לא ניתן לזוועה לנצח!

האחמית

New member
../images/Emo153.gif משהו שכתבו על זה בפורום אחר

השירותים הוטרינרים רוצחים מדי יום עשרות חתולים ברחבי הארץ. לא ניתן לזוועה להימשך, החתולים אינם אשמים במחדלי הרשות, הם אינם הגורמים או המפיצים למחלת הכלבת. 2 מליון חתולי רחוב בישראל עומדים לשלם את המחיר. היום אלו חתולי הרחוב, מחר הכלב/החתול שלך! עשרות אזרחים מתארגנים לעצרת זיכרון ביום רביעי ב-8:00 בבוקר מול משרדי שר החקלאות המאבק הזה הוא של כולנו. הגיעו בהמוניכם

y l 18

New member
מצחיייייייייייייק אהבתי את הבדיחה

תגידי יש לך את השם של האתר המצחיק שממנו הורדת את התמונה?

g a n d i

New member
אז זהו שהן מה זה לא צוחקות.........

*איך רואים שאתה לא מכיר את רותם*

faith2

New member
יוסי

יש לך כלב? יש לך חתול? אתה אוהב אותם? אם יום אחד יבואו מהעירייה להרוג אותם....להרוג חיה כל כך תמימה שלא נושאת את הנגיף...(חתולים לא נושאים את נגיף הכלבת) יבואו ויהרגו לך את הכלב\חתול שגדלת איתו כל חייך....לא תרצה להדליק נר זכרון עליו? לא תרצה לזעזע את המערכת הווטרינרית הרשלנית? ושלא תעז לצחוק על כאלה דברים, שתחווה צער כזה תהיה לך הזכות לצחוק\לבכות על המקרים המזעזעים הללו. תסתכל על התמונה בצורה עמוקה יותר, ולא שיטחית, מבטיחה לך שתראה תמונה שונה לגמריי מה שראית בדיוק בשנייה הבודדה שצפית בתמונה!

y l 18

New member
תשמעי רותם.

היה לי כלב ופרנקו בא ולכד אותו לא אולי בכיתי קצת אבל נר זיכרון???????????? עצרת זיכרון??????????? אפילו לבני אדם לא עושים תמיד עצרות אז לחתולים????? והאמת בסשנייה הראשונה זה היה מצחיק ועדיין זה נראה לי מצחיק לא ידעתי שאת רצינית זה פשוט מצחיק אותי.. עצרת לחתולים.

האחמית

New member
../images/Emo153.gif תראה...

נכנסתי לפורום חתולים..ששמה בעצם מארגנים את הכל, והמטרה של כל זה היא בעיקר למנוע מקרים כאלה שוב, ואני ממש חושבת שזה עצוב שקוראים מקרים כאלה בכלל. נכון שזה נשמע דיי מצחיק, עצרת זיכרון לחתולים, אבל הרעיון שמאחורי זה הוא הרבה יותר רציני וחשוב לפחות לפי דעתי

faith2

New member
המטרה היא לזעזע!!!!

כמו שלי ולך יש נשמה, כך גם לבעלי חיים.

yossi018

New member
שתיקה יפה לחכמים קל וחומר לך!!!

נגעת לנושא רגיש אצלי (איפה הכומר? אני מתוודא) אני אוהב חיווווווות!!! במיוחד את מיסטי שלי!!! היו לי 5 כלבות קנרים ואפילו תוכי אחד... פיפי הראשונה, פיפי השנייה, ברק, מיני, פיפי השלישי ומיסטי (הנוכחית) רובנו פה נהגים חדשים (ומי שלא הוא לא נהג...) אנחנו צריכים להיזהר מאוד בכביש, כי משום מה חתול רואה אוטו הוא רץ ישר לגלגלים שלו...

כמה תיקונים

חתולים בפוטנציה יכולים להיות נשאי כלבת, אבל מה שעשו בכפ"ס ובנווה איתמר זה שלכדו והרגו את כל החתולים בסביבה, בלי קשר לזה שהם נושאי כלבת או לא. עשרות חתולים נהרגו כי העירייה לא טרחה לטפל בבעיה מבעוד מועד (מסע מקיף של חיסון ועיקור היה פותר הרבה בעיות). כך יוצא שהרבה חתולים -בריאים- משלמים בחייהם על טעויות אנוש. מצד שני, לטעמי להשתמש בחתולים שכבר מתו כפרופגנדה הוא די ציני. וחבל.

אלברט G

New member
חתולים דווקא כן

חתולים יכולים להעביר כלבת באבוע בוע!!! (כלומר: בכיף...)

A m i r 17

New member
מאוד בוגר יוסי....

במקרים כאלה באמת עדיף לשתוק.... עדיין לא הבנתי מה מצחיק בזה? מצחיק אותך שיש עכדיין אנשים בעולם הזה שאיכפת לך מכל היצורים החיים גם מהמסכנים ביותר שללא קורת גג וחשופים למחלות? אם זה באמת מה שמצחיק אותך אז צר לי אבל אתה חסר חוש הומור...

MS6

New member
מה נסגר איתכם?

איזו התקפה.. אנסה להסביר את דברי יוסי: יוסי, לא אמר שהחיות לא חשובות לו או משהו כזה, מה שנראה לי שהוא התכוון אליו זה שיש לנו מספיק בעיות שבעיית השמדת החתולים באיזו שכונה בכפ"ס מתגמדת לעומתם.

faith2

New member
אם ככה....

רמת המוסר שלכם מאוד נמוכה. חבל שחיים של חתול או כל יצור אחר לא נחשבת אצלכם במשהו ששווה להצילו.

אלברט G

New member
המוסר מתחיל מהדברים הקטנים

השאלה הבאה היא אישית לכל אחד וניתן להסיק ממנה מספר דברים: תחשבו מתי בפעם האחרונה עזרתם לאדם באמת מסכן ונזקק? (שיכול להידבק במחלות ואין לו קורת גג, אירגנתם בשבילו הפגנה, פניתם לרשוייות ושיניתם דברים למענו) אם זה היה בשבועות האחרונים - הידד למאבק החתולים!!!!!!!! אם לא,
? נ.ב. חבל שהעולם לא מושלם אבל אחרת לא היה בכלל מה לעשות

למעלה