לא נפרדים מבן זוג?

יודקה, לפחות יש לך טריגר לרקוד

ולהתקדם בריקודים. זה גם משהו! מקווה שלאחר המתנה ארוכה תגלה שהיא לא מה שחשבת ובזכותה הגעת ללמוד בהתלהבות את ריקודי העם. לא מזמן פגשתי בתור, בבנק, איש נחמד, מחזר 'בטלן' מעברי. הוא מאוד שמח לקראתי וסיפר לי משהו שהדהים אותי. סיפר שאני הייתי הטריגר שלו ללמוד משפטים. בכל פעם שהיה לו משבר חשב עלי וקיבל כוח להמשיך. היום הוא מפורסם בתחומו, מה שמרגש אותי שהוא מייחס לי את ההצלחה שלו. אני אפילו לא זכרתי אותו כמחזר. מה שנקרא היום :"לא ספרתי אותו". שבוע טוב לכולנו

No name for now

New member
אני לא מבינה את ה"בעלות" הזו

אני בפרנציפ לא רוקדת עם אלה שמתנהגים כאילו אני שייכת אליהם. היו לי מקרים שפשוט השאירו אותי בהלם מהחוצפה ולגבי המקרה שלך, לדעתי היא הרבה יותר גרועה בכך שהיא מאפשרת לו לשלוט בה ככה

יודקה מ

New member
או איזו התקפה... ממש לא כך,

אין זו בעלות, אלא הערצה לשמה! אני מעריץ את הרקדנית הזו כל כך, ומודה לה על שבזכותה אני נמצא היכן שאני היום מבחינת ריקודי עם. ואם אני אומר שיש לי פנטזיה להגשים והיא לרקוד איתה, אז מותר לי לפנטז. ומה גם שמעולם לא הזמנתי אותה לרקוד ומעולם היא לא הזמינה אותי. אז אולי מישהו מלמעלה מכוון זאת מי יודע... אני נוטה להאמין שלכל דבר יש סוף וגם להמתנה...

No name for now

New member
ענית לי?

התכוונתי לבעלות של בן-זוגה עליה בכך שהוא לא מרשה לה לרקוד עם מישהו אחר כשהוא בהרקדה (מעניין מה הוא היה עושה במקרה ההפוך), אתה נקלעת לאי הנעימות שלא באשמתך

למעלה