לא ניצחנו.

Ronyyyy

New member
לא ניצחנו. ../images/Emo10.gif

בנות גילמור זכו ב"save one show". זה אומר שלא תהיה עוד עונה , לא? http://www.eonline.com/polls/full_page_poll.jsp?pollID=6084

אולי כן תהיה../images/Emo10.gif

בואו נקווה שCW יבינו שעוד עונה רצויה מאוד...
וישדרו את העונה החמישית.. חח

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifאני דווקא מקווה...

שיסיימו את העונה ה4 בשיא, ולתמיד. זה לא שלא הייתי רוצה עוד עונה, אבל עכשיו שחושבים על זה אז אין להפקה שום דבר לתת לנו בתור עלילה לעונה 5... וכמו האו.סי, אם הם ימשיכו לעוד עונה יהיו הרבה סיכויים שיקטעו אותה באמצע
לא רוצה להישמע פסימית, אני בכל זאת מקווה שהעתיד של הסדרה יהיה טוב...

יש לי שאלה ולא ידתי לאן לשרשר..

מי זאת ניילי? חח כי אני לא מבינה מי זאת ולפי מה שידוע לי לבתאני גו'י לאנז קוראים בסידרה היילי לא ניילי :/

ענבררר

New member
איזה באסה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

לא לסקול אותי באבנים
אבל אני רציתי שורוניקה מארס תנצח כי זה היה הסיכוי האחרון שלה =[ למגרש ביתי יש סיכוים טובים יחסית, יותר ממה שיש לורוניקה מארס

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifורוניקה מארס היו מקום מעל

למגרש ביתי...וצמודים מאוד לבנות גילמור

רבההה

New member
אני איתך!!

אני מקווה שזה לא ישפיע, ובאמת ימשיכו את ורוניקה מארס.. וברור שגם את מגרש ביתי :)

0RainGirl0

New member
היה די ברור, לא נורא.

אני רק מקווה שהעונה תסתיים בפרק טוב, שיכבד סיום של סידרה כ"כ מוצלחת.

nataliii

New member
../images/Emo10.gif

דייי ... אוופפפ .... אני לא מאמינה שסדרה כזאת טובה הולכת להיגמר לא מספיק שאו סי נהיה די משעמם וכבר גם עומד להיגמר לפחות היה את מגרש ביתי עכשיו גם זה לא.... :(

11tzipi11

New member
מאיפה לך

לדעת? אומרים רק ב-13 לאפריל מה התוצאות!!! יש עוד תקווה...

0RainGirl0

New member
לא.. ב6 לאפריל

אבל דוגרי זה עוד לא בטוח לא תיהיה עוד עונה.. יש עוד סיכוי

שירני123

New member
התוצאות יפורסמו רק ב-13 לאפריל

אבל ההצבעה נגמרה כבר ב-6 לחודש, ככה שאין יותר סיכוי שאחוזי ההצבעה יעלו. ביום שבת, כשרק הסתיימה ההצבעה הייתה להם כנראה תקלה באתר והתוצאות פורסמו כשנכנסתי להצבעה.. לOTH היו רק 17 אחוזי הצבעה. בנות גילמור היו במקון הראשון עם שלושים ומשהו אחוזים..

שירני123

New member
ראיתי היום

שהתוצאות השתנו.. כשהסתיימה ההצבעה היו למגרש ביתי 17 אחוזי הצבעה. עכשיו יש לסדרה 21 אחוזים... מה נסגר? גם קראתי באחד הפורומים שקריסטין אמרה שהמקום השלישי עלה למקום ראשון.. אז אולי בכל זאת יש תקווה? ואולי בכלל OTH הייתה במקום הראשון וירדה למקום שלישי? בכל אופן נראה לי שצריך לחכות ל-13 באפריל כדי לדעת מה קורה...

למעלה