לא סובלת אנשים שנכנסים לכאן ו"זורעים מלח על הפצעים"

מישהי177

New member
לא סובלת אנשים שנכנסים לכאן ו"זורעים מלח על הפצעים"

בן אדם בא לשתף כאן במצוקות שהוא חווה ביומיום שלו וגם אם זה לא מוצא חן בעיני חלק מהאנשים שנכנסים לכאן וקוראים, לא נעים לשמוע תגובות מעוותות ושיפוטיות. גם ככה לאנשים כאן כואב והם מודעים היטב למצב שבו הם נמצאים, אז הם לא צריכים לשמוע תגובות כמו "ביג דיל, אז אין לך מצב רוח", או "תשמעי גברת, אני לא רוצה להעליב אבל נראה לי שיש לך אספרגר", או עוד תגובות בסגנון שהיו כאן ואני לא זוכרת. שקודם ישימו את עצמם בנעליים של אותם אנשים ואז ידברו. ככה זה לא חוכמה. וכן, אני בן אדם רגיש שאיכפת לו מה אני יעשה? אני לא אוהבת לראות תגובות כאלו בפורום שאמור להוות תמיכה.

בודלר

New member
החיים לא נעמים אין מה לעשות

אני , אמרתי לך כבר ברגע שאת כותבת בפורום ציבורי תמיד היו אנשים כאלו שיפגעו בך ובמציאות? פי מליון. את רגישה וזה ממש יפה ואני אוהב תכונה הזאת אבל עדיף לנסות לפתח עור של פיל אחרת ממש תסבלי . שמי על כולם זין את יודעת מב את שווה , הם לא מכירים אותך ומי את אל תקחי ללב יותר מידי , יודע שכואב ולא קל אבל ככ זה תמיד היו שמוקים תהיה חזקה.

מישהי177

New member
מה אגיד לך

אתה צודק.. הלוואי שהייתי מצליחה לפתח עור של פיל. זאת חלק מהבעיה שלי כגבולית, שאני רגישה יותר מאנשים רגילים וקשה לי להחליק על דברים.
פעם לא ידעתי ממה זה נובע, עכשיו לפחות אני יודעת את הסיבה לזה.

בודלר

New member
נכון אני מבין אותך לגמרי

סיוט , להיות שונה ורגיש זה מלחמה קשה בעיקר עם עצמך , אולי במשך הזמן תחשלי ותצלחי לפתח חסינות. זה עניין של זמן וניסיון מר עם החיים אני למדתי מהר מאד לא לבטוח באיש. והכי לא בעצמי לא קל אבל שורדים.

מישהי177

New member
לצערי

עם כל הסבל שעברתי בחיים ועם כמה שאנשים פגעו בי, אני עוד לא הצלחתי לפתח עור של פיל.. לא יודעת, יש לי מעין משהו מיוחד באישיות שפשוט מסרב להשתנות. זה מין שמחת חיים כזאת שאני תמיד חושבת טוב על העולם ורואה דברים בורוד ואח"כ מתאכזבת לגלות שהמציאות מרה. וזה תמיד אותו דבר. תמיד שאני מגיעה למקום חדש, אני באה עם חיוך ושמחת חיים ואח"כ מוצאת את עצמי סובלת מאנשים בוא נגיד את זה ככה (ברחה לי המילה המתאימה).

בודלר

New member
ממש מבין אותך גם אני מתאכזב מהרבה אנשים.

אפילו יש לי מעין חרדת נטישה ואני ישר חושב שיעזבו אותי וזה משפיע על הקשר ויש כאלו שמנצלים תחולשה הזאת . קיצור כיום אני נמנע מכל קשר זה קשה אבל לפחות אני לא מתאכזב.

את לגמרי צודקת

כשקראתי מה כתבו לך הייתי בהלם.
בא אדם, רוצה לשתף, בפורום של אנשים כמוהו, רוצה לקבל תמיכה, חיבוק, הזדהות, ופתאם- אגרוף לפרצוף. את כזו וכזו... וכו'... זה היה ממש לא מתאים ואני חושבת שיהיה יפה מאד אם אותו אחד יתנצל.
הרי כולנו חווים את מה שתארת שם. את העליות והמורדות, את הרגע ככה ורגע ככה, כולנו באותה סירה. באמת לא הגיע לך.
שולחת לך חיבוק וירטואלי...
אגב, אני חדשה פה ורק אתמול נכנסתי לפורום... אז אני לא כל כך מכירה ולאט לאט אלמד את תרבות המקום. אשמח אם תכירו לי קצת... לא יודעת איך עושים את זה...

בודלר

New member
ברוכה הבאה

ואני מסכים איתך מה שכתבו לה מכוער אבל כמו שאמרתי לה .תמיד היו אנשים שלילים צריך לדעת להסתדר תמיד היו כאלו אין מה לעשות אי אפשר לשנות את טבע האדם אלא להתרחק.

מישהי177

New member
היי

תודה לך על ההבנה ושמחה שיש פה אנשים כמוך עם קצת יותר ראש פתוח שמבינים מה אנשים כמונו עוברים ביום יום שלהם.
בכל מקרה, ברוכה הבאה ואת מוזמנת לשתף כאן בכל מה שתרצי.

למעלה