לא נשכח ולא נסלח...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif כבר אמרתי לך פעם

שאני מעריצה אותך?
אבל בכל זאת-לשמור קצת על פרופורציות..

אין קשר ואני לא מסכימה עם זה בכלל!

מה שאתם עושים פה זה לא נכון בכלל אתם משווים את השואה לגירוש גוש-קטיף הקטע פה הוא לא להשוות את השואה לגירוש הזה!! כי אין בכלל קשר בין 2 הדברים! שואה-שנאה וטבח נוראי=הפשע הכי גדול בתולדות ההיסטוריה.. ואל תשכחו שלא רק היהודים סבלו בשואה אלא גם המדינות שהגרמנים ימ"ש כבשו גירוש גוש-קטיף-זה בכלל לא על רקע שנאה!!!! זה מדינה נגד עצמה! זה לא מישהו מבחוץ! אנשים שהעיפו אותם מחוץ לבתים שלהם אומרים לעצמם: "לא נשכח ולא נסלח!" אנשים יושבים עד היום בלי בתים נורמליים ובלי עבודות! למה לסלוח????? למה?!

שרוך

New member
אז ככה...

בס"ד נועה היקרה סורי אני לא זה שהוושתי אותם אנשים שרשמו על הצמידים שאמורים לסמל את המאבק את הכאב הגוש משתמשים במשפט שקשור לשואה נק'. אבל זה לא צודק להגיד את זה ראבק הם חיים האנשים בשואה רובם לא נשארו חיים הם שם בתוך הר אפר מתיםםםםםםםםם וכן הם קיבלו פיצויים מהמדינה כמה שאפשר ( אל תצעקו עלי לא מסכים נכון שזה היה מעט מידי) אבל איזה פיצוי אפשר לקבל על משפ' שמתה כמה כסף בעולם לא יהיה כמו חייי אדם ואם יום אחד נחזור לעזה ומין הסתם עוד כמה זמן הם יחייו בתנאים טובים אבל האנשים מהשואה לאאאאאא!!! ושוב לא עושה השוואה כואב לי על השואה וכמובן על הגירוש אבל לפי דעתי אין שום סיבה שבעולם להגיד לא נשכח לא נסלח על הגוש ושוב אני חזור להודעה ה3 שלי אתם רוצים בעם איחוד לרבונו יש משפ' חילונית שיש גם אנשים שתמכו בגירוש אז לא נסלח להם לא נדבר איתם? נקים לנו מדינה משלנו? הרי מה שאיחד אותנו הדתיים הלאומים עד לגירוש שהיינו עם כל העם ולא היינו מפוצלים אז בואו נשאר ככה ובמיוחד ביום העצמאות... שרוך

מסתבר אחי

בס"ד שבפורום הזה אסור לכתוב משהו שהרוב לא מאמינים בו..
!!!! ולכל אלה שיקפצו עכשיו, תחסכו, אני מכיר ת'פורום אין לכם כבוד לאחר (חוץ מכמה יחידים).

לא נכון

דווקא כותבים דברים ומפתחים דיון כאילו, חוץ ממה שקרה היום/אתמול מזתומרת? לאורחים אין כבוד? למה אין כבוד?

זכרת נכון ../images/Emo45.gif

בס"ד לפי מה שאני זוכר מפורום, הגעתי לכאן כיוני כתב על זה שהוא מדריך ולא שומר נגיעה ואם תבדקי את הארכיון אני בטוח שתמצאי עד כמה ירדו עליו, עכשיו שוב קוטלים מישו ובכלל זה קורה פה הרבה..

talula39

New member
ירדו על מישהו כי הוא לא שמר נגיעה?

מה?! מה עבר עליכם בדיוק?! אבל אני חושבת שאתה כן טועה קצת..קודם כל יש פה חברה מעולים וגם אם לפעמים פוגעים לא הכל בכוונה.... ואני חושבת שמצטערים על זה (אני לא יכולה להגיד הם מצטערים כי נראה לי שכן פגעתי פה במישהו אז אני מצטערת נורא...) חוץ מזה שתדע לך שדווקא בגלל הפורום הזה אני התחלתי לשמור נגיעה...ז"T יש פה אנשים באמת דה בסט... והם שיכנעו אותי...

אל תגידי "מה עבר עליכם"

כי את לא יודעת מי רשם את זה ואם האנשים שרשמו את זה נמצאים פה עכשיו (אל תקחי את זה בקטע של תוקפנות...)

עזבי נועה...

בס"ד היום בפורום הזה כבר כל דבר לוקחים בתוקפנות. נראה לי הכי טוב אם נשתוק. היו שלום....

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif בדרך כלל

כשאני חושבת שמגיבים לי אני שמה תאצבע על המסך ובודת אם ההודעה משורשרת אלי או למי שמעלי\מתחתי..

לא ירדו עליו...

פשוט הסבירו לו בחריפות את הבעייתיות שבדבר. כמובן שזה לא היה סתם לצורף פגיעות וירידות!!

למעלה