לא קיים מושג של דתי הומו

• פותח הנושא sped
  • פורסם בתאריך

sped

New member
לא קיים מושג של דתי הומו

אני מתביש לכתוב בס"ד בראש הדף כי לא קיים מושג של דתי הומו מישהו ניסה לדמות את זה לחילול שבת אבל בעצם העוון יותר חמור כי על שבת עושים תשובה בקלות וההעונש קל ואילו על משכב זכר העונש חמור אני לא רוצה לפרט את העונש כדי לפתוח פתח לתשובה למי שניכשל או מי שחושב על זה בכלל בכלל המושג דתי זה אחד ששומר מיצוות קלה כבחמורה והמושג חילוני אין דבר כזה זה המצאה של החילונים כדי לא לשמור מצוות יש יהודי ויש גוי

BIH 93

New member
אלוהים ישמור

מי אתה שתקבע מי יהודי ומי לא ? אתה מזכיר לי את הנאצי שעומד על ידי תאי הגזים וקובע במחי יד מי לחיים ומי למוות. לך אין שום זכות לקבוע דברים כאלה בדיוק כמו שבשביל האנטישמים אין דבר כזה "יהודי ובן אדם נורמלי" ככה בשבילך אין דבר כזה "יהודי הומו" אתה לא יותר טוב מהאנטישמים שרוצים בהשמדת העם היהודי - כיהודי אתה לא יכול להוקיע אוכלוסיות מיעוט אחרות אני ממש מתפלא מהבערות של האנשים כל פעם מחדש

Dancing mad

New member
בבקשה, בלי דמגוגיה שואתית.

את השואה לא משווים לכלום חוץ מעצמה. וכמובן, לפותח השירשור, אתה גורם לי להתבייש להיות יהודי. בלי בושה אתה מנכר חצי מעמך, תוך הסתמכות על הדת. וחוץ מזה, בנושא הפורום, האנשים כאן דתיים, והם גם גאים, כך הם חיים. נקודה. אין כאן ויכוח, ואין מי שיקבע אחרת.

BIH 93

New member
למה לא ? למה לא ????

שנאת המיעוט שהנאצים הפיצו על בסיס העובדה שהם חשבו שהיהדות זה דבר מלוכלך שצריך למחוק מהעולם גרמה לשואה והיא לא שונה משנאת המיעוט שהאדון הנכבד מפיץ על בסיס העובדה שהוא חושב שהומוסקסואליות היא דבר מלוכלך שצריך למחוק. זה בדיוק אותו הדבר - אוכלוסיית רוב אוכלוסיית מיעוט חלקים באוכלוסיית הרוב שרוצה בהשמדת אוכלוסיית המיעוט.

כמה דברים

א.אם אתה דתי זאת אומרת שאתה שומר ועושה "כל" אבל ממש "כל" מה שכתוב בתורה,עכשיו בתורה כתוב שמשכב זכר זה מאוס בעיני הקב"ה עד שהוא קורה לזה "תועבה" וכידוע שתועבה נאמר במצרים שהגיעו ל-מ"ט שערי טומאה. וכמובן שאם אתה רוצה לפרש את התורה כדברך אז אתה נחשב מהמשכילים שעליהם החפץ-חיים זצוק"ל אמר כל יום כיפור לפני הנעילה על אדם שניסה להחטיא אותו `ימח ש"ו`[דגש על `לפני נעילה`] שהיה מן המשכילים. והתורה לא נועדה לכאלה ששומרים מה שמתחשק להם ממנה אלא למי שרוצה להתקרב להקב"ה יותר ויותר, רק יש קשיים ויש תאוות ומאותם הבחינות התורה הקדושה אסרה את נשותינו עלינו בימי נידתה הכל לטובתנו כדי שנאהב אותה יותר (כשתהיה טהורה) שזה טבע הדברים.ובנוסף התורה ידעה שיש לאדם תאווה מינית לגברים [כמובן למיעוט אנשים "מסוימים"] ובכ"א <חייבים לומר שהתורה צידדה לכל הכיוונים>והגיע למסקנה ש:א.מחלות (איידס)90% מההומואים/ב.שלא יהיו פרוצים כי אם אתה מסתכל על זה מהצד זה מסריח!

BIH 93

New member
לאדון הנכבד

מי אמר לך שזה מאוס בעיני אלוהים בדיוק? ב. הנתון שהבאת כאן הוא מופרך לחלוטין - זה כמו להגיד רוב חולי האיידס הם אשכנזיות בגיל ה-20 - אז בלי כל מיני תעמולה ושטיפת מוחות בבקשה . מה שאמרת זה בעיקר מבוסס על כל מיני אמונות אפלות שלא טיפשיות ומגוחכות יותר מהאשמות הגויים על השימוש בדם נוצרי לשם פולחן הפסח.

Dancing mad

New member
נכון שהוא לא אוהב הומואים,

אבל המרחק מכאן ועד להגדרתם כתת-אדם,שליחתם בצורה שיטתית ,קרה, ומחושבת למחנות במזרח שם הם מושפלים, מעונים מורעבים ומומתים בתאי גזים רחוק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד. מאוד. היטלר לא "לא אהב" יהודים. הוא שנא אותנו. שנאת מוות רצחנית, והשתמש בתעמולה ובכוחו כדיקטטור כדי למחוק אותנו מעל פני האדמה. בכך שאתה משווה את היחס הלא אוהד שלו כלפי הומואים ולסביות לשואה, אתה גורע מזכרה, ומזכרם של 6 מילוני יהודים שהורעבו עונו והומתו באלף מיתות משונות, בגלל יהדותם, ובגלל שנאת חינם רצחנית. בפולין היית? אם לא, סע לשם, ואז תבין.

BIH 93

New member
נו טוב זה בגלל שהם לא שולטים

במדינה... אם הם היו יכולים הם היו עושים את זה. למזלנו הם לא יכולים לעשות את זה. הם גם שונאים שנאת מוות הומואים, ולא יבחלו בשום אמצעים. למיטב ידיעתך הומוסקסואליות דינה מוות אצלם ממש כמו שיהדות הייתה דינה מוות בתקופת השואה. כך שעצם העובדה שאין להם את הכוח שהיהיש להיטלר - לא אומר שהם לא רוצים לעשות את זה.

Dancing mad

New member
בכל מקרה, יש השוואות מוצלחות יותר.

והחרדים שולטים במדינה, אולי לא כרגע, ואולי לא ישירות, אבל בד"כ כן, בעקיפין (ע"ע הסטטוס קוו).

BIH 93

New member
כמו איזה?

ואגב הם עדיין לא ממש שולטים - לא יכולים לעשות מה שהם רוצים אם הם היו יכולים לעשות מה שהם רוצים הם היו סוגרים הומואים במקומות מוגדרים רק להם (מזכיר משהו אתה לא חושב?) ואגב במצעד הגאווה הרכוב ביוני 2003 היו בצד הדרך דתיים שצרחו עלינו לעזוב מייד את חיפה לתל אביב משהו בסגנון "יהודים החוצה" שצורחים במקומות מסויימים גרמניה ובאוסטריה.

Dancing mad

New member
אפשר להשוות למאבק האפרו-אמריקאים.

ובמסגרת אותה השוואה,אני גם בהחלט מקווה שיום אחד יקום מקביל הומואי לד"ר מרטין לותר קינג ג'וניור ז"ל (שלוש פעמים בלי להתבלבל מישהו).

white star

New member
../images/Emo54.gif לא נסחפת "קצת"?

אני לא מסכים עם ההודעה המקורית, אבל לעשות כזאת השוואה זה פשוט מגעיל.

סליחה על ההתערבות אבל אתה טועה

מה זה יהודי הומו?????? כאילו מה נסגר איתכם לעזאל... הומו ודתי? זה שני דברים שנוגדים אחד ת'שניייי אתם עוברים על איסור חמור מהתורה.... אני פשוט לא מבינה ..איך אפשר?? אין לי נגדכם כלום אבל אתם צריכים להתבייש לקרוא לעצמכם דתיםםם מצווה בתורה זה להקים בית נאמן בישראל עם ילדים ואישה ולא גבר וגבר .. אלוקים ברא את האישה כדי שתהיה עם הגבר "ויעשה לו עזר כנגדו" הוא לא רוצה שהילדים שלו ילכו עם בני מינם ..אני מאמינה שכל זה פסיכולוגיי בלבדדדדדד כי זה לא נתפס ברגש בכלל ..איך אפשר להרגיש משהו כלפי חבר שלך או מישהו מבין מינך.. וכיהודי מותר לו להוכיח אתכם על טעותכם הוא לא נאצי חס ושלום הוא יהודי שרוצה בטובתכם ולהזהיר אתכם מעונש כבדדדדדד אין לי זכות לשפוט אתכם כי אנלא במצב שלכם אבל יהודיםםם אתם לא דתיים דתי זה אדם שהולך בדרכי ה' ולא סוטה מהם לכו בדרך הטובה יהיה לכם טוב תלכו ההפך יהיה רע... נק' למחשבה

BabyBoy1

New member
אני מסכים איתך רק בדבר אחד.

הראל סקעת רולז

Dancing mad

New member
אולי אנחנו הומואים, אבל לפחות אנחנו

מתנהגים כמו בני אדם (בניגוד אליך). ואנחנו גם יודעים לפסק. נקודה למחשבה.

סליחה??????

למה התנהגתי אליכם כמו בהמה או משהו כזה??וואו יאללה אנלא שופטת אתכםם מה אתם חושבים שמזיז לי שאתה הומאיים .? אני ס"הכ מביעה דעה גם זה אסור ??וזה לא יפה בכלל איך שאתה מדבר כי לא פגעתי באף חד כאן

למעלה