לא נשברתי

לא נשברתי ../images/Emo70.gif

המון זמן עבר . המון זמן עבר מאז הפעם האחרונה (והראשונה) שכתבתי כאן . הרבה מים זרמו בירקון , הרבה אסונות ירדו על האנושות , הרבה עבר עליי באופן אישי . ייתכן שותיקי הפורום , מלפני כחצי שנה - זוכרים את סיפורי , זוכרים את הזוועה שעברתי . אז כתבתי זאת על מנת להתנקות , להרגיש טוב עם עצמי , להוציא משהו מהלב שכמעט אף אחד אינו יודע עליי . וכרגע ? התשובה לשאלתכם היא כן , זאת הסיבה שחזרתי שוב . כמו אז , אני עדיין חזק . אני עדיין לא נשבר , אני חי בשמחה ומודה על כל יום שאני נושם בו . אך עדיין , לצערי יש תחום אחד שתמיד קשה לי להתמודד איתו - הזוגיות . לאחרונה נכנסתי לתוך מערכת יחסים נפלאה , מלאת אהבה , פשוט נהדרת . היא בהחלט הבחורה המושלמת שחיפשתי כל חיי , מישהי שיש לי אמון מלא בה , מישהי שיש לי ניצוצות בעיניים כל פעם שאני פוגש בה , מישהי שאני יכול לפנק ולהרעיף עליה גשמים עזים של אהבה . הכל נהדר . אך כנראה שיש לי בעייה קשה , בעייה שעדיין קשה לי להתמודד איתה עקב מה שעבר עליי . אם הבעייה הזאת תגרום לי לאבד את האהבה הנהדרת הזאת , אני לא אסלח לעצמי לעולם . לכן אני מנסה להקדים תרופה למכה , בעזרתכם . עקב מה שקרה , אני בן אדם נורא תלותי , בן אדם שנורא זקוק למי שהוא אוהב (בת הזוג במקרה שלי) כמה שיותר . בנוסף לתלותיות שלי , מחלחל בי תמיד הפחד שאני אפגע , וזה למרות האמון המלא שיש לי בה , אני פשוט לא שולט בזה
. כאשר אני מזהה מצב שאני עלול להיפגע ממנו (לפעמים אפילו לשווא) אני מתרחק , "תופס פינה" ופשוט נקרע ביני לבין עצמי . אני פשוט לא מסוגל לשתף את בת הזוג , מהפחד שהיא תעזוב אותי עקב זה (למרות שאני יודע 100% שהתשובה היא לא) , הפחד משתק אותי . אני מפחד באופן תמידי מהמחר , מפחד ממה שהוא עלול להביא עליי . מפחד לומר דברים אשר עלולים לגרום לי להישאר לבד . מפחד ומפחד ומפחד . מגיע למצב שאת רוב זמני אני מעביר בפחדים , דברים שבסופו של דבר יחלחלו למערכת היחסים הבריאה . אחת הסיבות שבחרתי לכתוב כאן , היא כי בת זוגתי היא כותבת קבועה כאן , יצא במקרה . לעיתים קל לי להביע את עצמי יותר בקלות באמצעות הכתיבה , דברים שבאים מהרגש . אולי כעת היא קצת תבין יותר את מה שמתחולל לי בלב , שחור על גבי לבן . אני באמת אוהב אותך . לא ארצה ששום דבר יחצוץ ביננו . כיצד אני אמור להתמודד עם מצב כזה ? האם נידונתי לחיות עם פחדים למשך כל חיי ? האם יש דרכים להקל את כאב העבר ? אני מתחיל להתייאש
שלכם , גרב אדומה .

ברוך השב אלינו

הרצון שלך לחשוף יותר, בעבור בת זוגך (האהובה עליי מאד
) ובעבור עצמך, הוא נפלא. אני חושבת שעם פחדים מתמודדים - לאט לאט. כל סיטואציה לגופה. פחדים תמיד יהיו, נראה לי. השאלה היא עד כמה הם מנהלים את החיים.

opalit

New member
הי

מקסים בעיניי
לא חושבת שפחדים ילוו אותך. אני לא זוכרת מה כתבת לפני חצי שנה, אולי לא הייתי פה, ומשום כך אני לא יודעת איך להסביר שלא, כי אותי מלווים אבל המינון שונה ויורד עם השנים. רק אל תתייאש, באמת. לוקח זמן,יותר או פחות, ובסוף מתמודדים ו/או יודעים

למעלה