לא פה ולא פה...

felka

New member
יש לי שאלה לא קשורה לתהליך שלך אלה להחלטה

מה זה עיקרוני עם יש לו מישהי או שאין לו אף אחת? הרבה שאלו אותי האם אני הייתי חוזר בידיעה שיש לXית שלי מישהו... ובכן כן הייתי והייתי נלחם על אהבה, אבל לא הייתי חוזר לבן אדם שלא אוהב וזה לא משנה אם זה כי יש מישהו או סתם עבר לה..... תחשבי על זה טוב: אגו הוא לא כלי לפיתרון

לולה73

New member
זה קשור...

מצד אחד הוא לפעמים מדבר על זה שיש לו היסוסים, ושהוא היה רוצה לבדוק מצב לחזור. ומצד שני הוא חופשי ויוצא עם מי שהוא רוצה, בעוד שאני לא פה ולא פה. למה זה אגו? אני רוצה להיות חופשיה גם.

felka

New member
יקירתי הדבר היחיד שקיבלנו בלידה הוא חופש

את חופשיה.... שום דבר לא עוצר אותך מלפתח יחסים חדשים שסתם למצוא סתוץ.... את בעית היסוסים פותרים בשיחה. שאני נפרדתי חייתי 4 חודשים בנפרד.... ביליתי וכו... אחרי ארבע חודשים חזרתי ודיברתי עם הXית. היא אמרה שטוב לה כך. בזה הרגע תמו כל ההיסוסים. דברי איתו תפתחו קלפים, אבל רק אם יש נכונות משני צדדים.

אני מסכימה איתך בהסתייגות אחת גדולה

אישה יהודיה לא יכולה לפתוח סתם במערכת יחסים כל עוד היא נשואה. בעלה יכול להחליט למרר לה את החיים (כי זה שלו מותר לא אומר שלה מותר) וללכת לרבנות להכריז עליה כמורדת. אני מזכירה לך שלפי הרבנות לגבר מותר לבגוד. היא לעומת זאת יכולה לאבד הרבה. אני כן חושבת שצריך לפתוח את הקלפים, אבל עד שאין גט אני לא חושבת שהיא צריכה להתחיל משהו אחר.

felka

New member
כמו שאמרתי "דברי איתו"

רק היא יודעת מה הוא אלול לעשות. אני הייתי אומר במקומה: תשמע אני רוצה להבין מה הכיוון שלנו (לעולם לא להשתמש במשפטים דטרמיניסטיים. לחיים אין פתרון סופי). אני רוצה להתחיל בחיים חדשים איתך או בלדיך: על משפט כזה הוא עלול להגיב שהוא רוצה לנסות. מפה יש שני כיוונים: 1. רוצה לנסות - תקבלי ממנו תוכנית מה צריך לקרות בשביל שזה יצליח (לא מה הוא צריך לעשות .... ). עם הדברים שלכם מהר ליעוץ 2. הוא לא רוצה - יאלה לרבנות ועכשיו. אם הוא אומר לך שהוא לא סגור על עצמו תסבירי לו שאת לא מחכה לו ואם חס וקרפס הוא יחליט לעשות צעדים נגדך אז בטוח לא יהיה לו לאן לחזור ואם מי לנסות (סחיטה קלה באהבה יכולה להביא טיפה תועלת)
מה שחשוב בתהליך הוא לא לעורר שדים. תעזבו את כל הסיבות לגירושים. הסיבות חשובות רק ביעוץ. אה עוד דבר חשוב: דברי איתו בשפה שהיית מצפה שידברו איתך. אל תנסי לתרגם ל"גברית"! אם הוא יתחיל לדבר בלי לוגיקה ולחפש סיבות תגידי לו משפט כמו "לא מתנהגים כך לבן אדם שאהבת" וכו. בקיצור תנסי לעורר בו טיפת חוש צדק. בהצלחה לך!

magic40

New member
לא משחרר אותי?

יש לו מישהי? ומה איתך? אף אחד לא יכול לשחרר אותך אלא רק את עצמך במובן הרגשי לגבי חופש=גט תהיי חייבת להתחיל בהליכים

אייבורי

New member
זאת הצעה לא מוצלחת במיוחד לדעתי

התחלה בתהליכים חד צדדית משמע לקחת עו"ד לפתוח תיק במקביל הוא יקח עו"ד ומכאן הדרך המהירה ביותר למלחמה עקובה מכסף.

magic40

New member
אז אתה מציע שהוא יחליט מתי מתאים לו

לשחרר אותה ? אני בעד להגיע להסכם אבל לא עד קץ הימים יש גבול תמיד תזכור אמא אומללה ילדים אומללים

אייבורי

New member
אני חושב שעדיין אפשר

להגיע להסכמה לקדם את העניין מהר. זה דורש ממנה להיות נחרצת ולהפעיל לחץ תמידי.

magic40

New member
תן דוגמא להפעלת לחץ שיביא לתוצאה חיובית

כמו הגעה להסכם הבחור מחזיק בשני קצוות אחד אותה כשהוא מקשקש לה על הרצון לחזור ושני מתפרפר

אייבורי

New member
אני מבין שלרגע קל

הפכת כיבשה בלי יכולת אסרטיבית. אני חושב שלפני שיורים כדאי להזהיר שהולכים לירות. מעבר לזה שצריך גם לזכור שמלחמה היא חלק מהדיפלומטיה ולא ההפך.

למעלה