לא ניתן לזוועה לנצח!

yossi018

New member
משה, אני מתפלא אליך!

יש לך ממש גן חיות בבית מקנרים וכלבים ואפילו גידלת איזה חתול בבית והיה לך עורבן, בקיצור עברת את כל סוגי החיות כמעט... דווקא ממך לא ציפיתי לתגובה כזו! לחיה אין את הזכות לנשום ולחיות בצורה הטובה ביותר? נכון, אני לא חובב חתולים כ"כ אבל אני מאמין שגם לג'וקים יש את הזכות לחיות (כן - ואל תגיב על זה!). ואל תשכח שאפילו היתוש נברא לפני האדם!

y l 18

New member
למה אתה מתערב ינעל

משה צודק יש לנו מספיק דברים להתעסק בהם ובוודאי עצרות שיותר חשובים מהפגנה למען חתולים. אף אחד לא אמר שאני רוצה להרוג חתולים ואני גם לא מכיר את הסיפור אני מאוד אוהב חיות פשוט שיעשע אותי שמארגנים עצרת לחתולים ואני לא מתבייש שזה מצחיק אותי.......האמת יש לי דיעה לגבי העניין אבל אני לא אגיד אותה כדי לא לפגוע באנשים כאן. ובכל מקרה אם פגעתי מצטער אבל אני עומד מאחורי דעתי.

MS6

New member
יוסי שוב (בפעם המיליון) אתה...

מגיב בלי שום קשר!!! מה כתבתי? כתבתי שאין לחיות זכות לחיות?!? מה אתה מכתיב לי דברים?? תפסיק לדבר בלי שום קשר ותתחיל לקרוא הודעות עד הסוף. אני אוהב חיות וימשיך לאהוב חיות וגם אפעל ככל שאוכל למענם, אבל זה לא יגיע לרמה של עצרות למען חיות. הצלת חיות חשובה לי אבל לא נמצאת בראש סדר העדיפויות שלי.. אני לא אצחק על מי שילך לעצרת כזו אבל אני לא רואה עצמי הולך לשם.

למעלה