לא נעלמתי. הכפלתי.

טביקאט

New member
לא נעלמתי. הכפלתי.

עדיין לא מאמינה שכותבת את השורות האלה. נראה לי מישהי אחרת... לפני שבועיים נשברתי פה כשהגיעו סימני המחזור. חשבתי שזהו. אבל לא. הסימנים נעלמו יומיים אחרי. מסתבר שיש דבר כזה- דימום השתרשות (ואני חשבתי שזה סתם תירוץ לדחות את התקווה עוד כמה ימים בכל חודש...). בדיקה ביתית הראתה פס חלשלוש עד שקוף, ושוב שברון לב. בדיקת דם יומיים אח"כ נתנה את התוצאה המיוחלת- בטא 138! ההכפלות אח"כ היו תקינות- אבל עדיין לא סיפרנו לאף אחד. והיום ראיתי דופק! (עדיין רועדת מהתרגשות)- אמנם עוד לא הכל תקין (דימומים קלילים בשבוע האחרון), אבל הרופא אופטימי. גם אני מתחילה להיות. מצטערת שלא הייתי אתכן ושיתפתי בשבועיים האחרונים- הכל היה לא ממשי ופחדתי לחזור... מליון ברכות לכל המצליחות, ועוד יותר מזה חיבוקים חמים לכל אלו שלא- זה יבוא בסוף. יודעת. אוהבת אתכן (ואתכם) המון- על כל העידוד והחיבוקים לאורך הדרך. הפורום היה וימשיך להיות דף הבית שלי- המקום הראשון שבודקת בו מה קורה... מחכה לכן שתצטרפו טביקאט

עמית@

New member
רוצה גם וגם? טאבי ../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif

כל חתולי השכונה מתכנסים לכבוד המאורע, מצמררים זנבות ומגרגרים זמירות. מזל טוה טאביקטתי עמית

באאבו

New member
קולווווווללללללוווולללללוו ../images/Emo2.gif

היי, טביקאט איזה בשורות טובות! שיהיה המון הצלחה, הריון קל, נעים ומשמין!
באבו

שירלי.ה.

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif איזו הפתעה נהדרת../images/Emo70.gif

שיהיה הריון ארוך, קל, משעמם ובריא
רק אושר ושימשיך טוב. שירלי.

מזל טוב טאביקאט וברוך מעברך

לפורום הבא. מאחל המשך תקין ומה שפחות דאגות שמלוות את ההריון בהמשך. ליאור

חתולה (במלעיל) מסטולה...../images/Emo108.gif

מזל טוב שיהיה לך. בשורות נהדרות. תנוחי טוב ושיהיה הריון מקסים , מיאו שכמוך.

עידית ד

New member
מיאוווווווו....... ../images/Emo108.gif ../images/Emo108.gif

איזה כייף שהחתולה שלנו בהריון איזה כייף שראית גור עם דופק בבטן מזל טוב חתולה שלנו
עידית

אפשר לפצוח בצהלולים?

חתולונת, איזה יופי! איזה אושר! מרוב שמחה נגמרו לי המילים. שיצמח ויגדל, בריא ושלם. ים של נשיקות ואושר
מרב

מיכל ק-ש

New member
אין כמו הודעה כזו כדי לפתוח ת´שבוע../images/Emo70.gif

ח-ת-ל-ת-ו-ל-ו-נ-ת, איזה יופי
. איזה כיף!
שרק ימשיך תקין עד ללידה ועד לתינוק הבריא והמקסים.
, תתחדשי ותהני, מיכל

דינדה

New member
מיאאוו !!../images/Emo108.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

איזה יופי על הבוקר ! שיהיה בהצלחה !!

רוני@30

New member
איזה יופי! מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שיהיה לך הריון מצוין !!! וילד/ים מעולים !!! בהמון שמחה, רוני

../images/Emo49.gif איזה יופי.

שמחתי להכיר אותך במציאות, ו"לראות" את זיו פנייך בתרתי משמע לקבלת החיובי הענקי. שימשיך ויהיה רק טוב. אמן. סאני.

..נעמה

New member
ואאאו איך שימחת אותי../images/Emo23.gif

שולחת חיבוק ענק, באמת ריגשת אותי. עכשיו את חייבת לשלוח לנו אנרגיות חיוביות כי כמו שעמית אמרה גם אנחנו נורא רוצות. עשית לי ת´יום!
אוהבת נעמה

יפית@

New member
נשמתי היקרה , איזה אושר לשמוע../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה אני פותחת את הפורום והודעתך צצה לי מול העיניים קראתי אותה כבר 7 פעמים - לא מעקלת את התוצאה האדירה, מתרגשת , מצומררת ואין לי עוד מילים לתאר עד כמה אני שמחה בישבילך. יו , תחשבי על זה שביום שהבונבונים שלך הוכנסו לגופך אני את ושושי היינו ביחד ואפילו שתינו קפה בקפיטריה. איזה מגניב! מאחלת לך הריון קל , ארוך ומשעמם וב"ה תגמרי בשלום בידיים מלאות. אוהבת אותך מחבקת ומנשקת חזק חזק יפית

ווהו!!! מזל טוב!!

טאבי, כל כך שמחה לשמוע את החדשות שלך... שיהיה הריון נפלא וארוך, ושהתוצאה בסופו תצדיק את כל מה שעברת כדי להגיע אליו...
רטובה

מרב.

New member
טאבימיאו! ../images/Emo48.gif

איזה תענוג של בשורה, אחרי שחשבתי שלאחר אותו כישלון (זוכרת שדיברנו..??) לקחת חופש מהנושא ומהפורום. חסרת כאן בשבועיים האחרונים, ואני מאושרת לשמוע שבדיוק מהסיבות הנכונות... היית כל כך עצובה ומיואשת מהטיפול הזה- וזה רק מחזק את הביטחון שאין להאמין לתחושות הגוף, כי תחושות תחילת ההריון ולהבדי- הגעת המחזור- דומות מדי ומטעות אותנו, לחיוב ולשלילה. אז שיהיה הריון קל ותקין, עם הכפלות של הבטא אך בלי הכפלה במשקל
רק אושר ושמחה, אני בטוחה שתפרחי בהריון הזה- מרב

yaelhul

New member
מזל טוב טאבי קאטטטטטטטט ../images/Emo25.gif

איזה כיף של בשורות לשבוע חדש !!! ואיזה כיך שמתוך הבכי יצאה שמחה כזו גדולה. הלוואי וכל מי שנעלמת פה לכמה ימים תחזור עם בשורות כאלה. מקווה שהדימומים יפסקו ושיהיה לך הריון חלק ומשעמם עד סופו הטוב. מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב !!!!!! יעל

למעלה