לא נראה לכם מצחיק ש

gal646

New member
לא נראה לכם מצחיק ש

נינט רזתה המון ובאחד השורות שלה בשיר חדש היא אומרת "אני מקיאה כל מה שבלעתי" - זה נותן רעיונות
אני דיי מחבבת את נינט, וזה סתם בצחוק היא יכלה לחשוב פעמיים לפני שרשמה את השורה הזאת

lital1993

New member
איזה שטויות!!!! ../images/Emo108.gif../images/Emo85.gif

נו מה את רק משחקת אותה או שאת באמת טיפשה?! מה קשור?!?!

ג ב ש ו ש

New member
קודם כל לא היא כתבה את השיר../images/Emo88.gif

דבר שני זה לא שהיא באמת מקיאה...קצת דימיון לא מזיק לאף אחד. כמה אנשים חפרו בנושא הזה

gal646

New member
יאאא תרגעו אני מודעת לזה שהיא לא בא

באמת הקיאה אבל כשרואים את השורה לבד זה מצחיק וזה לא מוסיף לה קרדיט שהיא לא כתבה....יש משהו שהיא כן כותבת? אם היא לא כותבת לעצמה את השירים מבחינתי היא לא אומנת

lital1993

New member
יאללה יאללה../images/Emo108.gif../images/Emo85.gif

וכן היא כן כתבה חלק מהשירים שלה זה שאת לא יודעת זה לא אשמתינו ! ונכון היא לא אומנת בעיקרון היא ז-מ-ר-ת-! מילה פשוטה!! וזה שהיא עוד כותבת שירים מצדי היא מדהימה כי רוב הזמרים כותבים להם את כ-ל-!-! השירים!

gal646

New member
יאלה יאלה,אתם פורום ואם היא כתבה את

יכולה פשוט להסביר לי במקום לאמר "זה לא אשמתינו" , מישהו אמר שזה אשמתכם? מישהו העניש אותך? ואני אמרתי, "אם היא לא כותבת את השירים" לא קבעתי שהיא לא כותבת, רק שאלתי מה היא כן כותבת קצת הבנת הנקרא, מה את דיסלקטית?

אין לנו ממה להרגע,שאלת שאלה../images/Emo88.gif

ענינו עליה
ואממ חלק מהשירים באלבום היא אכן כתבה והאלבום הבא בע"ה יהיה משירים של נינט בלבד. חוצמזה אם נתחיל לספור את האמנים בארץ שלא כותבים לעצם לא ישארו זמרים וזמרות בישראל

רון163

New member
שהיא הייתה בת 17../images/Emo125.gif

היא כתבה שיר שנקרא "זה לא אמיתי" וזכתה במקום הראשון איתו בתחרות קולות וצלילים ככה שיש כבוד! חוצמיזה היא כתבה ביחד עם רן דנקר את השיר "בנתיים" שמופיע בדיסק השיר שלנו. היא כתבה והלחינה גם שיר שיופיע באלבום הבכורה שנקרא "היא יודעת" ביחד עם עילי בוטנר שהוא הגיטריסט בכוכב נולד, וגם עם אביב גפן היא כתבה שיר שיופיע באלבום הבכורה שמו כנראה הוא "דאב" נינט גם מנגנת בגיטרה ומלחינה לחנים בעצמה .... ככה שהמילה אמנית מתאימה לה בהחלט. לגבי השורה מהבית "כשאתה כאן" מאחורי המילים האלו יש פירוש תנסו להקשיב ולהבין את השיר "כשאתה כאן אני מקיאה את כל מה שבלעתי" בחורה שמתמסרת כולה לגבר שלה ומוכנה להקריב למענו הכל גם אם זה מאלץ אותה "להקיא"(כמטפורה כמובן) כל אחד לוקח את זה לכיוון שלו ....... אני חושב שיש לאנשים בעיה עם השיר הזה כי פשוט הרגילו אותנו לשירים פופים רדודים שירים חסרי משמעות כמו "שיר אהבה פשוט" וכו' "כשאתה כאן" הוא שיר ברמה אחרת רמה שונה ואני מוריד את הכובע בפני נינט על השיר המדהים והמרגש הזה! הלוואי ששאר האלבום ישמע כמו "כשאתה כאן"!

gal646

New member
כן כן הבנתי את המטאפורה שמאפורה הזא

הזאת ותודה על המידע

gal646

New member
סבבה אם זה

בשביל לצחוק עלייה, סתם לא, היא ממש מאמי!ושחקנית נחמדה תודה אבל אני בקטע של מוזיקה יותר אמיתית ורצינית, או הכי טוב להשתמש במילה--גאונית, שמרגשת ושהיא על דברים אמיתיים וחוויות אמיתיות ושהיא מעבירה בך צמרמורות ומצליחה לרגש בתוספת קצב טוב ומילים מצויינות ופחות בקטע של שירים קיצ'יים , נוסח "אוווו אני אוהבת אותך כל כך ,אני חולמת עלייך, אל תעזוב,אני מסתכלת על טיפות הגשם בחלון בלילה לבד ומחכה לך בלה בלה בלה בלה בלה בלה"

רון163

New member
../images/Emo125.gifכנסי

קודם כל אם את בקטע של מוזיקה אחרת אז תני דוגמאות של שירים של זמרים. ועכשיו....... כל השירים של נינט הם על דברים אמיתיים וחוויות אמיתיות שהיא עברה כל שיר שנכתב לאלבום נכתב מתוך שיחות של אביב איתה. "אוווו אני אוהבת אותך כל כך ,אני חולמת עלייך, אל תעזוב,אני מסתכלת על טיפות הגשם בחלון בלילה לבד ומחכה לך בלה בלה בלה בלה בלה בלה" נשמה את מתבלבלת שמעת בטעות 'בת הים הקטנה' במקום .... השירים של נינט ממש לא קיצ'יים ו"כשאתה כאן"'היא דוגמא מצויינת לכך "הכל יכול לקרות" הוא שיר על אופטימיות שיר, של תקווה, שיר של אהבה.

gal646

New member
אוקיי את צודקת אבל,וזה אבל גדול

אלה דברים שהם חרושים,השיר "הכול יכול לקרות" הוא בסך הכול חידוש לשירים ישנים ומוכרים כמו "עוד נראה עוד נראה כמה טוב יהיה בשנה הבאה" ועוד כמה שברחו לי להם השם, אלה דברים מוכרים ו"בטוחים" שברור שכל יאהבו, מה שנקרא "להיט בטוח" עם קצב שכבר מהבית השני אתה נדבק אליו,זה לא יצירה אמיתית, יצירה אמיתית זה שיר שהוא משתבח עם כל שמיעה ועם כל שמיעה אתה מגלה משהו חדש, שאולי בשמיעה הראשונה אתה לא אוהב אבל ככל שאתה שומע יותר אתה אוהב אותו יותר , ולא בסיגנון של מאיה בוסקילה למשל שכולם שמעו וחרשו על השיר שלה כי הוא היה קליט וא''חכ כבר כולם שחכו ממנו וואו יש כל כך הרבה שירים, אני אתן לך של אחד מהזמרים היותר האהובים עליי ולדעתי גם אחד האומנים הגאוניים בארהב'' אם לא בכל העולם טוב אז אל תאשימי אותי כי את ביקשת, הולכת להיות פה חפירה הלו זה אמינם(מרשל מאת'רס)- שהוא משלב לירקסים גאוניים עם המון אמת וביקורת וציניות עצמית והכול משתלב בחרוזים גאוניים וביט משובח של ד''ר דריי, כמובן עם הומור מצויין וחלקו ציני בעזרת האלטרו אגו שלו, חלק מהשירים גם פוליטיים , והקצנות מכוונות-מה שגרם להרבה דעה רעה עליו שלא מגיעה לו- בשמיעה מחופפת באמת אפשר לחשוב שהוא אלים ושונא נשים אבל אחרי שמבינים את המילים וההקצנות המכוונות מגלים שלהפך - הוא דווקא נגד זה ואפילו מגנה את זה דוגמה לשירים מצויינים שלו: When I'm Gone Cleaning Out My Closet Sing For The Moment The Way I Am Lose Yourself Brain Damage Mockingbird כמובן גם-stan------האגדי i love you more haily song crazy in love 97' Bonnie and Clyde ואם אני לא אפסיק עכשיו אז אני לא אסיים בחיים אפשר לחלק את השלבים בקריירה שלו לפי האלבומים "סלים שיידי lp " הראשון, או יותר נכון הראשון הרשמי שלו,שלפני זה הצליח כדיסק מחתרתי והתגלגל לד''ר דריי בו בעיקר מדבר האלטר אגו שאמינם יצר לעצמו-סלים שיידי, הוא בעצם ה"צד הרע שלו" אומר הכול בלי חשבון ומסביר בעזרת הקצנות מכוונות ומאוד קיצוניות "מרשל מאת'רס lp" - האלבום השני, הוא תגובה להצלחה הפתאומית והאדירה של ה"סלים שיידי lp" כאן הוא בחר לשיר ללא מסכות ולכן בחר לקרוא לאלבום בשמו האמיתי- מרשל תמ'רס,אפשר לראות שהוא מעט מפוחד מההצלחה הענקית שנחתה עליו ואיתה כל האישומים ודעות החלוקות ונתן תגובה לאלה שמאשימים אותו שבגלל השירים הפרובקטיים שלו הוא גרם לנזק, הוא ענה בשירים כמו: "who knew" "the way i am" ו"Criminal"-שהוא דוגמה מצויינת להקצנות שדיברתי עלהים מקודם הנה ציטוט מביקורת ל"מרשל מאט'רס " - "אמינם מספק חוויה אישית. מעין נוכחות אישיותית, קצת פסיכית, צמאת חיים ואכולת ייאוש, שמרחפת על המלים והצלילים, משרה דחיסות ומין מצוקה בלתי פתירה. הוא שם. הוא נוכח בסיפורים שהוא מספר. אין לו משהו אחר לספר." אח''כ בא ה"אמינם שואו" ששם הוא כבר בוגר יותר, מדבר על הרבה נושאים וגם מתחשבן עם אמא שלו בעצם הוא מספר את כל החיים שלו , בלי להחסיר פרטים, באופן ישיר ולפעמים בוטה ציטוט מביקורת: "באלבום הזה אמינם חושף את חייו בלי המסכות וההקצנות הבדויות של האלבום הראשון, אבל גם בלי ההתנצלות המתמשכת של האלבום השני" לבסוף בא ה encore -שדיי מצליח לשמור על הרמה הגבוהה של האלבומים הקודמים-אבל לדעתי פחות מוצלח אז שוב סליחה על החפירה , אבל אני לא מפספסת הזדמנות לדבר עליו
וחוץ מזה לא היה לי משהו יותר טוב לעשות
אז נראה לי שיהיה לי קשה להתחיל לאהוב שירים של נינט, שמצטערת לאמר לא מגיעה לו לציפורן בבוהן יש כאן גם מילים לשירים אם מתחשק לך לבדוק--ובכלל הכי כדאי לשמוע את השירים http://www.zong.co.il/staticHTML/performers/2-10517-2.html

gal646

New member
שחכתי לציין, רק שלא תחשוב שאני לא מ

מכבדת את נינט כזמרת, יש לה קול מדהים וכישרון מוזיקלי -אין ספק, והיא ממש חמודה, ואתה יודע גם שפגשתי אותה? זה היה לפני שזכתה בכוכב נולד ולא ממש ידעתי מיהי..... רק אני מחפשת יותר מבחינת התוכן

רון163

New member
כנסי ../images/Emo125.gif

קודם רציתי להגיד אני בן ואני מת (מת זה לא מילה) על אמינם הוא ענקי לדעתי, יש לי גם את האוסף שלו (נו זה הדיסק עם כל הלהיטים) הוא ממש ענקי. נינט התחילה ב'כשאתה כאן' שזה שיר שבאמת גדל משמיעה לשמיעה שיר עם טיפה אופל שיר גותי במקצת מאוד קשה לעיכול ומאוד מאוד מאוד לא מתאים לנינו'ש המאמי המתוקשרת שכולם אוהבים- אני חושב שנינט הוציאה את כשאתה כאן כדי להראות שהיא לא רוני סופרסטאר היא לא זמרת ילדים והיא לא מאמי דביקה ושירים כמו 'האור בחיי' ממש לא בקטע שלה, היא אוהבת רוק והיא תלך עם מה שהיא אוהבת!!! אחרי הסערה ש'כשאתה כאן' יצר היא הייתה חייבת להרפות קצת ולצאת עם שיר טיפה פחות צעקני שיר קליל שיעשה נעים באוזן במקום שאנשים (כמוך) יגידו למה לעזאזל היא מדברת על הקאות!?!?!? לכן אני חושב ש'הכל יכול לקרות' הוא בחירה מצויינת כי הוא שיר קליט כזה 'להיט בטוח' לפי מה שאת אומרת אבל מצד שני יש בו המון יופי וחוכמה שיר שמלמד זה לא שיר רגיל על תקווה ועל שדה פתוח עם ציפורים מצייצות ועתיד ורוד זה שיר שמנסה ללמד אומר לך אל תתייאש כי הכל יכול לקרות ....... השיר הבא של נינט הוא 'יחפה' שיר שמספר על כל הדרך התלולה שנינט עברה מנערה אלמונית מקריית גת לכוכבת הנולדת הראשונה בישראל על כל השיגעון שיתנהל סביבה כל הרכילות הגעגועים להיות נערה אלמונית ...... כמו שאת רואה בשירים של נינט היא לא מתביישת היא חשופה! וזה מה שאני אוהב בה היא יכלה לעשות את הדיסק הזה לפני שנה, הוא היה נשמע ממש מעפן עם שירים ארצישראליים חסרי משמעות רייקניים ורדודים, היא עצרה את כל העשייה על האלבום ואמרה "לא ! אני לא אוהבת את זה"דבר שדורש הרבה הרבה אומץ לילדה צעירה שבאה ממקום רחוק לעיר הגדולה ולא מכירה את חוקי המשחק, היא הלכה ועשתה דיסק עם אביב גפן (אנחנו דור מזויין!!!) דבר שנורא לא מתאים ל'מזוזה של המדינה' היא עשתה את החירה הזאתי מרצונה החופשי זאתי הייתה בחירה שלה ולהזכירך אז התקשורת לא הפסיקה להציק למה שירי מימון וגבסו הוציאו את האלבומים שלהם ונינט עוד לא? נינט שהיא ילדה מאוד קטנה בת 22 מאוד עצמאית היא יכלה ללכת על בטוח ולעשות משהו שהיא לא אוהבת אבל כל השאר יאהבו או לעשות את מה שהיא אוהבת בידיעה שהמון אנשים לא יאהבו ועל זה כבר מגיע סוג של קרדיט והערצה. בקשר לאמינם ונינט נו מה את שווה? נתחיל מזה שזה ראפ וזה רוק אמינם כבר במקצוע הרבה זמן (את יודעת את זה) נינט לעומת זאת רק הוציאה שני שירים מאלבום בכורה ראשון אז איך את בכלל משווה? זה כמו שאני ישווה את סלין דיאון לשרית חדד אין כל קשר... ששאלתי אותך לאיזה מוזיקה את מתכוונת אז קיווית שתתני דוגמאות של אומנים ישראליים שנוכל "להשוות" כי יש הבדל גדול בין עברית לאנגלית,אנגלית היא שפה מאוד עגולה מאוד קלה לדיבור מאוד קלה לשירה! היא שפה שמתחלקת על הפה ו'מה זה קשור?' את בטח אומרת - העברית היא שפה נורא 'מרובעת' מאוד קשה לשיר בעיקר לכתוב שירים בעברית ובגלל זה לדוגמא הפופ והראפ בארץ נשמע כמו חרא! כי אין מה לעשות תשמעי את בריטני ותדעי שרוני או שירי מימון בחיים לא יוכלו לשיר ככה עברית היא פשוט שפה קשה לשירה מאוד.

שרונה2000

New member
אני דווקא אוהבת מוזיקה ישראלית ו

אני לא ממש השוויתי רק דיברתי על הסיגנון שאני אוהבת מבחינת התוכן(לאו דווקא מוזיקת ראפ-זה יכול להיות כל סיגנון) לפי מה שהבנתי את "כשאתה כאן" היא לא כתבה אז לא משנה איזה סיגנון הוא, "הכול יכול לקרות" גם היא לא כתבה? גם אז לא משנה איזה סיגנון הוא- הקרדיט לא מגיע לה וזה שמייד אח''כ יא הוציאה שיר שהוא יותר "קליל" רק בשביל שלא יחשבו עלייה חס וחלילה שהיא איזה פריקית רק מראה שהיא כן משחקת לפי כללי המשחק ומאוד אכפת לה מה חושבים עליי אמנם השיר הוא בקצב איטי ואפל , אבל מבחינת התוכן לא ממש , לדעתי בכל אופ ן בעיקרון מפריע לי שם שאין הרבה מילים והרבה הסברים, הכול באופן כללי והשיר היה יכול להתאיןם לכל אחד... וזה לא בדיוק אמיתי, כי מי החבר שהיה לה? רן דנקר, לא ידעתי שאלו היחסים שהיו לה עם רן דנקר ואלו דברים שאני לא סובלת אבל כשיצא האלבום הבא שלה עם שירים שהיא כתבה אולי אני ישנה את דעתי

gal646

New member
אה??מי את לעזאזל???בכל מקרה אני דיי

מסכימה איתה, אתם יודעים שפרצו לי גם לשם??? לא פה, בפורום אחר..... אני חושבת שזאת היא רק שהפעם היא שחכה לפרוץ לי אני מתכוונת להחליף שם משתמש אז אני יעדכן בהמשך

למעלה