לא צריך תפוח בדבש

«NAngel»

New member
לא צריך תפוח בדבש

כתבה נוספת שלי... על הסילבסטר בשם "לא צריך תפוח בדבש" תגיבו שם בבקשה
זה חשוב לי מאוד
ולא אכפת לי אם אלו יהיו תגובות טובות או רעות, אבל אני באמת חייבת המון תגובות

«NAngel»

New member
למה חבל../images/Emo35.gif

זה בסך הכל האמת מאחורי סיפור הסילבסטר.. גיתע, קראתי את הטענות שלך משנה שעברה בשרשור שהיה פה על זה... אבל כמעט כל מה שאמרת זה תוצאה של זיבולי שכל, ששום דבר מזה לא נכון... הרוב לפחות.

חבל, כי אם זה שאת יהודיה

לא מפריע לך לחגוג חגים של נוצרים, ואם זה שאת לא יודעת את התאריך העברי זה לא דבר שצריך להתבייש בו בעינייך, ואם זה שיש לך כבר חג כזה - של העם שלך- ואת עדיין רוצה לחגוג חגים של עם אחר, ואם את מעדיפה לצדד בעמים אחרים ולהדמות אליהם מאשר לחרדים, שאחרי הכל, הם יהודים, הם מהעם שלך (נכון
), ואם לא אכפת לך שזה מעשה מגוחך בעצם לנסות להדמות לקלישאה ההוליוודית של ליל ראש השנה הנוצרי, אז חבל. באמת חבל.

ועוד משהו

אם את לא צריכה תפוח בדבש אז בכלל ויתרת על כל היהדות שלך. וזה הכי חבל. זה נחמד מאוד לחגוג את כל החגים. לאכול את העוגה והלשאיר אותה שלמה. אבל יש דברים שהם מעבר להנאה הרגעית. את אוהבת את הסילווסטר
תלכי למיסות ביום ראשון, ואל תחגגי לא את חנוכה לא את פורים וכו'. לא נראה לי שתעשי את זה. את יהודיה. להיות יהודי זה לא רק שם-תואר. נאממ.. זהו.

slallum

New member
למען האמת..

בשבילי זה כן רק שם תואר =] וגם אם הייתי נוצרי זה היה בשבילי רק שם תואר.. אני לא שם לכל דבר שאני עושה משמעות =]

slallum

New member
חחחחחחחחח אני אפילו לא אדבר

הסתכלות אחת על הניק שלך וזה מספיק

TziMHoNoa

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מוזר כה, אבל אני מסכימה עם גיתע. אלו הסיבות שברגע זה אני בבית ולא במסיבת סילבסטר בקן..

«NAngel»

New member
אני ויהדות...

כל קשר מקרי. כי נולדתי ככה... ובבקשה את הדיונים האלו תנהלו בתגובות לכתבה בוואלה

אוקיי אז אם את לא יהודיה,

למה את כותבת בתור יהודיה באתר גדול כמו וואלה? את הרי לא משקפת את הציבור היהודי, אין לך מה לייצג אותו בכלל ולכתוב בשמו.

«NAngel»

New member
רגע,

אני נחשבת יהודיה בתעודת זהות אני לא מגדירה את עצמי ככזאת לא רשמתי בתור יהודיה, רשמתי בהתחלה מנקודה אובייקטיבית על מה זה סילבסטר. אתאיסט הוא לא יהודי ולא נוצרי! אחרכך, הגעתי לנקודה - לחגוג או לא. והגעתי למסקנה שגם יהודים כן יכולים וצריכים לחגוג כי רובם חיים לפי לוח השנה הלועזי. לכתיבה בוואלה אין שום קשר לדת שלי, אני יכולה להיות מוסלמית ולכתוב שם.

מוסלמית יכולה לכתוב. אבל את באה

בתור יהודיה (כך זה מצטייר באופן טבעי ובצדק) ואומרת למה את חושבת שטוב לחגוג את ראש השנה של הנוצרים, אבל אם לך זה טוב ואת לא נחשבת בעינייך ליהודיה זה לא אמור לתרץ למה יהודי לא צריך לחגוג

למעלה