לא נעים לי לומר

shaul flowers

New member
לא נעים לי לומר

ואני אפילו מעט מתבייש, אבל אל תזכרו לי את זה, כי באמת שזה גורם לי ממש להסמיק עד עצמות הלחיים. אני מתעתד להכנס לעשור החמישי בחיי, ועד היום אף פעם לא חסר לי.... אתם יודעים, נשים מתות עליי!!! אבל עד עכשיו הייתי בהודו ואני למעשה עדיין פה ואני לא זוכר איך זה להתחיל עם נשים. לפחות לא בגיל כזה. האם עדיין ראוי שאביא פרחים? אבל פרחים נובלים בדרך כלל... אולי אני אביא בוטנים. אבל חמניות, אח, רק חמניה מביאה אהבה! ווה ווה ווי ווה. אז אני שואל, מה צריך לעשות? לא שאני לא יודע, אני פשוט לא בטוח. בטח שאני יודע, אני רק מתלבט ומתחבט.

shaul flowers

New member
להתחיל ככה

עם נשים? בטח מקדמת! ווה ווה ווי ווה, נשים מתות עליי! נופלות בקסמיי. תשמעי, שלב ראשון: חמניה צהובה שלב שני: סרט ומסעדה שלב שלישי: אהבה וחתונה! חוץ מהקטע של החתונה הכל בסדר... יש לי פחד ממחוייבות. פעם הייתי בטיפול בגלל זה, אבל הפסיכולוג שלי היה פרוידיאני ואני רציתי טיפול בשיטת המהרישי יוגי ג'ימבורי ולכן נסעתי עד לכאן.

גאיה ק

New member
../images/Emo201.gifמ(ס)תלבט רצית לומר

וואי וואי איזו פרסומת סמויה.. לרמה הזאת הגיע השיווק?!

shaul flowers

New member
את צודקת,

זה פשוט נורא מה שנהיה מהאינטרנט. ווה ווה ווי ווה, פעם היית מטייל ברשת ומקסימום נתקל בוירוס... אני לא ראיתי פרסומת, איפה ראית פרסומת? למעלה, למוצרי שיער? תקראי לי שאני אראה גם. ראית לאן מתדרדר שוק השיווק? ממש תקשורת עויינת! והם עוד רוצים ממני תגובה... לא משתף איתם פעולה, פרפצים משוקצים.

shaul flowers

New member
נו, בודאי

אבל גברת ערדניקית, למה חולה? תהיי בריאה עליי! נשים מתות עליי!!! אני לא מכיר שום דוב'לה, מי זה דוב'לה? ההוא שדומה לבן דודה שלי מצד הסבתא, אחות של אבא, מהצד של אמא של משה? אני מעדיף שאול. שאול פרחיו ובניו.

למעלה