לא נראה לכם מצחיק ש

רון163

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח../images/Emo125.gif

נו אז יש לך שני שמות משתמשים, שטויות מה את נלחצת חחחח אבל השירים האלו לא נכתבו סתם, אביב כתב את כל השירים באלבום משיחות איתה מהיכרות איתה, היא לא יכולה עוד לצאת עם אלבום שהוא כולו יצירה שלה היא ילדה, היא לא בשלה מספיק, לא בנו את רומא ביום אחד, לאט היא תתחיל יותר לכתוב ללמוד ולהתנסות ביותר דברים. יכול להיות שלנינט יש איזשהו קשר לשיר הזה אולי הוא מדבר עלייה היא לא התראיינה מאז שהיא הוציאה אותו ככה שאת שאת לא יכולה לשפוט אותו ולמסגר אותו כשיר "קליל" שלא מזיז לאף אחד יכול להיות שיש לנינט משהו איתו. תשמעי אותו שוב זה לא סתם שיר, יש לו משמעות ומוסר השכל יפים מאוד. לא הבנתי מה רן דקנר קשור? כי את חושבת שהשיר שלה הוא על היחיסים עם רן דקנר? לדעתי אין כל קשר

gal646

New member
עכשיו התשובה

שלי היא באמת לא כתבה את השיר , אז אני לא יכולה לשפוט אותה לפיו, אולי רק לפי איך שהיא שרה תביא לי שירים שהיא כן כתבה ואז אני ארשום את דעתי

רון163

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo63.gif.

קוראים לשיר "היא יודעת" והיא כתבה אותו על עצמה תקראי טוב את המילים יש משמעות לכל משפט היא יודעת אנשים תמיד אומרים לה אנשים רק מתערבים לה מה ללבוש, מה לאכול מה נכון, מה לא נכון. מנחשים מה הם חושבים לה מנחשים מה הם רוצים לה מה אסור ומה מותר אם אפשר או אי אפשר. תעשי ותלכי, תלמדי תראי איך ברגע ברגע כובשים ת'עולם תצרחי תשתקי רק תבואי בואי חזרי אלי.... כן, היא יודעת שהוא תמיד מקשיב לה (היא מדברת על אלוהים) שהוא זה שמראה לה מראה לה ת'אמת מה לקחת מה לתת. ואם אתה שומע אולי אתה יודע איך ממשיכים מכאן תעשי ותלכי, תלמדי תראי איך ברגע ברגע כובשים ת'עולם תצרחי תשתקי רק תבואי בואי חזרי אלי.... היא נשארה עצמה רוצה להיות עצמה רוצה להיות עצמה תעשי ותלכי... ------ תראי אני לא אומר שמגיע לה גראמי על זה, אבל היא עשתה משהו שאף "כוכב נולד" עשה לפנייה, לכתוב שיר על עצמה ועל הבלבול שיש לה עם עצמה, היא מרדנית טיפה וזה מה שאני אוהב בה.

gal646

New member
חח את יודעת מה השיר הזה מזכיר לי? א

את השיר של לינדסי לוהן "אולי תעזבו אותי ותפסיקו להתערב לי בחיים, אני רק רוצה לעשות כיף" וגם את השיר של בריטני שפיץ "כולכם האנשים רק מדברים עליי כל היום,למה אתם לא נותנים לי לחיות?" ודברים כאלו הרבה כוכבות מתחילות שגילו מזה בעצם הפירסום ושזה לא הכול ורוד עושים את השירים המעצבנים האלו

רון163

New member
אני בן!!!../images/Emo125.gif

אני לא מכיר שירים של לינדסי לוהן (למזלי) ובקשר לשיר של בריטני את בטח מתכוונת ל'My Prerogative' זה לא שיר שלה והיא לא כתבה אותו זה קאבר והוא של זמר בכלל,וגם היא ממש לא שרה אותו בתחילת דרכה. פה נינט כותבת את השיר וזה הרבה יותר מ"אולי תעזב אותי..." פה היא בכלל בקטע של סכסוך עצמי היא רוצה לחזור לעצמה של פעם אבל מצד שני היא לא רוצה לוותר.

ג ב ש ו ש

New member
רון,להבא אסור להעלות לפורום../images/Emo88.gif

מילים של שירים
זה נוגד את זכויות היוצרים

ג ב ש ו ש

New member
מסכים איתך../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

ואכן רוב האלבום הוא רוקיסטי כזה כמו שאנחנו אוהבים
ובקשר למטאפורה,אין מה לעשות,כל אחד יקח את זה למקום שלו...

למעלה