לא פייר

ז"זים (ולא בזזים ../images/Emo3.gif) נוספים:

קרסול - קרסוליים אֹפס - אפסיים (מי אפסיים) צדע - צדעיים גף - גפיים (זו"נ) ואיברים לא זוגיים שמינם זכר, ואשר צורת הרבים שלהם זוגית: מותן - מותניים קרב - קרביים מעי - מעיים חלץ - חלציים חניך - חניכיים

אין חוקים בזוגיות ובמין

רשימה מפורטת כבר הובאה בפורום בדיון על המילים הזוגיות כאן אזניים, אחוריים, אפיים, ברכיים, גפיים, דדיים, חלציים, חמוקיים, חניכיים, ידיים, ירכיים, כתפיים, מעיים, עיניים, צפרניים, רגליים, שדיים, שוקיים, שיניים, שפתיים. וגם בדיון הנ"ל נעשו נסיונות כושלים למציאת חוקיות, אז בנושא הזוגיות והתברר, כמו עתה, שאין חוקים בכל מה שקשור לזוגיות ולמין.

nutmeg

New member
אמנון אני מתפלאת עליך

יש חוקיות רק שהיא אינה בקטגוריות. באותו שרשור יש תשובה.

אטיוד5

Active member
לך יש רק שתי שיניים בפה?

אני דיברתי על אברי גוף שבאים בזוגות. לא על אברי גוף שצורת הרבים שלהם היא Xיים. הרשימה שלך רק מחזקת את הטיעון שלי: הוספת לרשימה שהתקבלה עד כה את שוקיים, שפתיים - שתי המילים לשון נ'. דדיים? אם אכן קיימת הצורה הזאת בכלל, שכן אני מכיר דדים ולא דדיים, אז הדד הזה מתווסף לשד. חלציים? ומהו חלץ אחד? אפיים? מה זה? למי יש יותר מאף אחד? אה, למי שנופל ארצה, כן? רק ביטוי, לא זוג אפים. ציפורניים-מיעיים-חמוקיים-שיניים-גפיים - כל אלה לא שייכים לדיון כאמור.

Mנטה

New member
האיברים הנשיים - זכריים

רחם, שד, פות, נרתיק מזל שיש שחלות וחצוצרות (ואם כבר, אז למה חצוצרה???)

אטיוד5

Active member
תופים, חצוצרות ומצילתיים ...

הולכים ביחד עם השטיח האדום. זה מזכיר לי את הכניסה המרשימה שלי לעולם הצ'ט לפני 4-5 שנים. ביקשתי שייקוד החדר, יפרוש שטיח אדום, ויתקע בחצוצרות. גברת אחת החליטה לקצוץ כנפי אימרות הכנף שלי והגיבה ב"יבשו החצוצרות". התגובה הספונטאנית שלי היתה "שלך הפרטיות?". מאז היא סירבה לדבר איתי. לא נורא, לא הפסדתי מי-יודע-מה. ותהיינה מי שתאמרנה שגם היא לא.
[נו טוב, כבר ידעתם שאני כזה סתם-גועלי-כזה, נכון? ] בעיניין חצוצרה - השם הזה בגלל הצורה שלה, לדעתי. אותו החלק שלתוכו נקלטת הביצית מהשחלה - הוא דמוי קונוס המזכיר את סופה של החצוצרה. וההמשך - צינור, גם כמו בחצוצרה. ככה אני תמיד חשבתי ביני לעצמי. לא בדוק.

אי לך. שאני, הגבר, איטיב ממך להבין

ב"עסקי" נשים?! פתה נפתיתי כמעט להאמין כי אכן פות זכר הוא. אך פיתיתיני ולא אפת, ולמרות שכוחי גדול יותר בפתפותי ביצים
, פות אחת דינה להינקב. ואכן כזו היא וכזה מינה - נקבה.

אוֹחַ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifגדול! יקוב הפין את הדג../images/Emo11.gif

ראש המוסד הנוכחי.

אוֹחַ

New member
אישון?

סוף-סוף משחק עם חוקים שאני מצליח ללמוד, ולא בדי-עמל: אנחנו מפגיזים אותך (אטיוד) באברים זכריים הבאים בזוגות, ואתה הודף. Cool!

אטיוד5

Active member
רקה

אבל זאת לא חכמה, היא רכה מכתחילה. (הבו לי שחפ"ץ מהר, השופטת בדרך). אז הנה עוד אחת - לחי. חוצמזה אישון לא שותף מלא למשחק הזה כי ברבים היא אישונים ולא אישוניים, אע"פ שנכון שהוא בא בצמד. מעניין באמת למה לא אישוניים.

גרי רשף

New member
שכפצים משופצרים שחבלז

במלחמת ההתשה, בימי קו בר-לב העליזים והמעוזים המבוצרים באה לעולם המילה שכפ"צ (שכבת פיצוץ): פסי ברזל ממסילת הרכבת לקהיר שפורקו והונחו כמגן בפני הארטילריה המצרית (הפטנט נלקח למרבה האירוניה מספרים סובייטיים בעקבות הניסיון שנצבר בסטלינגרד). בערך באותה תקופה החל להיעשות שימוש בדור הראשון של אפודי המגן שהיו מגושמים ולא נוחים, והם כונו באופן לא רישמי 'שכפ"צ אישי'. כיום המילה 'שכפ"צ' מתייחסת רק לאפוד המגן.

זה בשבילי לדעת ובשבילך לגלות ../images/Emo11.gif

(זה נשמע טוב יותר באנגלית.) רק להוסיף שהתרומבו תמיד איתכם, קורא/ת כל הודעה בפורום אך שקט/ה, מאופק/ת, שומר/ת על זכות השתיקה עד לרגע חשיפתו/ה במפגש הקרוב. שימו לב - אתם יכולים להיות הבאים בתור!
רעילות בצד הדרך.

canard a la gag

New member
עזוב

חבל על המאמץ עם אברי גוף זוגיים. החוקיות לא נמצאת בזכר או נקבה או כל חלוקה קטגורית אחרת.

אב ואם?

סב וסבתא (שאינם עבריים אלא ארמיים) הם אכן מאותו שורש. אבל אב ואם? מהו השורש המשותף להם? יש לך מסמכים הסטוריים שיעידו על כך?

למעלה