לא מתאים לי "מתאים לי"

לא מתאים לי "מתאים לי"

זקוקה לעצה, עזרה, משהו... קיבלתי מתנה מילדיי האהובים - בגדים מ"מתאים לי". כבר כמה שנים שאינני מוצאת שום כלום אבל נאדה די נאדה במתאים לי.. והם לא ידעו... וקנו. הבגדים לא התאימו לי (לא בגודל ולא בדגם) - החזרתי. כעבור זמן - חזרתי כדי לבדוק, אולי יש - ושוב - אין. מאז... עברו כבר שלושה חודשים וחצי. אין בגדים שמתאימים לי. ניסיתי לדבר עם החברה - לבקש החזר כספי - שהרי ילדי החמודים לא התכוונו לרע.. קיבלתי מכתב שאומר - שעל פי מדיניות החברה - לא מחזירים כספים, וכל שבועים יוצאת קולקציה חדשה. הזיכוי שלי מתאים לחצי שנה, ובוודאי אמצא משהו... לא נראה לי שאמצא... אני כבר מכירה אותם. האם מישהו נתקל בבעיה הזו מהרשת הזו ? האם יש פתרון בנמצא ? (חשבתי לנסות לעמוד יום שלם בחנות, עד שמישהו יקנה, ולנסות לשלם בתלושים שלי.. חשבתי... עוד דברים, אבל... לפני שאעשה שטויות או דברים "רעים" מקווה שתעזרו בדרך נעימה יותר..) תודה.

א רוית

New member
תנסי בחנות בבילו סנטר../images/Emo66.gif

המוכרות ממש מקסימות! אני קונה שם את רב הבגדים שלי וממש נהנת!

רוית... רוית... רוית...

מה קשורות המוכרות לדגמים ? המוכרות גם בקניון נחמדות מאד... אבל מה עם הדגמים שלא מתאימים לי ... על זה דיברתי..

lee_1

New member
לא יכול להיות ששום דגם לא מתאים לך.

יש מבחר של דגמים, זה לא שיש דגם אחד והוא היחיד חלק מהדגמים של מתאים לי מאוד מאוד לא מתאימים לי וחלקם מאוד מחמיאים כנ"ל לגביי עונות... את צריכה לנסות כדי לדעת, אל תפסלי, תיקחי המון סבלנות ורצון, תיכנסי לסניף של מתאים לי ותנסי למצוא משהו שיענה על הדרישות שלך זה לא שקשה למצוא אפילו פריט אחד שעולה 300 שקל פחות או יותר ופשוט להיפטר מהזיכוי

נו , באמת...

לא סתם אמרתי שלא מתאים... אחת לכמה חודשים אני נכנסת מזה כמה שנים... ולא מוצאת כלום, עוד לפני הבלאגאן הזה. מאז שהשתנה משהו שם... אין בגדים שמתאימים לסגנון הלבוש שלי. ומה.. לקנות משהו שנראה עלי נורא ? רק כדי להיפטר מ-300 ש"ח ? ולא רק זה עוד אצטרך לנקות מעליהם את האבק בבית ? באמת שלא מתאימים לי... סורי...

lee_1

New member
חבל שלא ידעתי לפניי שבועיים

לפניי שבועיים עשיתי קניות במתאים לי ב500 שקל לא היתה לי בעיה שתשלמי בתלושים שלך ואני אשלם לך ולדעתי זה גם צריך להיות הפתרון שלך למצוא איזו חברה או מישהי שרוצה ללכת לעשות שופינג במתאים לי ולבקש ממנה שתשלמי בתלושים שלך ושהיא תחזיר לך את הכסף

החברות שלי לא כל כך ...

לא כל כך מלאות, ולא כל כך קונות במתאים לי... גם להן לא כל כך מתאים. אבל - אם קנית לפני שבועים, כלומר... אלו בגדי קיץ - יש לי סבלנות לחכות... התלושים טובים גם לעוד שלושה חודשים, הם כתבו שעד חצי שנה. אם כך... אחכה... בחורף תרצי בגדים ? סבבה. הזיכוי שלי שווה ל-299 ש"ח. אולי נעשה עסק...

silvey

New member
דרך אחרת לנסות היא לכתוב מכתב ל...

גדעון רייכר או לדניאלה שמי בעיתונים הגדולים אולי משם תיפתח ה...טובה. אולי בגללם ישקלו להחזיר לך את כספך ב...ניגוד למדיניות החברה.

גם זה רעיון וגם זה רעיון

וזו הדרך : קודם אנסה בדרך הטובה והיפה - לעמוד בחנות... כמה שהרגלים שלי יוכלו לסבול או עד שמישהו יממש את הזיכוי שלי - מה שיבוא קודם... גם עלול לקרות שהמוכרות לא יסכימו... ואם דרך אלף לא תעזור - אנסה בדרך בית... שהצעת לכתוב, ואולי אפילו בתפוצת נאטו.. תודה בכולופן.

RotemDan

New member
נו, ככה זה שם -

הם לא מחזירים כסף, ואם קנית בגד והוא נקרע, ואת רוצה להחליף ולא לשלם על תיקון, הם שולחים למעבדה שמחליטה אם הקרע מספיק מוצדק (גם אם הם נקרעו לפני שקנית ולא שמת לב). למרות שיש להם לפעמים בגדים יפים (לפעמים), אני תמיד חושבת פעמיים אם יש לי כוח להסתבך איתם ועם השטויות והגועליות שלהם.

ju100

New member
ליונה שלום....../images/Emo41.gif

דבר ראשון ראשון ראשון....תלושים או זיכויים לא יתכן שיש עליהם תוקף..כי הרי בכסף מדובר ולכסף אין תוקף..לדעתי חוצפה ממדרגה ראשונה! שנית פני לשירות הלקוחות של החברה..הסבירי..אולי יצליח! ואם לא יצליח הזכירי את האינטרנט..הזכירי את הפורום הזה..מכתב מהסוג שאת כתבת לא נותן תדמית טובה..ויש מקומות נוספים שבהם אפשר להזכיר את האטימות בה נוהגת החברה... בהצלחה!

כסף שווה כסף

בינתיים הזיכוי לחצי שנה. אני מאמינה, שאם לא אמצא כלום... הם יתנו לי זיכוי נוסף... ומה אז ? זה לא העניין של זמן הזיכוי. הם נותנים אוטומטי חודש, אחרי זה חודשיים, ואחר כך נתנו לחצי שנה. הבעיה היא הביגוד...

סליחה, שכחתי...

הפורום הזה מעניין אותם בכלל ? הם מכירים אותו ? חוצמזה... פניתי בדיוק לשירות הלקוחות, הסברתי בשיא הרצינות, הבחורה הקשיבה לי בשיא האמפאתיה, וגם הקפידו להתקשר ולהגיד שהעניין בטיפול... ואחר כך כשהתקשרתי שוב - מסרו לי שהבחורה המטפלת בזה, חולה, אבל... תתקשר ביום אחר... וכך הגיע המכתב ובו כתוב... כפי שציינתי... מדיניות וכו'.

DREAM111

New member
שלום יונה ברוכה המצטרפת

מבינה את זה שאת לא מוצאת את עצמך במתאים לי וזה יכול לקרות, למרות שאני מניחה שתמיד אפשר למצוא את הדברים הפשוטים כמו גופיה או מכנסי טריקו שטובים לבית העיקר לגמור את הסיפור הזה. דרך נוספת היא אולי להעניק את התלושים הללו כמתנה למישהי שמתאימה למידות של מתאים לי. הדרך של עמידה בכניסה לחנות אינני יודעת אם זה הפתרון כיוון שבאמת אולי כדאי קודם לוודא עם המוכרת אם הם יכבדו את התלושים. אולי תוכלי להמיר את התלושים הללו עם אחת הבנות מהפורום שרוכשת במתאים לי בתמורה לכסף.

תודה ../images/Emo79.gif

הרעיון של לקנות משהו ולגמור עם זה, אומר... שכל פעם שאלבש את ה"לגמור עם זה" אתרגז.. ולא מתחשק לי.. חוצמזה... מישהי מהפורום - זה רעיון בהחלט. כיוון שבטח הרבה קנו כבר את מלתחת הקיץ... אם לא אצליח בעניין של הזיכוי בחנות עם מישהי שאני לא מכירה, אנסה כאן שוב בחורף - עם מישהי שאני לא מכירה, אבל... שכבר מכירה ת'בעיה :) בכולופן - תודה.

sigalit33

New member
נכון, ונדמה לי ש...

אפילו היתה כתבה בעניין תוקף לזיכויים ב"ידיעות אחרונות" לפני מספר חודשים והם כתבו שם, למיטב זכרוני שזיכויים חייבים להיות בלי תוקף.

גם לי לא מתאים -מתאים לי

פעם הייתי לקוחה קבועה אבל פתאום הרמה ירדה... אחרי כביסה אפשר לזרוק לפח... ניסיתי להתלונן אבל....

למעלה