לא משנה.... בהזדמנות.....

prince01

New member
לא משנה.... בהזדמנות.....

מירוץ 24 : הפעם סוג המירוץ הוא !שאלה! כמה מושבים יש באיצטדיון "וסרמיל"? 1. 9,500 2. 16,500 3. 18,000 4. 12,000 תוצאות טרום עדכניות: *תוצאות - לימור
+
,שחף
+
,ענת
+
, ירון
, איתי
, דורון
* בהצלחה!!!!!!! תהנו.........

אני ראשון, אני ראשון

אבל אין אף תשובה נכונה... בתור אחד ש"בילה" ארבע שנים כסטודנט בבאר שבע אז זו שאלה שאני יודע 13000 מקומות בוסרמיל

pentagon89

New member
הפורום לא זז

בוא נשאיר איזה הודעה בשער 5 שיבואו גם לפה..

prince01

New member
טעות שלי ירון......

אתה צודק... בדקתי במידע מוטעה... תסלחו לי, ותודה על ההערה!!! בכיף תשאירו הודעה על המירוצים! כמה שיותר משתתפים יותר טוב! *תוצאות - לימור
+
,שחף
+
, ענת
+
, איתי
, דורון
, ירון
* יפה ירון!!!!!!! (יש לנו כאן מתמודד רציני, אז לכל המשתתפים: להפנים!)

prince01

New member
תוצאות מעודכנות

*תוצאות - לימור
+
,שחף
+
, ענת
+
, איתי
, דורון
, ירון
* סליחה אחי........

prince01

New member
שמשישרשושץ (תפענחו!)

אם פענחתם נכון אז זה "מירוץ"! ולא סתם מירוץ, מירוץ הכסף!!!! מה זה מירוץ הכסף? זה מירוץ מיוחד במינו המציין 25 ! בו הזכייה משתלשת , ובמירוץ הבא מוכפלת ובמירוץ אחרי-כן רגיל... לא הבנתם? - זה בעצם אלמנט שמשנה 2 מירוצים! במירוץ הזה(25) מי שיזכה יצבור 3 כוכבים! מה שלעולם לא היה כאן!, ובמירוץ הבא(26) יזכה ב2 כוכבים! ובמירוץ אחרי הבא(27) יזכה כרגיל באחד! אם הבנתם נכון אז זה ויצא ככה מבחינת כוכבים : 3, 2, 1 ... מירוץ הזהב(מס´ 50), אם יתקיים יזכה באותו רעיון אנשים, רק שבאותו מירוץ זוכים ב5 כוכבים, ובמירוץ לאחר מכן ב4, ולאחר מכן ב3 ואז ב2 ואז באחד.. אז תהנו!!!! ומי שלא כאן: אני מצטער מאוד, יש לכם עדיין ת´מירוץ הבא! מ-י-ר-ו-ץ מ-ס-פ-ר 25 !!!!! הפעם סוג המירוץ הוא !!שאלה קשה מאוד!! : לאיזה שחקן ששיחק או שמשחק יש את החתימה הבאה(מצד שמאל)?? ---> העונה נכונה יזכה ב3 כוכבים! הפעם המירוץ הוא בהגבלת זמן!!! עד חצות הלילה!!! אם לא תענו עד חצות הלילה, ותענו יותר מאוחר תזכו ב2 כוכבים! בהצלחה!!!!! תהנו........

prince01

New member
ה-א-ר-כ-ת . . . ז-מ-ן !!

הארכת זמן עד השעה 14:30 מחר בצהריים מתקבלת באישור כתוצאה מהתחשבות אישית שלי בכל הלומדים מחר מוקדם, ושעת פרסום המירוץ הייתה מאוחרת.. אני מקווה שהקניתי מספיק זמן לכם לחשוב, לחפש ולעיין במקורות מידע שונים לגבי החתימה! אני לא נותן שום הארכה נוספת, ואם לא תנתן תשובה אז המירוץ מבוטל!

shaar5

New member
פרינס, גם כאן?

גם כאן אתה מדבר על שטויות בלי קשר להפועל?? חחח...

prince01

New member
מושיקו, למה אתה מזיין ת´שכל?!

אתה לא צריך להתעסק בפורום שלך?

prince01

New member
המירוץ ה25 נסגר! הנה התשובה:

אם תעיינו באחד אתרי פורטל ספורט ישראלי תמצאו כי בארכיון 99-00 תמצאו רשימת שחקנים נושנים ! אני עיינתי באתר ONE ומצאתי את כל הפרטים של אותו שחקן וגם את חתימתו, שם השחקן הוא "דיאן רצ´וניצה" ששיחק כקשר, חולצה מס´ 10 וגילו: 32.. אם אתם רוצים לקבל הוכחה ופרטים נוספים אז תלחצו עליי! אם אתם סתם רוצים לראות את הארכיון של שחקני 99-00 של הפועל אז תלחצו כאן! ------ מאחר ואין זוכים, אז עוברים למירוץ הבא עם 2 כוכבים! והפעם סוג המירוץ ה26 הוא !שאלה!: לפי האתר הרשמי של לידס יונייטד,מי השחקן המועדף שבחרו הגולשים? 1. פול רובינסון 2. אלן סמית´ 3. הארי קיואל 4. ג´ון וודגייט *השחקן המועדף קיבל כ79 אחוזי בחירה!!! תחרות זו אינה מוגבלת לזמן....... בהצלחה!!! תהנו........

למעלה