לא קיים מושג של דתי הומו

• פותח הנושא sped
  • פורסם בתאריך

Dancing mad

New member
לא פגעת, מהסיבה הפשוט שרובנו

מפתחים עור של פיל נגד התקפות הומופוביות. את מתפרצת לפורום הזה, ביודעך שהוא בעיקר פורום חברתי ופורום תמיכה, ומדברת בגנותנו: "אתם צריכים להתבייש","אתם לא דתיים". זה כבר חרג מתחום הבעת דעה. אפשר בלי להתלהם, אפשר להכניס מילים שנותנות הרגשה שאת לא כופה את דעתך ("לעניות דעתי"). מה שנורא הצחיק אותי, זה שאת אומרת שאינך שופטת אותנו אבל הודעתך שיפוטית מאוד.

עשיתי טעות מיצטערת

סוריי שהתפרצתי ככה צודק פשוט נסחפתי... שלא תבין לא נכון אין לי כלום נגדכם פשוט המצב הזה כאן לא נתפס לי בראש ..טוב אבל בכל מקרה זה חיים שלכם לי אין זכות להתערב מיצטערת שוב ושכחו את מה שאמרתי לא התכוונתי... למרות ,שאני יודעת שאני צודקת ,וזה קשה בשבילכם.. והייתי קצת אכזרית מדי, מיצטערת שוב מקווה שתסלחו לי..

איזה עונש ואיזה בטיח?

העונש הכתוב בתורה הוא סקילה גם לחילול שבת וגם ליחסי מין הומוסקסואלים. אולי עוד יבא זמן שיבינו שגם האיסור של שבת הוא לא הגיוני. על האיסור של יחסים הומוסקסואלים כבר מבינים היום בכל העולם שהאיסור נבע מבערות. מה שמרגיז באדם כמוך שאתה לא מנסה להבין את האומללים הכבולים בכבלי הדת האכזרית ואינך מתבייש להטיף להם על עונשים.. לך לכל הרוחות.

chobity

New member
זה לא משנה

לפי הדת גם לאונן אסור כי הזרע מתבזבז ולא משומש להולדת ילדים ולילית לוקחת תזרע ומייצרת שדים (משהו כזה) שהומואים ביחד ומגיעים לאורגזמה אז הם חוטאים לא? אין לי בעיה עם הומואים ולסביות אני בעד אבל לדעתי זה סתירה של הדת ...

יש לי חברה שהיתה מאוננת אבל..

היא רוצה להפסיק עם זה היא אמרה לי ואם היא מפסיקה וחוזרת לדרך הישרה סולחים לה למעלה? אוננות זה דבר שיש עליו מחילה? תענו לי בקשה

BabyBoy1

New member
אין פה אף פוסק הלכה בפורום...

אולי עדיף לך להפנות את השאלה לפורום אחר, אולי לפורום דתיים.

אבל אף חד אין לא תשובה על זה

והיא נואשת ממש, אני מאמינה שיש מחילה על זה אם היא שבה לדרך הטובה ...פשוט, רציתי להיות בטוחה בדבריי בגלל זה העלתי ת'שאלה כאן, אם מישהו כאן יודע את התשובה שיכתוב כאן בבקשה ..זה הפורום האחרון שניסתי בו.... וזה לא פוסק הלכה פשוט ישהו שמבין בזה. תודה

תשובה... בערך

אני לא ממש מתמצא בפסקי ההלכה, אבל ממה שאני יודע, אין התייחסות ישירה לאוננות של האישה. האיסור על אוננות בא לאסור על הגבר שפיכת זרע לריק. אח"כ הרחיבו את פסק ההלכה גם לנשים, שמאוננות וזה כאילו מונע מהן לשכב ולהוליד ילדים. אבל אני לא חושב שבחברה הדתית יש קונצנזוס גדול על איסור אוננות של נשים, וגם אם כן, העונש הוא לא כמו של הגבר.

הגיגית

New member
תראי

האיסור על אוננות מיועד לגברים שאם הם מאוננים הם "מבזבזים" את הזרע שלהם. לחברה שלך אין זרע, והיא לא מבזבזת אותו כשהיא מאוננת. הדבר היחיד שקורה לחברה שלך כשהיא מאוננת זה שהיא נהנית, תנסי גם. עכשיו ברצינות. ההתנגדות היחידה שיכולה להיות לאוננות של נשים היא שזה כאילו "לא צנוע", אבל למושג הצניעות יש פירושים רבים. וכל אחת תבחר מה טוב לה. אין שום איסור הלכתי (והטח לא מהתורה) שאני מכירה על אוננות של נשים. או בקיצור, שתמשיך לעשות חיים.

לפי ההלכה

לפי ההלכה לדעתי האוננות מותרת רק אם את לא עושה פעולות אחרות רעות כמו: לאונן בין שתיים לארבע - זה מפריע לשכנים לאונן בשבת - שבת מנוחה וכו' וכו'

white star

New member
../images/Emo54.gif בוא תיכנס

אני לא חושב שהבעיה שלך עם הומואים נובעת מהדת, אלא מעצמך. אתה פוחד ממה שגילית בעצמך, ומנסה לתלות את זה בדת. לפי הפרשנות הרפורמית, הדת אוסרת על מין בין גברים כאשר זה בקטע של "אבא ובן" או "שולט ונשלט". סה"כ הדת היהודית היא דת יפה, אני לא חושב שהיא היתה אוסרת על אהבה, ובינכה הדת הועברה מאב לבן אז אתה לא יודע כמה היה נתון לפרשנות אישית. לגבי היציאה שלך על החילוניים - זאת כבר התנשאות מעצבנת. אני יהודי בגלל שאמא שלי יהודיה. את שאר הבבל"ת של הרבנים תשאיר לדתיים. אני עושה מה שאני חושב שמתאים לי בדת, ובגלל הממסד האורתודוקסי בארץ, זה מעט מאוד. ולגבי הבס"ד, אם אתה לא שלם עם זה אל תכתוב את זה. כבר כמה ששאלתי הודו שהם רושמים את זה מתוך הרגל או שמצפים מהם. נפלא...
עכשיו מכיוון שאני לא דתי תחשוב ששילבתי כמה ציטוטים מהדת

sped

New member
סליחה לאלה שלא הבינו

א . אני לא דתי התחלתי להניח תפלין ולשמור שבת רק לפני 3 חודשים ב . אתם או בעצם אותו אחד שקרא לי נאצי לא הביו את דברי והוציא אותם מהקשרם אני כתבתי יש יהודי ויש גוי ויהודי אפלו יהיה רשע ויעשה את העברות החמורות שבתורה הוא יהודי ואנכנו יהודים וגם אותם הגאיים ג. מה שגרם לי להיכנס בכלל לפורום הזה זה השם של הפורום שצרם לי "דתיים גאיים" וחלוני כמוני עוד יכול לחשוב שזה מיצווה הכתובה בתורה ועובדה יש דתיים גאים ולכן היצעתי לראש הפורום לשנות את השם של הפורום ואפילו היצעתי לו כמה שמות כגון גאים אם כיפה או משהו דומה ד. בכל פורום קיים עריכה לכותב המכתב להוסיף או להחסיר מילים כדי לתקן, את הנעשה אין להשיב לכן הוספתי תגובה נ.ב כולם עושים עברות אפלו שומרי מיצוות אבל לא מתגאים בזה

Sky man

New member
ספיד התגובה שלך מוזכרת לי מקומונה

נגד הזרם... שהם גם נגד הומואים ולסביות > אני רוצה להביר : אלוהים אוהב אדם כול אדם באשר הוא .. כי לכול אדם יש תאופי שלו תדעות שלו ... וכו" עם הומו ולסביות זה חטא בעניי אלוהים אלוהים לא היה יוצר בן תמותה הומו או לסביות > ולדעתי העולם סובב סביב חטאים > כי זה מלמד תאנושות איך לתקן תחטאים שיצרנו > ת!דה <

למעלה