייחס ברצינות לדברייך. וחבל, כי יש בהחלט הרבה מקום גם לביקורת.

למעלה