לא עשיתי כלום!

sonaku

New member
כנ''ל לגביי X:

אם כי מעולם לא ממש עשיתי קוספליי...

Didsy

New member
יש!

כאילו, בערך. ישבתי עם סבתא על התכנונים לשמלה היום, השבוע אני אבוא אליה עם ה-טונה בד שקניתי ונתחיל לתפור D: בטח נסיים עם זה ממש מהר כי זו שמלה פשוטה בטירוף.. ואז אני אשב איזה כמה זמן על להוסיף את הפרטים הקטנים~ וגם! ברגע שהחבר שלי ייטרח לתת לי קצת צומי ולבוא אני אמדוד עליו את החולצה, ואז נשאר לי רק לעצב את זה קצת, להוסיף פרטים גם כאן ולסיים את המכנסיים. ואת הכובע. ואני צריכה גם להכין את הנעליים לשתי התחפושות. ובובה של גוליבר. ואנחנו צריכים גם למדוד את הפיאות. למה לא שמתי לב שיש כלכך הרבה עבודה O__O מתי הכנס בכלל?!

innocence

New member
רק שאף אחד לא יודע עליו כלום.

זה כאילו.. כולם יודעים שיש, או לפחות מינחים שיש, למרות שאין שום הודעה על זה בשום מקום.

akane

New member
אני בעד לנסח הודעה מפי הפורום ולדרוש תשובות

ולדרוש תשובות קונקרטיות/חלקיות תוך לא פחות משבוע, כדי שנדע באיזה מצב אנחנו. אם באמת יש משהו מאורגן מגיע לנו לדעת גם אם עוד אין הודעה מנוסחת בצורה מפורטת. שאני אפתח שרשור כזה או אחת מהמנהלות?

Lightning9

New member
עוד לא התקדמתי, בכלום.

אפילו בדים עדיין לא קניתי, אני בתקופת מבחנים וזה מעצבן ולוקח לי את כל הזמן... ובכלל, אני עוד לא יודעת אם יצא לי לבוא. יש לי קורס מד"א בחנוכה ואני לא עומדת להפסיד אותו.. ואין לי מושג עדיין תאריכים שלו אז... אני מקווה שלא יצא על הכנס.

אין התקדמות ממה שכבר אמרתי לצערי ;;

אין לי זמןןןןןןןןןןןן >: אבל זה יהיה מוכן עד הכנס מליוני אחוזים. רק שיודיעו על זה כבר משו >.>

יש לי חדשות בשבילך. היא לא! XD

רק החלקים הכי חשובים בה בעצם, שזה גם משהו O:

למעלה