לא נפרדים מבן זוג?

יודקה מ

New member
לא נפרדים מבן זוג?

קצת קשה להתמודד מול בת זוג שמשדרת בעלות על בן זוג אני נאלצתי לפרוש מהרקדה כדי לא לפגוע.. יש לי סיפור: קבעתי לרקוד עם רקדנית שיש לה בן זוג קבוע וזאת מיוזמתה. הוא מצידו הודיע לה שלא יגיע להרקדה והיא אף התקשרה לוודא זאת סופית איתו ועל סמך זה היא קבעה איתי. לפני הסבב השני של הזוגות הבחור הופיע וכששמע שהיא רוקדת איתי אמר לה "תגידי לו שאת רוקדת איתי". וכך עשתה הבחורה... לא רק זאת, את רוב הריקודים הם לא רקדו ורק צפו מן הצד. נו........ מה תגידו? אני אמרתי לה שאני מרחם עליה.

אליק 31

New member
גם תרחם עליה, וגם תבוז לה, וגם יש

לך זכות לכעוס עליה, איני יודע מי היא, אבל היא מהזן הכי אנוכיי, הכי בלתי מתורבת, הכי ארץ ישראל המכוערת, הייתי מטיל עליה חרם, ואף מפרסם את דבר התנהגותה ברבים, למען יראו וייראו, למה אני כועס? כי מישהי עשתה את זה לי. עוד לא החלטתי אם זאת ברבריות או הוטנטוטיות

יודקה מ

New member
לא הייתי נותן לה כזה קרדיט

להרוס לי את הערב, אני נהנתי מאד למרות שרקדתי עם משהי אחרת...

rak dan

New member
אליק קטן עלי, הסיפור שלי משו משו.

תמיד יש סיפור דומה אבל מכוער יותר. שמתי לב שאתה כבר לא רוקד איתה, למרות שבקשת שאספר לך, התעקשתי שלא ללכלך כל זמן שאתם רוקדים ביחד, האם הנתק שלכם הוא סופי? אחרי זה העפתי אותה לכל הרוחות, למרות ששנה רקדנו קבוע זוגות, וגם היתי קצת כותל מערבי לכל הבעיות שלה, אבל לסיפור שלי יש סוף משעשע.

יודקה מ

New member
לא, אני לא כועס עליה, אני כועס

על בן זוגה החוצפן שמנצל את חולשתה. אני שוקל להתעמת איתו בפעם הבאה כשאראה אותו... איתה דיברתי כבר ואמרתי לה את מה שהיה לי לומר. סיפרתי את הסיפור הזה למען ישמעו שאר הרוקדים/ות ויפנימו. בהזדמנות זו אאחל לכולם בריאות, אושר והצלחה לשנה החדשה. יודקה.

king66

New member
../images/Emo45.gif צודקת, שושקה

בן זוגה לא חייב לך כלום !!!!!!!!!!! אז אין לך מה לכעוס עליו. ועליה ???? הייתי מציע לך שפשוט תתעלם ממנה !!!! וכמובן, תמשיך הלאה.

יודקה, אני מציעה לך ש...

את האנרגיות שלך, תשקיע בריקודים ובבנות זוג אחרות (ולא חסרות כאלה). אתה כותב: "אני שוקל להתעמת איתו בפעם הבאה כשאראה אותו" נו..ומה יצא לך מזה??? האם אתה רוצה לחנך אותו? בעבר, עלתה לפורום השאלה: "האם מותר לגנוב בן/בת זוג"? וכפי שטענתי אז, אין כאן שום ענין של גנבה. כל אחד עושה כראות עיניו. אם היא היתה מוכנה לוותר עליך, סימן שאינה מעוניינת לרקוד איתך. אז, הסק את המסקנות. חוץ מזה, קח בחשבון, שאין לך בעלות על אף אחת מהרוקדות....

לע"ד, היא עברה על אחד מכללי ...

ה"אל תעשה"
כן, גם בין חבורת הרוקדים יש כללי התנהגות של "עשה ואל תעשה". בהחלט לא מקובל לקבוע עם בן זוג ולנטוש אותו באמצע ההרקדה - ולא משנה אם יש לגברת (או לגבר, במקרה ההפוך) בן זוג קבוע שבוחר להגיע במפתיע. בעיניי, לקבוע עם בן זוג זה כמעט כמו "חוזה", גם אם מדובר בערב חד-פעמי בלבד, זו התחייבות. לא רוצה - אל תקבעי, אבל ממש לא נוטשים ככה מישהו באמצע הרקדה - הרי הרסת לבן האדם את הערב שלו....

פרפר נחמד.פעם שקבעתי עם מישהי

ורקדתי איתה. פתאום, עזבה אותי באמצע הריקוד ורצה אל בן זוגה הקבוע, שהופיע פתאום. אפילו לא היה לה זמן לבקש סליחה. מאז יש לה בעיה, אין לה בן זוג, כאשר מבקשת לרקוד איתי, אני עונה בשלילה.

מקרה שונה קרה לי.קבעתי עם משהי

שאחרה בהגעה פעם שניה היא אחרה 20 דקות, חיכיתי לה 15 דקות, ורקדתי לבד בזמן הזוגת, ומשהיא שעמדה בצד בקשה להצטרף אליה. הסכמתי ולא אמרתי שאני ממתין למישהי. פתאום היא מופיעה לידנו, מבקשת ממני לעזוב את הרוקדת, ולרקוד רק איתה, כי קבעתי לרקוד איתה. סרבתי לעזוב את הרוקדת, הסברתי לה שהיא אחרה פעם שניה וחיכיתי לה רבע שעה וכעת היא מפריעה לנו. היא המשיכה להפריע לנו בטענה שהרסתי לה את הערב. בקשתי ממנה כמה פעמים שלא תפריע, לא עזר, היא כל הזמן נדנדה. אחרי זה אמרתי לה שאני מבקש שלא תדבר איתי לעולם ושתעזוב אותי לנפשי, לא עזר כלום, כל הערב נגשה אלי ואמרה לי שהרסתי לה את הערב. במקרה היא גרה כ-30 מטרים מההרקדה. אחר כך חבר שלי סיפר לי שגם הוא זרק אותה, כי היא תמיד מאחרת או לא מגיעה בכלל, ותמיד יש לה תרוץ טפשי למה אחרה או למה החסירה.

יודקה מ

New member
אני רוקד עם אחרת ומיידע אותה

שארקוד איתה עד שבת הזוג שלי תגיע.

למעלה