לא נפרדים מבן זוג?

אליק 31

New member
מאחרת כרונית, יש להעניש אותה על

ידי שאומרים לה לחכות עד גמר סבב הזוגות, אם לא תעשה כן, תימצא במצב שאף בת זוג חליפית לא תרצה לרקוד איתך, כי היא כבר יודעת שאתה "תעיף" אותה באמצע הסבב,דבר שאינו נעים במיוחד. תשובה לקסמי הדרבוקה.

כשבן הזוג שלי

אחר ורקדתי עם בן זוג אחר.לא הפסקתי את הסבב.הוא הבין ואמר אוקי----האיחור שלי וזאת בעיה שלי.אגב...גם אני איני מצפה כאשר אני מאחרת שבן הזוג ינטוש באמצא הסבב. לעומת זאת קרה לי.שרקדתי עם בן זוג שזוגתו אחרה.למדנו ריקוד חדש ואז...הגיעה הבת זוג שלו.הוא נטש מיד אפילו לא רקדנו את הריקוד שנלמד [אני לא הייתי מעזה להתנהג כך].אגב....עם אותו איש רקדתי בהזדמנות אחרת בהרקדה חינמית.הבת זוג שלו הגיעה באמצע הסבב ניגשה אלנו ואמרה לו:מה? זהו......אתה לא רוקד אתי?
.הוא כל כך פחד ורקד איתה.שבוע לאחר מכן הוא התנצל בפני. בקיצור יש סיפורים די מוזרים סביב עני ריקודי זוגות.

חוויתי זאת משני הכיוונים../images/Emo13.gif)

כשבן זוגי אחר, רקדתי עם אחר, כשהקבוע הגיע, אמר לי הרוקד:" את יכולה לחזור אל הקבוע, אני אבין
" אך תשובתי הייתה:" אני שלך
) לפחות עד שהרקדת הסבב תגיע לסיומה
)" וקרה גם אחרת,שרקדתי עם רקדן, ממש מדופלם (ומה זה הזעתי מלחץ
) ופתאום בת זוגו הגיעה, ולרגע לא חשבתי , להציע,.... שלזרועותיה,יחזור, וגם הוא, למרות שהייתה לו הזדמנות, אמר:" היא אחרה, אז שתחכה לסבב הבא!!"

גם אי חוויתי זאת משני הכיוונים ...

בעיקרון, כאשר בן הזוג מאחר ומישהו מזמין אותי, אני מידעת אותו שאני מחכה לבן זוגי. אם מקובל עליו, רוקדים יחד עד שבן הזוג מגיע - מסיימים את הריקוד הנוכחי, ואז פונים לבן הזוג איתו קבענו מראש. כלומר - הסידור הזה עובד לשני הכיוונים. בסבבים של שעה - מוגזם, לע"ד, לחכות עד גמר הסבב, בייחוד אם האיחור לא היה משמעותי. בסבבים של חצי שעה (ראו הדיון שהיה...) אפשר, אולי, גם לסיים את הסבב, תלוי, שוב, תלוי במידת האיחור ובמה שסוכם עם בן הזוג הזמני מראש. בשום מצב, לא נוטשים פתאום ונעלמים.

בדרך כלל אני מציינת מראש

שאני ממתינה לבן זוג.והיה אם האיחור מוגזם ורקדתי עם מישהו אחר.לדעתי הוגן יותר להמשיך את הסבב[כוונתי לסבב של חצי שעה].

עזרא!... ממש "חיזור גורלי"

מאחל לך הרבה מחזרות שתרצנה לרקוד איתך ושתמצא לך אחת כלבבך.

No name for now

New member
זה קצת גבולי

איחורים קורים והשאלה היא האם ממש קבעתם שעה או שקבעתם להיפגש שם? למשל לבן זוגי לריקודים אני מדווחת על שעת הגעה משוערת כדי שהוא יוכל להחליט אם הוא מעדיף לרקוד עם מישהי אחרת בסבב הראשון או להמתין לי ולרקוד רק חלק ממנו. בכל מקרה אם היא אחרה או התעכבה ובחרת לרקוד בינתיים עם מישהי אחרת זה בסדר גמור לדעתי, אם זה פעמיים רצוף יש לך בהחלט זכות לומר שמבחינתך איחור גורר ביטול (היא הרי יכלה גם לא להגיע בכלל), אבל עדיף היה לומר משהו כבר בפעם הראשונה שהיא איחרה כדי לחסוך אי-נעימות. ללא ספק לומר שהרסת לה את הערב זו הגזמה פראית

יודקה צא מזה, תמשיך הלאה

הרי יש כ"כ הרבה בנות זוג פנויות. ממילא הרי לא תרקוד איתה יותר. ומקרה שקרה לי לפני שנים רבות, ובו אני הייתי האיש הרע. באחת ההרקדות הכרתי בחורת חמד. הקליק נוצר באחת. רקדנו עוד שתיים שלוש הרקדות והיה ברור שהולך להיווצר קשר ארוך טווח. מאחר והגברת יכלה להתפנות רק ליום אחד בשבוע, בו רקדנו ביחד, ניצלתי את הימים האחרים לרקוד עם בנות זוג אחרות. רצה המקרה ולהרקדה מסוימת שאליה הזמנתי בת זוג כלשהי, מופיעה בחורת החמד. בתום סבב הזוגות הראשון, מודיעה לי בחורת החמד, כשהיא נראית פגועה, ועיניה רושפות בזעם עצור, שהיא מצפה שאת המשך הערב אמשיך איתה... היה לי ברור שאם לא אמשיך איתה את הערב אני מאבד אותה, מה שלא יכולתי להרשות שיקרה... נו אז מה עושים? הסברתי לבת זוגי הנוכחית את המצב, היא הבינה, בסבב הזוגות הבא כבר רקדה עם אחר. נשארנו ביחסים טובים וגם רקדנו ביחד בהמשך. ועם נערת החמד...הקשר הלך והתהדק ונמשך זמן רב. הוכחתי אותה על מעשיה באותו ערב, אבל אנחנו עדיין לא מסכימים על אותם האירועים.

יודקה מ

New member
יצאתי מזה בו ברגע,

אני רוקד מתחיל יחסית ודרכי לא היתה זרועה בשושנים עד שהצלחתי ללמוד לרקוד זוגות באופן סביר, כיום קל לי יחסית למצוא בת זוג לרקודים ואפשר לאמר שאני כמעט ולא מתאמץ למצוא ואני לא אומר זאת בשחצנות. למדתי שבת זוג לריקודים לא חייבת להיות רקדנית מעולה ושסימפטיה בין השניים היא לא פחות חשובה.

היטבת להפנים , יודקה!

כגבר, באמת לא תהייה לך בעיה למצוא בת זוג נחמדה, מקרב המתחילות והבינוניות, ואפילו מתקדמות מסוימות, ישמחו לחולל איתך. ומה שחשוב ,באמת, זה להנות ביחד, גם אם מפספסים, צעד או סיבוב לחץ.

תלתלים8

New member
בהחלט עברה על אחד מכללי "אל תעשה"|ל

לדעתי היא חצופה, חסרת רגישות, ובנוסף גם טיפשה.... כמו שעזרא סיפר, אם היא תמשיך להתנהג בצורה כזו, היא תשאר ללא בני זוג. אני מהמחמירים... לדעתי לאחר שקובעים עם בן זוג, לא מבטלים למען בן זוג אחר (אלא אם מדובר בלפחות יום אחד לפני ההרקדה). והנה הסיפור שלי: יש לי פרטנר איתו אני רוקדת קבוע פעם בשבוע. מאוד
אוהבת לרקוד איתו, ומוכנה לרקוד איתו גם שלוש פעמים בשבוע. כרגע זה מתאפשר פעם בשבוע באופן קבוע ושאר הפעמים מה שנקרא "על בסיס מקום פנוי". יצא שקבעתי עפ פרטנר אחר (להרקדה הלא קבועה שלנו), ובאותו היום התקשר הפרטנר האולטימטיבי והציע לי לרקוד איתו, כאשר אמרתי שאני כבר מסודרת לאותו יום שאל אם יש לי אפשרות לבטל מה שקבעתי. כמובן שלא ביטלתי, ורקדתי עם הפרטנר השני למרות שהיה לי ברור שפחות אהנה. אני תמיד מנסה לחשוב, איך הייתי רוצה שינהגו איתי, ומנסה להתנהג בהתאם. יודקה, כמו שכבר כתבו לך, לדעתי כדאי לך להמשיך הלאה, ולמצוא פרטנרית שיש לה בנוסף ליכולת ריקוד גם רגישות ויחסי אנוש טובים. בהצלחה!!

יודקה מ

New member
לעומת זאת, יש מישהי שהבטיחה

לי שתרקוד איתי כאשר אהיה רקדן ראוי והיא ממתינה לי עד היום שאלמד לרקוד, אני ממתין לה בסבלנות ומי יודע, אולי יום אחד עוד אהיה רקדן ראוי. המישהי הזו היא באמת מיתוס עבורי, וייתכן שבתת המודע שלי, אני רוקד ומתאמץ ללמוד על מנת להגשים את החלום הזה שכנראה לא יתגשם לעולם... נחמתי היא שאני רוקד ונהנה ולא רואה אף אחד/ת ממטר... (אבוארבע ירושלמי). שתהיה שנה חדשה ונפלאה לכולנו! יודקה

תמשיך הלאה

יש הרבה דגיגות בים בחר לך רק פנויה למי שיש לה בן זוג זבשה שלא הגיע שתשב מעט יש הרבה פנויות שיושבות ומצפובהצלחה

למעלה