לא נעלמתי. הכפלתי.

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזו דרך נהדרת להתחיל את השבוע ! מאחלת לך הריון קל ומשעמם !

רומי 007

New member
כל הכבוד מותק!!!

זו הודעה מרגשת ומתאימה ליום ראשון בשבוע. מקווה שעוד יצטרפואליך עוד כמה מאיתנו השבוע. תשמרי על עצמך ובהצלחה

שושי @:-)

New member
שאני אמות ../images/Emo129.gif .......

ככה בסתר בסתר היתה לי תחושה עלייך ואני שמחה שצדקתי
שיהיה לך הריון מלא ועגול שיולד ממנו תינוק שמן ומתולתל וגבוה! איזה כיףףףף שושי

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קלולולולולולולולולו

שני חתולים מפוחדים בוהים בי בעודי צורחת כאן בחדר. טאבי יפתי, אני רועדת ונרגשת ומאושרת ובוכה משמחה. הכפלת ושילשת ופעם בך הלב. שיתחפר בך החתלתול הקטן עוד שמונה וחצי חודשים. שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. עשינו
על דימום בהשתרשות
ענק נועם+
+

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif

יששששששששש לפתוח ת´שבוע עם כזו בשורה,,,ז"א שיהיה אחלה שבוע, ועם מלאן בשורות טובות. מזלללללללללל טובבבבבבבבבב חתלתולה

טבי איזה כייף ../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo48.gif

איזה כייף לפתוח את הפורום ולחפש הודעה חיובית - ולמצוא איזה כייף למצוא הודעה כזאת - ולגלות שזאת את איזה כייף לחשוב שאולי??? היה לי חלק בזה - אבן Ruby איזה כייף לשמוח בשמחתך. המון מזלטוב ואהבה

רומי^^

New member
טאאאאאאאאבייייייייי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יואו - איזה יופי!!!!!! מאחלת לך הריון נפלא וקל, עם כמה שפחות בחילות וצרבות....(נו, הצרות האלו של ההריוניות הרגילות...
)

יפעתי&

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo49.gif

שיהיה לך הריון קל ומשעמם...

מזל טוב טאבי. ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

בשעה שלוש קיבלתי טלפון בהול מיפית, שידעה שאני מלמדת בשעה זאת, היא התקשרה עם בשורות שעד עכשיו אני לא מעכלת: "טאבי בהריון" טאבי, אני כלכך מאושרת בשבילך, שמחה שנעלמת בשביל דברים כאלו. שההריון ימשיך ויתפתח, בלי שום תקלות. ומקוה שההריון הזה יהיה הסיפתח להרבה הריונות קלים.
שרה

ligo

New member
טביקאט

איזה כיף! איזו הפתעה! שמחה נורא לשמוע שהכול בסדר ושיש דופק ומאחלת לך רק טוב בהמשך

הרמוניה

New member
איזה כיף../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

נורא שמחה לשמוע מקווה שהצרות הקטנות יסתדרו מהר ושתוכלו לשקוע לתוך הריון ארוך ומשעמם..... הרמוניה

יובל@

New member
מזל טוב חתולונת../images/Emo54.gif

איזה כיף לשמוע שיש דופק!! שיהיה לך המשך משעמם והריון קל, ותישמרי על הגור הקטן. יובל

למעלה