לא קורה לכם ?

כן.

היום במהירות של 120 קמ``ש על האופנוע, רחשתי משהו. לא סגורה האם זה היה אימאלה או למנצח מזמור לדוד.

אולי אתה מכיר את הסיפור

על אותו נהג שחיפש חניה ביום חמישי אחה"צ ליד שוק מחנה יהודה בירושלים. השוק היה הומה אדם, הכבישים היו פקוקים וחניה אין. לאחר עשרות רונדלים מיאשים תוך שהוא תקוע בפקק של מכוניות עומדות, עצם האיש את עיניו, נשא האיש תפילה בליבו ואמר, רבש"ע אם אתה עוזר לי למצוא חניה כאן ועכשיו, אני מתחייב להקפיד מהיום יותר בשמירת מצוות. ברגע שסיים את תפילתו ופקח את עיניו, ראה והנה מכונית ממש לידו מפנה לו מקום חניה. מיהר הנהג ואמר, אלהים, מה שביקשת ממך לפני רגע, זה כבר לא רלוונטי. הסתדרתי לבד...

אני אותו אדם אלא

שלא מדובר בשוק מחנה יהודה בירושלים אלא בשוק הכרמל בתל אביב ולא מדובר ברכב אלא באופניים ולא מדובר בסיפור אמיתי אלא בסתם "הוכחה של אמנון יצחק".

.......

uri80

New member
עוד לא קרה.

גם לא כשאנשים מאד יקרים לי נכנסו לניתוח מסוכן. אולי יום אחד עוד יקרה, לך תדע. בבחינת "אל תאמן בעצמך עד יום מותך"...

סיטרא

New member
כן.

אבל זה תלוי לאיזה אלוהים התכוונת. ולמה אתה קורא להתפלל.

אומר לך מה הוא התכוון

הוא התכוון "האם אתה נעמד ומבקש מהקיר שיעזור לך לשלם שכר דירה" איזה אלוהים שבא לך.

אפקט זנב הלטאה

גם תלמיד ישיבת נוברדוק עזריאל קרליבך עורך מעריב מודה ומתודה שמוצא את עצמו נסחף בריגשות עזים באישון לילה אם כי לא בתפילה, עכ``פ בלימוד המוסר בספר מסילת ישרים. כמו אותו נפוח כפן שבירושלים שלא עזב את יראתו למרות שהציעו לו אוכל וסירב לומר שמע ישראל

למעלה