לא נורא

גרי רשף

New member
לא נורא../images/Emo201.gif

היינו לא פחות טובים, אבל ככה זה בספורט.. יש צרות גדולות מזה בחיים, ואנחנו נקבל את ההפסד ברוח ספורטיבית.

Tinkit16

New member
פנדלים זה ל-א כורדגל ../images/Emo7.gif

והם פצעו לנו את אבונדנזיירי, השוער, ובכך פצעו לנו את הנצחון. אבל זה רק ספורט...

גרי רשף

New member
צריך לשנות את החוקים../images/Emo13.gif

כל השיטה של "המפסיד יוצא" גורמת לכך שמשחקים מוכרעים באופן מקרי, וצריך הרבה מזל: פיספוס אחד, חוסר מזל בהגרלה ו..הכל נגמר. פעם זה היה אחרת- ב-1978 בארגנטינה היו שני בתים של הקבוצות שעלו לשלב השני, והראשונות (ארגנטינה והולנד) שיחקו בגמר.

Matanhirsch

New member
א-ו-ף!!כל כך מעצבן..לא פייר!!

מה שלא אהבתי זה את הקטטה בסוף המשחק..צריך לדעת להפסיד בכבוד

מלי 13

New member
עצוב, אבל יהיה טוב.

hay que recordarlo como lo que son UN EQUIPAZO CON TODOS LOS HUEVOS

yaelgro

New member
העניין הוא ש"טעויות" השיפוט

פשוט היו רבות מידי לרעתה של ארגנטינה. אני יודעת שלפיפא לא השתלם שארגנטינה תעלה ובגלל זה השיפוט היה מאוד ביתי. ולדוגמא הפנדל שמקסי רודריגס לא קיבל, ועוד קיבל צהוב כאילו זו היתה התחזות.

chupetin

New member
)=

חבל חבל חבל אני אשמור לעצמי את כל הקללות הנמרצות והשופט לדעתי מכור! מקסי לא עשה כלום! שום התחזות שום דבר! וקיבל צהוב 0= ומספר 20 ו-13 מה איתם? כל המשחק רק עשו עבירות ושום כרטיס לא נשלף מחולצתו של השופט! ופטו מסכן הרגו אותו! נאדה רק שריקות בוז של הקהל הגרמני ולמה להעלות את קרוז כשיש את מסי?? טוב דיי נגמר עבר אין מה לעשות.. שבת שלום לכולכם! אהה ואני חייבת לציין ש-mate זה מגעיל S= כ"כ מרררר (היום טעמתי בפעם הראשונה)

spider woman

New member
עצוב...

ארגנטינה שלטה בכל המשחק רק חבל שהקרוז הזה נכנס... רק צרות הוא הביא.

משחק מכור השופט גועל נפשש

תראו אני לא באה לבכות כאילו הפסדנו לא נורא אבל זה ממש מעצבן השופט היה ממש מכור הגיע לנו פנדל לא רק שהוא לא שרק הביא צהוב על התחזות הוציא לארגנטינאים צהובים חופשי פשוט מגעיל!! אבל לא נורא ארגנטינה תמיד אצלנו בלב הקבוצה הכי טובההההההה:) נ.ב אני לא ארגנטנאית אבל החברים שלי ארגנטינאים אני אוהבת את ארגנטינה מדברת ספרדית כי פשוט אני חולה על האנשים מהארץ הזאת!!

גרי רשף

New member
מה כבר אפשר לומר?../images/Emo10.gif

בכדורגל תמיד רק אחד מנצח, ומי ששמפסיד - בעיקר כשההפסד הוא מקרי - נותר עם הרגשה שכל פיספוס קטן וכל טעות שיפוט הרסו את הכל. לפי הרמה שהציגה- ארגנטינה הייתה אחת משלוש הקבוצות הטובות במונדיאל (יחד עם גרמניה וברזיל) אבל בגלל חוסר מזל שיחקנו ברבע הגמר נגד גרמניה ולא נגד אוקראינה או צרפת או אנגליה (לא שהם פראיירים אבל נגד גרמניה לא היה הרבה סיכוי מראש). אני יכול רק לנחש שהמקסיקאים שהפסידו לנו בשמינית הגמר משער בהארכה- מקללים עד עכשיו את השופט על כל צהוב ועל כל טעות שהוא עשה, ואוכלים את הלב על כל החמצה. אני מאוד אוהב את יכולתם של הדרום אמריקאים להתלהב מכדורגל, לשמוח, להינות מתרגילים יפים ולהפוך כל משחק לחגיגה; אבל חבל לי מאוד כשהפסד הופך פתאום לחורבן כזה גדול.. יש לארגנטינה צרות הרבה יותר גדולות מההפסד אמש, ואם היא הייתה מנצחת- זה לא היה פותר שם שום בעיה. ראו את ברזיל- זכתה כבר חמש פעמים במונדיאל, הגיעה לגמר בשלושת המונדיאלים האחרונים, אף אחד לא יכול עליהם בכדורגל; אבל יש שם עוני נורא ואלימות ויאוש בלי סוף. כמה טוב שאני חי כאן בישראל ללא כל האומללות הזו, למרות שההישג הכי גדול שלנו בכדורגל היה שהצלחנו פעם אחת להגיע למונדיאל (1970) ולסיים אחרונים בבית..
אני אזכור מהמונדיאל הזה בעיקר את ה-6:0 נגד סרביה, ואת החגיגה הגדולה שם..

yoelmati

New member
animo argentina, que pusieron todo

תגובה קצת מאוחרת... רק היום חזרתי מהעיר רוסריו מתחרות שהייתה לי שם אתמול. וביום שישי כל מה שרציתי זה לישון ולשכוח מכל הסיוט הזה. בכל אופן כמה הערות לגבי המשחק (ואני לא מתיימר להיות פרשן או משהו): 1. משחק מכור? לדעתי כן. איך היה נראה הטורניר בלי המארחת? לפיפ"א כנראה זה לא השתלם, לחברות הפרסום זה לא השתלם, ומי בכלל רוצה לראות את ארגנטינה ממשיכים לשלב הבא חוץ מאוהדי ארגנטינה? בליגת האלופות, השופט הסלובקי היה אחד הטובים, ולפתע הוא מציג שיפוט כזה עלוב? משהו די חורק בהנהלת פיפ"א, ובלי קצת שחיתות הכל היה מתפוצץ. אז הפעם דפקו את ארגנטינה. מעניין מה יהיה עכשיו בחצי. 2. חבל שפקרמן התפטר? אנחנו יכולים לבכות 4 שנים על השיפוט המסריח, אבל האשמים העיקריים בהדחה של ארגנטינה הם פקרמן ונושא הדגל שלו ריקלמה. הרבה נאמר על ניהול המשחק הכושל של פקרמן. טורניר שלם שהתבסס על ראיית המשחק העקומה של ה"כישרון של רומן" (אוי ואבוי למי שהעז להשוות אותו למראדונה), חילופים תמוהים בדקות קריטיות (הגול של גרמניה היה פחות מדקה אחרי שחוליו קרוז נכנס!), ולפי מה ששמעתי כאן בתקשורת - ריחוק כמעט מכל השחקנים. שניים שממש נדפקו ממנו הם מסי ואיימאר, וחבל שכך. טוב מאוד שהוא עשה לכולם טובה ויחזור עכשיו להיות נהג מונית ברחובות בואנוס איירס כנראה. או אולי בעצם מאמן בית"ר הבא... 3. האמת היא שחוץ מריקלמה, כל השחקנים PUSIERON PECHO Y DEJARON LOS HUEVOS EN LA CANCHA, איך שאומרים. סורין וטבז היו לדעתי דוגמא לכולם, אבל גם אז'לה, מקסי רודריגז, סביולה, מסצ'רנו וקוצ'ו קמבריאסו שיחקו עם כל הלב. ושלא נדבר על PATO, אחד מהגדולים באמת, שנתן טורניר גדול, וכשפצעו אותו (עוד תרגיל מסריח של הגרמנים לדעתי) הוא ניסה להמשיך לשחק למרות הפציעה. כל כך כואב הלב על ההפסד הזה. מזל שברזיל ואנגליה גם עפו בשבת, כי כמו שכולם יודעים - צרת רבים היא חצי נחמה, במיוחד אם הצרות הן בשתי הנבחרות האלו. והברזילאי ההוא שהעיזו להשוות אותו לדייגו, רונל-משהו, הוכיח שהמרחק בינו לבין ה-10 שלנו הוא שנות אור. ואם אפשר עוד מילה אחרונה, תגובה למה שכתב כאן גרי רשף, ש"חבל שהפסד כזה הופך לחורבן כזה גדול". אפשר לשפוך הרבה מילים, ולהתווכח מי צודק, סה"כ אני מתאר לעצמי שלך יש יותר ניסיון בחיים משיש לי. למרות זאת, אני מעדיף לסכם את דעתי במשפט המפורסם: "FOTBALL IS LIFE. THE REST IS JUST DETAILS" אל דאגה, עוד יהיה לנו טוב. לא רק בכדורגל. שבוע טוב.

MaYu406

New member
ברור....

שהמשחק היה מכור וזה ממש עצוב, לא מספיק שקיבלנו אזהרות וצהובים סתם עוד אבונדנסיירי הלך לנו, וגם פקרמן שזה ממש חבל לי עליו מאמן מעולה ולא רואה בו אשם כ"כ. בנוסף, לא יודעת אםראיתם אבל בחדשות הראו איך לשוער של גרמניה היה פתק שאותו לפני כל פנדל הוא קרא והיה רשום שם מידע על כל ארגנטיני שעומד לבעוט ז"א מידע כמו לאן הוא בועט בד"כ וכאלה זאת מראה למה הוא עצר לנו את הכדורים פעמיים ובנוסף תמיד הלך לכיוון הנכון ע"מ לעצור תכדור עצוב ממש עצוב...המכונות האלה יעשו הכל כדי לנצח גם אם האמצעים לא כשרים

yaelgro

New member
וכאילו כל זה לא מספיק

כנראה היחיד שהולך לחטוף עונש על הקטטה עם הגרמנים הוא מקסי בגלל שהו הביא בובה לבסטיאן שוונשטייגר. ומה עם כל התנועות ששחקני גרמניה עשו לספסל של ארגנטינה וכהה התחילה המהומה?? לא.... הגרמנים גם מארחים וגם בחצי הגמר, אז חס וחלילה יעשו להם משהו..

yaelgro

New member
לפחות את פרינגס גם הענישו!

אמנם עונש קל, הרחקה ממשחק אחד בפועל ומאחד על תנאי, אבל זה יותר טוב מכלום.

אלון 58

New member
כמו שאמרתי בעבודה לחברי...

הארגנטינאי מבאר-שבע...: Hola señor!Sera mejor en la proxima vez!!!Aiiaiiiiiiiiiiiiiiiiii

למעלה