לא פה ולא פה...

לולה73

New member
לא פה ולא פה...

שלום כולם בדרך כלל רק קוראת ולא משתתפת. נקלעתי למצב מתסכל. אנחנו פרודים כבר שבעה חודשים בתהליך גישור. יכלנו לסיים כבר מזמן אם לא הוא שכל הזמן מבטל פגישות. עכשיו "בדרכים לא חוקיות" אני יודעת שיש לו גם מישהי. הוא מדבר איתי מידי פעם על בדיקה מחדש של מע' היחסים בינינו, אני לא מבינה למה בכלל... אני רוצה להיות מאחרי זה, הוא לא משחרר אותי. אני מאוד רוצה להתחיל מחדש הכל רוצה זוגיות ועוד ילדים שיגמר כבר החרא הזה...(סליחה) יש לציין שעד לפני שידעתי שיש לו מישהי הייתי מוכנה אולי לנסות שוב. מבחינתי אפילו אם זה רק סטוצים זה בכל זאת אומר משהו לגבי הרגשות שלו אליי. האם כדאי לעזוב את תהליך הגישור ולהגיש תביעה מהירה ? אני פוחדת מאוד שזה יעכיר את היחסים בינינו אבל בהחלט יהיה מהר יותר, לא? תענו לי בבקשה- המנוסים

אייבורי

New member
עדיף גישור בעיני

תלחצי קצת שתתקדמו מהר יותר. למרות שלרוב החיפזון מהשטן. אבל אם לו יש מישהי, תמצאי לך גם מישהו ככה תוכלי להיות בזוגיות, ולילדים יש בוודאי עוד זמן <להכיר מישהו מתאים לוקח זמן, לייצר איתו זוגיות טובה ובריאה, בקיצור לפחות כמה שנים עד הילדים >

לולה73

New member
יש לי מחסום..

פסיכולוגי להתחיל משהו עכשיו , הייתי רוצה לסיים את פרק הנישואים קודם. אבל זה הכל בראש..

אייבורי

New member
תראי

לגיטימי לגמרי להחליט לסיים קודם את הישן ואז לפתוח חדש אבל את במו"מ עם הגרוש שלך. מו"מ באופן טבעי נמרח כחלק מבדיקת סף הסיבולת של הצד השני. הסלמה בבתי משפט תעלה לשניכם המון כסף, בסופו של דבר רק העו"ד מתעשרים מזה. הכי פשוט להסביר לגרוש שאת רוצה לקדם את העניין בצורה בוגרת ואת מרגישה שהוא מורח את הזמן ואם זה ימשך תאלצי לפעול עם עו"ד שיעלו לשניכם המון כסף. אני בטוח שזה יעודד אותו לקדם את הגירושים.

אני בכלל לא חושבת שזה רק בראש.

אני לא חשבתי בכלל על לצאת עם מישהו כשעוד הייתי נשואה על הנייר גם אחרי שנפרדנו- החל מספטמבר ועד ינואר (ועזבי את זה שלא יצאתי עם אף אחד עד שהכרתי את החבר- עד אוגוסט האחרון). אני חושבת שבשביל להתחיל משהו את צריכה לעבור תהליך ניקוי כלשהו, ובכל מקרה, בהצלחה. אם בעלך כבר עכשיו כשאתם פרודים משחק עם אחרות, אני לא רואה מה הסיבה להמשיך את תהליך הגישור.

הנה מקפיצה לך ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אנחנו פרודים שנתיים, ועדיין בקושי התחלנו את התהליך. הבחור עסוק. אין לו זמן לשטויות האלה, מה לעשות. לא נורא, מתישהו זה יקרה לנו...

לולה73

New member
ואת בקשר אחר?

או שזה מציב לך מצב אחר? למה שנתיים? הוא לא רוצה להתגרש? אצלי יש את העיניין של המזונות שדחוף לי להסדיר, חוב בבנק שצריך לכסות וכו'. לנקות הכל ולפתוח דף נקי

כן

מבחינתי (ומבחינתו) אנחנו גרושים. אין לי שום כוונות להתחתן שנית, לכן לא אכפת לי איך רבנות מסתכלת על זה. שנתיים - כי מורחים, ללא שום סיבה. בהתחלה עוד חשבנו שאולי נחזור, אחרי שנה בערך נהיה ברור שאין על מה לדבר, יותר מדי טוב לנו בנפרד. יש הסכם (כתבנו ועורך דין ניסח עבורינו) - לא חתום כי האדון לא מוצא זמן ודוחה כל שבוע מחדש- אבל משתלדים לנהוג לפיו. אני מקבלת מזונות (לפעמים אפילו בזמן), את ההלואות חילקנו, יש הסדרי ראיה - בעצם אין רק גט. חשוב לי שנחתום על ההסכם, גירושים רשמיים פחות חשוב לי, כי לא רואה מה זה ישנה לי ולנו. את הדף הנקי פתחתי ביום שהוא עזב את הבית. זהו...

felka

New member
ובקשר לקשר איפה נעלם הקשר?

לא קשרת אותו, אה?

ש ו פ י ת

New member
היי

בגירושים כדאי להיות סבלניים ולהתגבר על התחושה של להיות כבר אחרי אחרי הבלבול מוח אחרי התהיות אחרי לילות לללא שינה אחרי הפחדים של מה יקרה אם ... ובעצם רק בשקט שתכנסי אליו תוכלי לנצח בקרב הזה כרגע הוא בקשר עם מישהי לא בוער לו להתגרש ואת לא באותו מצב כדאי שלא תתחילי קשר מכיוון שבעיני הרבנות הדין שלך שונה משלו ואני לא הייתי מצהירה בפניו על רצוני העז בגירושים הייתי מתנהלת בשקט בלי לחשוף את רצונותי ורוב הסיכויים שזה יגרום לו ...לרוץ קדימה ולהתגרש בהצלחה ועם הרבה קור רוח שופית

לולה73

New member
כבר מאוחר מידי

כבר הצהרתי כמה פעמים שאני רוצה לסיים כמה שיותר מהר. זה לא עוזר כל כך אני קובעת פגישה והוא באותו יום מבטל.

שתי אפשרויות

האחת - תציבי לו אולטימטום. תקבעו יום לחתום על ההסכם ותודיעי לו שאם הוא לא מגיע את מתחילה את תהליך הגרושין באופן חד-צדדי. האפשרות השניה היא להישאר אדישה ולא להזכיר את הרצון להתגרש <עד כמה שזה קשה כי הצהרת שאת רוצה זוגיות חדשה וילדים> - אדישות כזו כלפיו יכולה להוציא אותו מדעתו עד שהרצון בגרושין יגיע ממנו. עכשיו, כשיש לו מישהי, הוא מנסה לרקוד על שתי חתונות - לך כנראה אין אומץ מספיק כדי לגרום לו לוותר על אחת... מבחינתך האישית שופית צודקת - אל תתחילי קשר אחר עד שלא תסיימי את הנוכחי.

למעלה