לא נראה לכם קצת מוזר ההרשעה הזאת

smaak

New member
תן לי לספר לך על ניסוי שנערך על ידי פרופ'

רוברט ווינסטון: הוא הגיע לאחת האוניברסיטאות. בניסוי לקחו חלק בחור ובחורה. כל אחד מהם היה צריך להציע לסטודנטים העוברים והשבים סקס, בו ברגע. לגשת אליו/ה וללחוש לו/ה באוזן- האם את/ה מעוניין/ת בסקס. בלי שיחה מקדימה, בלי דייט, בלי שום דבר. סקס. אף אחת מהבחורות לא הסכימה. כמעט כל הבחורים הסכימו. האם תקרא להם "שרמוטים" (אין לי מושג איך קוראים בערבית לג'יגולו)? "רוצים כוס"? בחורים לא נורמטיביים? כי אני לא. אני פשוט אקרא להם גברים. ובכלל, למה בחורה שרוצה סקס ארעי צריכה לזכות לכינוי "שרמוטה"? וזה בלי קשר לתביעה או לא תביעה.

Ricca

New member
כי שרמוטות מזדיינות עם כל אחד.

וזה בסדר. מותר לנשים להיות שרמוטות. אנחנו במאה העשרים ואחת. פשוט כמו שהניסוי שלך הוכיח, זה עדיין לא נורמטיבי. כבר מזמן לא עושים מזה סיפור. אלא אם כן הבחור שתיקתק אותה מקבל כלא.

סלסרו

New member
בחורה שמוכנה להרוס את חייו של גבר,

על דבר כזה, היא בהחלט שרמוטה. אין לי בעיה עם זה שהיא רוצה זיון מזדמן עם גבר שהרגע פגשה ברחוב. אדרבא, הלוואי שכל נשות העולם היו כאלה, זה היה חוסך לנו הרבה עבודה. רק שלא תשקר לבית המשפט ותתבכיין על כך שהוא "רימה" אותה והיא "האמינה" שהוא "מעוניין בקשר רציני ורומנטי".

Mrs G

New member
גם זוגי , כשרצה להוכיח לי שהוא בנוי לקשר -

העלה אותי לקומה העליונה בבניין מז'ייף באחת מערינו הקדושות , טחן אותי והניחני לנפשי להתלבש כראות עיני - או אז ידעתי כי הוא מתכוון לעשות אותי לאם ילדיו ואין רציני ממנו ביקום כולו . התלונה הזאת - כמו גם הפסיקה הכל כך מקוממת - מסריחות מגזענות . מעבר לזה - לא הכל שפיט . נקודה . מזכיר לי את התחקיר ההוא של הבחורה וההסברים שלה לגבי למה אין מקרי אונס מרובים בקרב חיילי צבאנו המהולל .

בערבית אין ביטוי כזה לגבר

כי לגברים מותר
אשה שעושה את זה שרמוטה גבר שעושה את זה גבר גבר סתם גבר כזה נקרא שרמוט בלי ה וברבים שרמיט

Ricca

New member
האינוס במרמה - המטרה שלו קצת אחרת..

זה לא להגן על נשים מפני מישהו שאומר שהוא רווק, זה כדי להגן על נשים מפני אנשים שמתחזים לאנשים אחרים ומרמים. משוגרת שאדם יתחזה לבעלה המנוח, חולה שהסניטר מספר לה שיש לו תרופת קסמים.. החוק כמו כל חוק נתון לפרשנות, והפרשנות הזו לא הגיונית.

רגע!

ואם אני שוכב עם בלונדינית ואז מגלה שבעצם יש לה עבר שחור והיא לא גילתה לי את זה קודם אז זה אומר שהיא אנסה אותי?

Ricca

New member
זה אומר שהגיע הזמן שמישהו יאנוס את הספר שלה.

לא, באמת

משום מה "אונס" הוא תמיד בהקשר של גבר שאונס בחורה. אף פעם לא ההיפך. במקרה של גניבת זרע, בתי המשפט לא פוסקים "אונס" של הגבר אלא להיפך - מחייבים אותו בתשלום מזונות. יענו - האישה אנסה, והגבר ישלם על זה כל חייו.

Ricca

New member
אחי, אני איתך.

לי מזמן נמאס מתפיסה הזו של אישה כקורבן אוטומטי. אם אנחנו רוצות שיתייחסו אלינו כשוות, אנחנו צריכות להתנהג כאילו אנחנו שוות משהו.

אספרסו2

New member
וזה באמת הורס את החיים

יש לי חבר,בגרמניה,ש''ידידה'' טמנה לו פח. נתחיל מהעובדה,שפתאום הוא הרגיש שאין לו שליטה על מה שקורה לו, ממעמד של עצמאי הוא נאלץ לעבור להיות שכיר,על מנת למנוע מימנה להכנס עמוק לתוך כיסו. הרשויות בגרמניה רואות לנגד עייניהן רק את טובת הילד וזה לא משנה באילו נסיבות הוא נוצר.

smaak

New member
פעם הבאה שישים קונדום

ואז הוא לא יצטרך לחוש מחוסר שליטה על מה שקורה לו. או שישאיר את הבולבול בתחתונים.

אספרסו2

New member
קל להגיד

ובתאוריה הכל אפשרי. היא היתה אקסית שלו והוא לא שיער וחשב בכיוון. טראגי היה שהוא איבד תוך שנה את אימו ואחיו, נשאר לבד,ללא קרובים. שכנעתי אותו לנסות להתקרב לילד, והוא התרגש מאד לקראת הפגישה הראשונה, פחד לצלם,שהפלאש לא יפריע לילד... רכש דגי-נוי על מנת שיהיה לילד אובייקט אטראקטיבי. כנראה שיש שלבים שהוא עובר אותם וזה טבעי.

smaak

New member
מה לעשות

שרובם המכריע של מקרי האונס מתבצע על ידי גברים (חוץ מאיזה סרט שדמי מור השתתפה בו פעם)? כמו שכתבתי לאספרסו. גבר שלא מעוניין להיות אב לילד בלתי רצוי- שישים קונדום. עובד כמעט במאת האחוזים.

Ricca

New member
ואם הבחורה נשבעת לו שהיא על גלולות?

האם זה לא אונס? רוב מקרי האונס האלימים הם אכן מתבצעים ע"י גברים, אבל אונס דוגמת מקרה הגג.. אני לא ממש לא בטוחה. נשים משקרות ונכנסות למיטה בדיוק כמו גברים.

sirpad

New member
זה הקטע, שהיא עלתה לגג ולא נכנסה למיטה

אם הייתה נכנסת למיטה, זה היה סיפור אחר לגמרייי.

למעלה